Flygarvägen 37, 2 tr (lgh.nr 1202)

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med fransk balkong
  • Kök - delvis renoverat 2013
  • Sovrum 1
  • Fasadbild - bästa läget i föreningen mot grönskan
  • Balkongbild - lånad bild av nuvarande ägares köp

Flygarvägen 37, 2 tr (lgh.nr 1202) , Barkarby , Järfälla

Underbara 3 rok på bästa läget med grönskan som närmsta granne. Badrum ytskiktsrenoverat 2016. Kök med matplats och balkong i soligt läge. Generösa ytor och bra med förvaringsutrymmen. Lugnt och trevligt område med gångavstånd till buss/pendeltåg. Välkommen på visning!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 081 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
51192
Driftskostnad:
395 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

BILD PÅ BADRUMMET KOMMER NÄSTA VECKA. (renoveringen är klar i slutet av denna vecka)

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen hall varifrån du når bostadens samtliga rum med inbyggd dubbelgarderob, plats för hatthylla samt ytterligare förvaringsmöbel. Linoleumgolv 2002 och målade väggar 2008 i svagt aprikos. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum:
Plats för både matbord och sällskapsdel med fransk balkong som både ger mer ljus åt rummet och även en vädringsmöjlighet. Väggar målade i beige kulör och ekparkett på golvet.

Kök:
Trivsamt kök med matplats för 4-6 personer och utgång till balkong i soligt läge. Installation av nya köksluckor nov/dec 2013, samtliga i vitt. Bänkskiva i laminat med infälld dubbelho i rostfritt med avrinningsyta. Tapetsering, målning samt nytt kakel i vitt ovan diskbänk genomfördes i aug- 2014, plastmatta i imiterat klinker. Maskinell utrustning: Diskmaskin 2009 från Bosch, Kyl/Frys 2008 från Electrolux, Spis 2002 med 4 kokplattor och ugn samt fläkt från Futurum. Kalluftsventilerat skafferi som inte skall underskattas, superbra för hållbarheten för många råvaror!

Badrum: (renoveras just nu, 2016)
Efter upptäckt vattenskada så håller badrummet på att ytskikt renoveras med klinker i grått och kakel i vitt, klart nu 24/3 2016. Inredning och porslin är inte utbytt i samband med detta men i så pass gott skick att det inte fanns anledning att byta ut dem. Duschväggar i glas, handfat, spegelskåp samt två förvaringsskåp. Toppmatad tvättmaskin ingår i köpet. (bilder kommer veckan efter påskhelgen)

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, soffa och arbetsbord. Tre fasta garderober med överskåp, svagt grönt målade väggar och sandfärgad plastmatta.

Sovrum 2:
Med plats för enkel- eller dubbelsäng samt skrivbord. Renoverat 2011 med laminatgolv, tapet och bröstpanel samt tre inbyggda garderober med överskåp. Öppning intill köket som nuvarande ägare satt igen med två bokhyllor från vardera sida. Föregående ägare disponerade detta rum som matrum.

Övrigt:
Det finns ett förråd tillhörande lägenheten i husets källarplan, samma port, dvs. 37.
Tvättstuga belägen i port 17 & 19.
Fönsterbyte startar i maj 2016 med början av denna huskropp så vi hoppas att du som ny ägare då kan flytta in med nyinstallerade fönster.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 081 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,55%

Tillträde

TT juni/juli 2016

Byggnad

Byggnadstyp

3 våningshus utan hiss

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Barsbro 1:209

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 741 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 700 kr
Försäkring: 1 041 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Jaktflyget

Om föreningen

Välkommen till Brf jaktflyget som består av 194 lägenheter, Flygarvägen 13-43, Jaktvägen 2-26 och Attackvägen 2-8.
Lägenheter med ett centralt läge i Järfälla och bekvämt boende nära Stockholm Quality Outlet och blivande Barkarbystaden samt Stockholm City. Jaktflyget eller Barkarby B som det tidigare hette under Järfällahus regi stod klart 1963 och består av 8 st trevåningshus. Lägenheterna är trivsamma och omgivningen grön och lummig. På några minuters gångavstånd ligger Barkarby centrum med livsmedelsaffär, bibliotek, restaurang och vårdcentral. Här ligger också Barkarby station med anknytning till buss och pendeltåg. Barkarbyskolan och ett flertal olika förskolor med olika typer av inriktning ligger i och runt om kring området, med gångavstånd på några minuter.

Förvaltning
Föreningen har Renew Ekonomi som ekonomisk förvaltare. Renew Service har skött en del av den tekniska förvaltningen

Det finns 59 garager som hyrs ut genom kösystem för 532-696 kr/månad. Utöver det finns det tillgång till 114 st p-platser som går att hyra av föreningen för 180kr/mån utan el resp. 273kr/mån med el.
Föreningen förvaltas av Renew.

Föreningens lokaler
Föreningen har lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum och en föreningslokal. 4 st tvättstugor fördelade över området varav en är grovtvättstuga. Det finns 19 st kommersiella lokaler. 1st lokal är ej uthyrd.

I föreningens avtal med vår TV-leverantör CanalDigital KABEL -ingår TV-paket T2-flex och denna tjänst är alltså inkluderad i månadsavgiften. T2-paketet innebär att utöver basutbudet även själv får välja 8 favoritkanaler.
I avgiften ingår även internet via fiber genom leverantören Ownit, 100Mbit.

Bostadsrättsföreningen har tecknat en egen fastighetsförsäkring inkl. bostadsrättstillägg via Folksam.

Föreningslokalen finns på Flygarvägen 35 och kan hyras för diverse tillställningar eller möten. Lokalen hyrs inte ut i kommersiellt syfte, endast för privata tillställningar om max 45 personer.
Köparen görs uppmärksam på att köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 108 kr samt pantsättningsavgift på 443 kr.

Kommande renoveringar.
Fönsterbyte 2016/2017.

Hemsida: http://www.brfjaktflyget.se/

Med reservation för ändringar.

Kontaktperson

Lars Jansson

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här planeras en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2021. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med frisör, kiosk och pizzeria. Veddesta centrum har större livsmedelsbutik, optiker, frisör, restauranger, skobutik samt gym och diverse småbutiker. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Margitas Livs AB
210 m
Coop Nära
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
900 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gullvivan Pysslingen Förskolor
160 m
Helikoptervägens förskola
270 m
Kollektivtrafik
Barkarby station
300 m
Barkarby station E18
330 m
Grundskolor
Barkarbyskolan
440 m
Barkarby Familjedaghem
440 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
1,6 km
Spånga gymnasium
2,7 km
Banker
FOREX Bank
2 km
Handelsbanken
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fältspatet AB
810 m
Veddestavallen Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte