Lövhagsvägen 9

Bilder

  • Såld!
  • Bild från hörnet Lövhagsvägen/Tömvägen
  • Bild från hörnet Lövhagsvägen/Tömvägen
  • Bild ut mot hörnet Lövhagsvägen/Tömvägen
  • Fastighetskarta
  • Fastighetsutdrag

Lövhagsvägen 9 , Jakobsberg , Järfälla

Trivsamt belägen villatomt om 766 kvm. i lugnt och etablerat villaområde i Vattmyra i Jakobsberg, som erbjuder möjlighet att bygga 1 - 1 1/2-planshus, med en byggnadsyta om 150 kvm. Fritt val av husleverantör. Skapa ditt egna boende. Anmäl intresse via mail och/eller telefon till mäklaren.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
766 kvm

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning via telefon och sms. Detta innebär att alla som deltar i budgivningen får information om vilka bud som har inkommit via sms. Budgivningen kan även följas via vår hemsida. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som slutligen köper tomten. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2831

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 766 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Detaljplanebestämmelsen, tomtkarta samt övriga handlingar ligger ute som pdf-fil under fliken "Dokument och länkar" på ovan nämna objekt. Fastigheten regleras av detaljplan B195908-21.

Spekulanter uppmanas att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser.
En blivande köpare uppmanas att själv kontrollera gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen. På bygglov handläggs och granskas bygglovärenden och kontrollplaner - det som kallas bygglovprocessen. Vänligen boka besökstid per telefon. Telefon: kommunens växel 08- 580 285 00. Besöksadress: Riddarplatsen 5 i Jakobsbergs centrum. E-post: miljo.bygglovsnamnden@jarfalla.se

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. VA & EL: Anslutningsavgifter för VA och EL tillkommer. Enligt uppgift från Järfälla Kommun föreligger inga utestående gatukostnader. Kommunens taxa för anslutning till kommunalt vatten- och avlopp framgår på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, rubriken Bygga och Bo under avsnittet Vatten och avlopp; http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/vatten-och-avlopp/avgifter-och-bestammelser.html. Anslutningsavgifter för el, kontakta Eon. 040-25 50 00

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nordic Imex AB
60 m
STATOIL
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,1 km
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Annikas Barnomsorg AB
440 m
Kallhäll Stäket Familjedaghem
490 m
Kollektivtrafik
Tånglöt
140 m
Tömvägen
210 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
270 m
Montessoriskolan Växthuset
610 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,1 km
Didaktus Jakobsberg
1,6 km
Banker
SEB
1 km
Handelsbanken Jakobsberg
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
510 m
Bowling Bull
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,8 km
Kallhällsbadet Mälaren
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte