Polygonvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från baksidan
  • Fasadbild från entrésidan
  • Matplats i köket
  • Inglasat uterum på baksidan av huset
  • Inglasat uterum

Polygonvägen 13 , Viksjö , Järfälla

Renoverat och smakfullt inrett kedjehus med totalyta om 139 kvm. Rymligt kök med matplats i öppen planslöning, ljust vardagsrum, 4 renoverade sovrum, 2 helkaklade WC-/dusch-/badrum, inglasat uterum, bilplats & garage vid huset. Nära Mälaren, natur, busshållplats, skola och förskola.

121 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121 kvm
Biarea:
18 kvm
Tomtarea:
630 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 675 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

18 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/kapprum: Inrett med ljust målade väggar, instegsyta med klinker och golvvärme, klädförvaring och praktiskt inbyggd skoförvaring.

ÖVRE PLAN:

Kök med matplats: Ljust, rymligt och ombyggt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett målade väggar, vitoljat askgolv, vita skåpluckor, varav några med vitrinluckor, praktiskt utdragbart skafferi, beigt kakel bakom träimitationsmönstrade laminatbänkskivor med infälld diskho och halogenspotbelysning under köksskåpen. Maskinellt är köket utrustat med rostfri spiskåpa, infälld induktionshäll, rostfri och inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin med integrerad front, kyl och frys. Altandörr med sifferlås, ut till nybyggd och trädäcksförsedd balkong i soligt syd-/sydvästläge.

Passage: Ljust målade väggar, vitoljas ask, städskåp och garderob.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med ljust och melerat kakel, ljust och melerat klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, inkaklad väggspegel och duschutrymme.

Sov-/arbetsrum: Släta och målade väggar i terrakottafärgad nyans och gråoljad ekparkett.

Vardagsrum: Ljust och trivsamt vardagsrum med utsikt utöver trädgården på baksidan. Vardagsrummet är inrett med släta och ljust målade väggar med en blommönstrad fondtapet och gråoljad ekparkett.

NEDRE PLAN:

Hall/passage: Ljust målade väggar, ekparkett, luftvärmepump och praktisk förvaring under trappan.

Sovrum 2: Släta och blåmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 3: Släta och ljust blåmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 4: Masterbedroom, inrett med släta och målade väggar i ljust olivgrön nyans, ekparkett och utgång till ljust och rymligt inglasat uterum med skjutbara glaspartier och med trädäcksförsett golv, belysning och eluttag.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga, inredd med vit och svagt strukturerad väv, blå plastmatta, tvättho, torkställning, varmvattenberedare (-07) och tvättmaskin.

WC-/badrum: Renoverat och helkaklat WC-/badrum, inrett med ljust och melerat kakel, ljusa klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, infällda spotlights, spegelförsett badrumsskåp med halogenspotbelysning, handdukstork och bubbelhörnbadkar.

Klädkammare/förråd: Stort och praktiskt förråd/klädkammare, inredd med ljus plastmatta, trådbackar och hyllplan för klädförvaring och centraldammsugare.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Direktverkande el + luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Träregel
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas/3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Fiber installerat i huset ( 100/10 - 752 kr/kvartal). Trädäcksförsedd altan i väster, med utgång från köket. Inglasat uerum, med utgång från sovrum på souterrängvåning.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:301

Övriga byggnader

1-bilsgarage med bilplats framför garaget.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 3 100 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 293 000 kr

Summa pantbrev

2 369 620 kr

Tomt

Areal: 630 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt i souterräng

Tomtbeskrivning

Stor och plan trädgårdstomt på baksidan av huset, omgivet av ett lägre staket, med plats för såväl studsmatta som fotbollsmål och därmed med gott om plats för lek, spel och umgänge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

1/8 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
560 m
ICA Kvantum Viksjö
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Råsten
270 m
Högby Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Råstensstugan
230 m
Råstensvägen
270 m
Grundskolor
Högbyskolan
270 m
Viksjöskolan
950 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,8 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,8 km
Banker
Swedbank
980 m
Nordea Bank AB
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
2,4 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
1,1 km
Viksjövallen
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,6 km
Görvälnsbadet Mälaren
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte