Barkarbyvägen 63, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Badrum med TM & TT
  • Balkong i soligt söderläge - utgång från köket
  • Vardagsrummet
  • Balkong 6 kvm mot innergården - utgång vardagsrum

Barkarbyvägen 63, 2 tr , Barkarbystaden , Järfälla

Bra planerad lägenhet i Brf Viggen - belägen med två balkonger, en mot gatan och en mot gården. Utrustad och påkostad lägenhet med tillval för ca 113.000kr! Du bor ett stenkast från pulsen och all tänkbar service med goda kommunikationer till Sthlm C! Välkommen till Järfällas hetaste område och en av de bästa 3 rok i föreningen.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 142 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
821
Byggår:
2015
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare får nyckeln i början av mars men har valt att inte flytta in så bostaden kommer att överlåtas i utmärkt skick med tillval till en kostnad om hela 113.352kr!
Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer och inte bara en utan TVÅ! balkonger. Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med järvafältet och dess natur, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker samt gym runt knuten. Kommunikationerna är goda med buss till Barkarby pendeltågsstation och det blir ännu bättre 2021 då T-bana är planerad till området.

Bostaden har genomgående lackad ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla (ek/silver) samt garderob för klädförvaring med städskåp bredvid. Teknikskåpet är placerat här och erbjuder Telia triple play (se detaljerad information under övrigt) med multimedia uttag i vardera rum. Säkerhetsdörr.

Kök:
Bostadens hjärta finns i den delvis öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och löper längs med ena ytterväggen till andra vilket ger ljusinsläpp från två håll i bostaden, från gatan samt från innergården. Självklart har du utgång till en balkong, 6 kvm, direkt från köket. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med uppgradering till den lite lantligare luckan "stina", tillval av rostfria vitvaror från Electrolux. Gott om förvaring och arbetsytor där ägaren gjort tillval så som underlimmad diskhbänk/ho i bänkskiva i laminat (black brazil) med kakel i stilrent vitt ovan. Maskinell utrustning från Electrolux där allt är tillval: Spishäll induktion, helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, inbyggd micro i väggskåp i rostfritt, kyl och frys i rostfritt och utdragbar spiskåpa i vitt. Samtliga hyllskåp har bytts ut till utdragbara lådor samt att hela köket har installerats med soft close lösning. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 8 personer. Avfallskvarn finns vilket är mycket praktiskt och miljövänligt. Se under fliken "Viktiga dokument" för specifikation över hela tillvalslistan. Enbart köket har tillval för ca 70.000kr.

Balkong 1:
Möblerbar balkong med rakt söderläge vilket ger underbar sol hela dagen med vy mot Barkarbyvägen, stadens blivande paradgata.

Vardagsrum:
Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj. Utgång till balkong som vetter mot gården.

Balkong 2:
Plats för möblemang, vy mot den så småningom grönskande innergården.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grått och golvvärme samt kakel i vitt liggande format. Duschutrymme med vikbara och välvda duschväggar i glas (IDO i klarglas och borstat aluminium), wc-stol, handdukstork (el, tillval), handfat med kommod bestående av två lådor och badrumsskåp med belysning ovan. Tvättavdelning med TM och TT från Electrolux med lång arbetsbänk i svart ovan. Ett rymligt badrum som kommer vara i exemplariskt skick eftersom ingen kommer hinna använda det innan dig.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum om 13 kvm med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. 3 garderober och 1 linneskåp direkt till vänster. Beläget i behagligt läge där du slipper den stekande södersolen.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum om 7kvm med plats för enkelsäng. En garderob direkt till höger. Ljust rum med fönster mot balkongen.

ÖVRIGT:
Fönsterbänkar: Grå
Innerdörrar: Vita släta (Addera 8001) Handtag från Assa i blankt krom.
Garderober: Vedum (Lucka Maja i vitt med kromat handtag)

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånaderna. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö. I dagsläget även fria p-platser på gatorna i avsedda parkeringsfickor.

GÅRDEN:
Gården kommer bestå av lummig grönska med stora träd, grusgångar, gräs och buskar. Öppningar mellan husen låter sol och dagsljus tränga in och skapa en trivsam atmosfär på den väl tilltagna innergården. Träffpunkter och lekplatser placeras i de mest soliga lägena.

BARKARBYSTADEN:
När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för både nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Men Barkarbystaden är också en stad som vet att utbildning är vägen framåt och det byggs två centralt placerade grundskolor och flera förskolor. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte, Barkarby College - ett center för teknik och naturvetenskap och en knutpunkt för teknisk utbildning med undervisning för både gymnasieelever och vuxenstuderande. I Barkarbystaden är det inte nödvändigt att köra bil. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig in till Stockholm Central på 15 minuter och mellan bostadsområden, skolor och affärer. Fina cykel- och promenadstråk finns till för dig som hellre använder dig av din egen kraft för att ta dig fram. Tunnelbana planeras till 2021.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 142 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Andel i föreningen

1,2229%

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns - och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Jaktfalken. Preliminärt finns 44 garageplatser åt de boende i brf Viggen. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserat på schablon.

Övrigt

Det ska noteras att det inte är PEAB eller Brf Viggen som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Vi ber dig som köpare att ta del utav den ekonomiska planen och föreningens stadgar som finns som pdf-fil under fliken "viktiga dokument". Där finns även bofaktabladet.

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I nya brf Viggen som ligger utmed områdets paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, hittar du 81 nya bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm. Du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.
Föreningen kommer också att ha 6 lokaler för kontor och service.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk och ekonomisk förvaltare är PEAB Bostad AB.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift på ca 1 108 kronor (2016) erlägges av säljaren samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet. Denna stad är väl avvägd i kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, service, natur och nöjen. Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum, inom gångavstånd. Stadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att bo här, även utan bil, då du på endast 15 minuter tar dig till Stockholm Central med pendeltåget. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 25 minuter med bil. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till avkoppling och här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen, inte minst på Järvafältet som breder ut sig runt knuten. Här finns även Säbysjön och badplats att njuta vid om sommaren och Mälarens orörda strand är inte långtifrån.

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. I framtiden planeras det för både grundskolor, förskolor, Barkarby College, t-bana, spårförbindelser och en utökning av serviceutbudet. Redan i maj 2014 slår Ica Maxi upp sina portar, endast ett kvarter från Brf. Viggen. När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Se mer information om områdets utveckling på www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
300 m
The Italian Food Company AB
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
750 m
Veddesta Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
220 m
Dalens Förskola
720 m
Kollektivtrafik
Stora torget
230 m
Herrestavägen
430 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
220 m
Tallbohovskolan
1,2 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte