Lädersättravägen 97, 8 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Badrum
  • Balkong med soligt och fritt läge
  • Utsikt från balkongen
  • Ljus lägenhet högst upp i huset

Lädersättravägen 97, 8 tr , Kallhäll , Järfälla

Underbar lägenhet högst upp i huset på våning 8/8 med solig balkong på ett högt och fritt läge utan insyn! Genomgående ljus bostad med generösa ljusinsläpp, fullt utrustat kök med matplats för ca 4 personer som renoverats av tidigare ägare. Rymligt allrum och sovrum samt stambytt badrum med goda materialval. Hiss!

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 062 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
246
Byggår:
1967
Driftskostnad:
387 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall, centralt belägen i bostaden med klädkammare i anslutning. Plats för hatthylla, spegel och sittmöbel. Vita väggar och svart klinkergolv.

Klädkammare:
Klädkammaren har två garderober samt klädhängare med hyllplan. Ljust laminatgolv med vitmålade väggar.

Kök:
Fullt utrustat och rymligt kök i anslutning till matplats för ca 4-5 personer med fin vy från 8:e våningen. Kökssnickerier i ekfanér med vitrinlucka och led-belysning under överskåp, vitt kakel ovan bänkskiva i ek med infälld dubbelho. Maskinell utrustning: Infälld spishäll (Electrolux), Integrerad kyl/frys (2013) samt integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn i arbetshöjd (Electrolux) samt inbyggd micro, båda i rostfritt. Städskåp samt utdragbart skafferi med god förvaring. Inbyggt ljudsystem via stero placerad i kök men med ljud även in till badrummet. Ekparkett pryder golvet och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum:
Gott om plats för både matbord och sällskaps-/tvhörna. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till hela rummet. Ekparkett med vita väggar och gråtonad fondvägg (målades 2013).

Badrum:
Helrenoverat i samband med stambytet 2013/2014 i föreningen. Kakel och klinkers i vitt respektive grått, dekorativ mosaikvägg i havsblå/grönt, wc-stol, raka och vikbara duschväggar i glas med stilren rektangulär takdusch samt duschmunstycke, handfat med kommod i vitt samt spegelskåp med belysning. Tvättmaskin som ingår i köpet från 2013. Infällda spotlights i taket.

Sovrum:
Plats för dubbelsäng, garderob och förvaring. Ljust laminatgolv och väggar i grå kulör med en vit/svart mönstrad fondvägg. Utgång till den soliga och härliga balkongen där det finns möjlighet att installera en arbetsplats längs med fönstret. Jag har även förmedlat en likvärdig 2 rok i grannporten som tagit bort dörringången och istället skapat en stor garderobslösning i del av hall och klädkammaren fast som då är belägen i sovrummet.

Balkong:
Med fint solläge mot Mälaren och solnedgången finns denna möblerbara och njutfulla balkongen.

Övrigt:
-Förråd i port 99
-Tvättstuga i port 97 på entréplan. (tvättstuga finns i varje port och en grovtvättstuga för hela huset)
-Kabel-TV Comhem
-Bredband: Bredbandsbolaget

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 8, hiss finns

Avgift

4 062 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Driftskostnad

4 652 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 2 052 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,27953%

Andel av årsavgiften

0,27953%

Reparationsfond

861 kr

Tillträde

1 juni 2017 eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:24-1:23

Förening

Namn

Trollberget

Om föreningen

Välkommen till Brf Trollberget som består av 294 lägenheter fördelade på två hus. Byggår 1967.

Hobbylokal för enklare snickeriarbeten finns mellan Lädersättravägen 105 och 107 och pingisrum på Lädersättravägen 107. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Mysig grillplats på innergården.
Kabel-tv och bredband via Comhem alt. Bredbandsbolaget. Fiber indraget.
Enhetsmätning av el är tecknat genom föreningen för alla medlemmar och därmed slipper varje enskild medlem nätavgiften, utan faktureras för den faktiska förbrukningen i samband med månadsavgiften.

Föreningen har renoverat fasaden 2005 samt bytt ut samtliga fönster och balkongräcken.
Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14.

Garage med 62 bilplatser (sep.kö ca 4-5 år) samt p-platser 85 st med och utan el (ca.150-200kr/mån. Reservation för eventuella ändringar). Ev kö. Ca 20-30 p-platser med el finns utan kö för medlemmar med "Boendelapp" för parkering om 300kr/år. Parkeringstillstånd ges ut av styrelsen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget och https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/trollberget/boendeinformation/.

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel. 010-442 50 00. HSB tar ut en medlemsavgift på 500 kr/ägare i samband med köp av bostadsrätt. Dessutom tar HSB ut en pantsättningsavgift för varje lån som tas med lägenheten som säkerhet, om 448 kr/lån. Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut från säljaren.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

294

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Saga Livs
170 m
Ulvsättra Livs HB
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,2 km
Stockholm Quality Outlet
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Askungen Förskola
180 m
Gullivers Förskola
300 m
Grundskolor
Lädersättraskolan
380 m
Kallhälls sporthall
670 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3,1 km
Kvarnskolan
3,4 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,8 km
Banker
Swedbank
870 m
Swedbank
870 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
4,9 km
Svartinge Golf AB
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
670 m
Bolindervallen Idrottsplats
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte