Axvägen 81

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
  • Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong
  • Härlig balkong med plats för loungeset
  • Matplatsdelen
  • Stora sovrummet

Axvägen 81 , Viksjö , Järfälla

SÄLLAN TILL SALU !! I attraktiva Viksjö finner man denna totalrenoverade 5:a om 124 kvm med separat uthyrningsdel med egen ingång och inte från lägenheten. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning som öppnar upp och erbjuder ett socialt hem och släpper in ett härligt ljus. De väldisponerade ytorna gör det enkelt att möblera efter hur just ni vill ha det. 3 stora sovrum och klädkammare i hallen. Gäst WC samt tvättstuga. FIBER och elnät kostnaden ingår i avgiften !

124 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 330 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & BREDBAND & ELNÄT
Typ:
Lägenhet
Boarea:
124 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
203
Byggår:
1967
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

124 kvm

Rumsbeskrivning

EntréHall
Välkommande hall som disponeras enligt
Mörkt laminatgolv (reptåligt. Lagt 2015), ljusa tapeter med mönster på. Inbyggt garderob med skjutdörrar. Anslutning till hallen finner man Gäst WC som totalt renoverades 2015. Enhetligt golv utan tröskel sprider sig vidare in i lägenheten.Praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter med hyllplan med stänger. Spotlight i hela hallen. Säkerhetsdörr !

Kök
Delvis renoverat kök från 2015 med härliga detaljer. Laminatgolv i imitation av marmor, ljusa tapet med mönster. Ikea kök med bänkskiva i massiv trä och vitt kakel stänkskydd (2015). Gott om avställningsytor och förvaringsmöjligheter. Stort diskho i rostfritt, diskmaskin, kyl och frys, inbyggd micro, spishäll med varmluftsugn., fläkt (2015). Matplats 6-8 personer. Anslutning till tvättrum där det finns kombinerad TM och TT, samt tvättho och vädringsfönster. Två överskåp. Spotlights som också sprider sig vidare in mot vardagsrummet

Vardagsrum
Mörkt laminatgolv och vit putsvägg. Stort vardagsrum plats förr soffgrupp, skrivbord/kontorsdel och tv del. Anslutning till balkong, stor med plats för loungegrupp. Trall (vita stenar) ingår.

WC/dusch
Stort badrumm som renoverades 2015 med kakel o klinker i vitt resp svart/grått. WC, handfat med kommod, spegelslåp, sminkdel/hygiendel, högskåp och stor dusch, golvvärme. Vädringsfönster.

Gäst WC
Renoverat gäst Wc (2015) Kakel o klinker i vitt resp svart, samt svart bård i kakel. WC, handfat med kommod,spegel.

Sovrum 1
Laminatgolv o vit puts. Dubbelsäng. Inbyggd garderob med skjutdörrar

Sovrum 2
Laminatgolv o vit puts. Enkelsäng eller två, skrivbord etc.

Sovrum 3
Laminatgolv och vit puts. Plats för enkelsäng och övrigt möblemang.

Uthyrningsdel med säkerhetsdörr
Liten hall där kokvrå finns med kyl/frys. Parkettgolv i hela lägenheten och vit puts med ljus fondvägg. Plats för lite större säng, skrivbord/matbord och garderober (ej inbyggda).

WC/dusch 2016
Kakel o klinker i vitt resp svart. WC, handfat med kommod, spegelslåp o dusch.

Övriga renoveringar

Dörrar 2015
Mörkt laminat golv 2015
Duschrum 2016
Fönster (föreningen) 2016

Viktig information
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

7 330 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & BREDBAND & ELNÄT

Andel i föreningen

0,48067%

Andel av årsavgiften

0,48067%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:178

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Elförbrukning är inkluderat i avgiften och var 6:e månad görs en utvärderingen. För mer informaton vänligen fråga fastighetsmäklaren.

Övrigt

Garanterat p-plats med el går att hyra för 227 kr. Förråd tillhörande lägenheten finns i samma port

Förening

Namn

Boken

Om föreningen

Välkommen till Brf. Boken. Föreningen bildades år 1969. Antal lägenheter är 282 fördelat på 14 trevåningshus, Axvägen 1-89. Lägenheterna varierar från 1 rok till 6 rok och antal lokaler (inkl. förråd) är 155.

Allmänt om föreningen
Tvättstugor finns på Axvägen 19, 37-43 och 63-67. Separat grovtvättstuga med tillhörande torkrum finns på Axvägen 41. Föreningen har en fritidslokal med ett flertal aktiviteter. I bostadsrättsföreningen finns ett hobbyrum som kan användas till mindre hobbyarbeten. Dessutom finns en fritidslokal med tillhörande biljardrum som kan lånas (deposition 500 kr) av föreningens medlemmar för bjudningar, barnkalas etc. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet, 1120 kr per år 2017. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning, 448 kr per år 2017. Föreningen tecknar en bostadsrättsförsäkring för alla bostadsrätterna i föreningen så du behöver inte teckna en sådan försäkring själv. Denna ingår i månadsavgiften för samtliga bostäder. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 7% 2014 med anledning av kommande investeringar som krävs för bland annat fönster och stammar.
Avgiften höjdes med 7% inför 2015.
Avgiften höjdes med 3% inför 2017.

Föreningens hemsida:
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/boken

Med reservation för ändringar

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Varje lägenhet har anslutning till kabel-TV (grundutbud) via Com Hem och bredband/IP-telefoni via fibernät från Bredbandsbolaget, abonnemangsavgifterna för detta ingår i avgiften.

HSB Brf Boken har tecknat ett nytt gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandsbolaget med start 2017-03-01. De nya tjänsterna är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni med nya routrar som har bättre prestanda än de tidigare. Mer information på föreningens hemsida.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser för uthyrning. Har man ingen plats sedan tidigare har man förtur. Vid flytt kan man dock få ett temporärt p-tillstånd från föreningens förvaltare. Motorcyklar/mopeder/vespor får parkeras på gården, då i anslutning till ordinarie cykelställ. P-plats kostar 227 kr/mån och garage kostar 381 kr/mån. HSB administrerar denna kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Tvättstugor är renoverade.
Reparation av staket vid vissa utsatta ställen har utförts 2012.
Reparation samt byte av delar av hängrännor har utförts.
Spolning av stammar har utförts 2012.
Utbyte av fönster och entrepartier 2015/2016.

Kommande renoveringar
Stambytet beräknas kunna påbörjas under 2019 eller senast 2020. Beslut om stambyte fattas på stämma. I samband med det kommer badrum och toalett helrenoveras enligt den preliminära plan styrelsen arbetar efter idag. Om badrum och toaletter helrenoveras så kommer inte befintlig inredning som toalettstolar, handfat, skåp, badkar etc sättas tillbaka. Om man vill behålla något av den befintliga inredningen så får man se till att göra det själv. Vad gäller kök så är planen att de inte berörs då stammarna bör kunna bytas utan rivning då avlopp och övriga rör inte går i golvet.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
150 m
Norrbacka Livs
550 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,2 km
Stockholm Quality Outlet
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Axet Förskola Föräldrakoperativ
10 m
Viksjö Familjedaghem
170 m
Kollektivtrafik
Viksjö centrum
150 m
Viksjö Viksjöplan
230 m
Grundskolor
Viksjöskolan
90 m
Fastebolskolan
430 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,3 km
Mälargymnasiet
1,3 km
Banker
Swedbank
210 m
Nordea Bank AB
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Järfälla Golfklubb
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
150 m
Viksjövallen
160 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,4 km
Baset Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte