Stråvägen 2,1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Badrum med både dusch och badkar
  • Halv fransk balkong och stora fönster
  • Ismaskin i köket och skjutdörrsgarderob i hallen
  • Utsikt från balkong

Stråvägen 2,1 tr. , Viksjö , Järfälla

Helrenoverad år 2009 där alla ytskikt har berörts samt kök och badrum. Kyl och frys med ismaskin, badkar samt sep. regndusch. Hall i öppen planlösning med kök. Vardagsrum med halv fransk balkong och riktig balkong från kök. Sovrum med fast förvaringslösning. Ekparkett i hela lägenheten samt ljusa färgval!

68 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 218 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
242
Byggår:
1968
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande och öppen hall som är integrerad med köket i en luftig planlösning med ekparkett och målade väggar i ljus nyans. Infälld belysning längs med väggen och spotlights i taket. Möjlighet att avskärma hallen från köket med garderobslösning. Stor skjutdörrsgarderob i vitt som ingår i köpet.

Kök:
Ljust kök i en modern och öppen planlösning med genomgående ekparkett och ljusa väggar samt stora fönster som ger bra med ljus åt hela rummet. Köksdel med matplats för 6-8 personer. Köket renoverades 2009 med vita högblanka köksluckor och med goda möjligheter till förvaring samt mosaik kakel ovanför den generösa arbetsbänken i träimiterad laminat. Maskinell utrustning: kyl och frys med ismaskin, spishäll, varmluftsugn och inbyggd micro (Samtliga vitvaror är från 2009 och i svart). Fläktkåpa i svart med omgivande mosaikkakel. Utgång till den möblerbara balkongen.

Balkong:
Morgonsol och med plats för möblemang.

Badrum:
Stort, helrenoverat och exklusivt påkostat badrum som renoverades av tidigare ägaren år 2009 med ett grå/svart klinker och vitt kakel samt infällda spotlights i tak. WC-stol och handfat som vilar ovanpå underliggande förvaring. Designbadkar och regndusch som separerats från badkaret. Dvs. ni har tillgång till både duschhörna och badkar i samma badrum. Stort fönster för att skapa ett bra ljus åt rummet och samtidigt erbjuda vädringsmöjlighet.

Sovrum:
Rymligt sovrum med genomgående ekparkett och ljusmålade väggar samt ett fönster. Plats för dubbelsäng samt mindre arbetsplats. Här finns en bra förvaringslösning längs med kortvägg till vänster som kommer att lämnas kvar till köparen liksom dubbelgarderoben till höger.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med ekparkett och vita väggar samt fondvägg i exklusiv krossad sjösten. Ledljus i parketten och halv fransk balkong samt stora fönsterpartier. Lättmöblerat med plats för både matbord samt tv-hörna/tv-vägg.

Bredband/TV: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/eken/fibertv/
Fönsterbyte: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/eken/brf-ekens-fonsterbyte/

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

3 218 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

0,3611%

Andel av årsavgiften

0,3611%

Reparationsfond

5249 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1968

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla-Viksjö 2:172

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Eken

Om föreningen

Välkommen till Brf Eken som består av 270 lägenheter och 84 lokaler (inkl förråd) fördelade på 9 höghus med hiss. Byggår 1968.

Allmänt om föreningen
Tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum finns att tillgå. Källarförråd till samtliga lägenheter. Föreningen har installerat enhetsmätning av el, faktura kommer 1 gång/kvartal och specificeras på hyresavin. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Utförda renoveringar
Byte av takpapp 2013
Renovering av garagen och tillhörande grovsoprum har utförts under 2014. Även alla soprum har renoverats.

Kommande reoveringar
Start för fönsterbyte i föreningen under våren 2016: Styrelsen har, efter noggrann planering och projektering, tecknat avtal med Fönsterspecialisten Norrland. All nödvändig information kring projektet kommer läggas upp under fliken "Projekt fönsterbyte 2016/2017" på föreningens hemsida. Entreprenaden kommer ske etappvis och delas in i tre olika etapper.
Utredning av alternativ stambyte/relining har utförts med gott resultat. Ingen åtgärd bedöms behöva utföras förrän tidigast om 5-10 år.

Tv/Bredband/Försäkring/El/Gemensamma utrymmen
Som boende i föreningen har du automatiskt en bostadsrättsförsäkring tillhörande din lägenhet, tack vare att föreningen har detta i sitt avtal med Folksam. Du som boende behöver alltså inte teckna någon egen tillläggsförsäkring för din bostadsrätt, i form av ett sk.bostadsrättstillägg.
Bredband: Föreningen har avtal om gruppanslutning via Bredbandsbolaget. Kostnaden ingar i din månadsavgift.
TV: Föreningen har avtal om gruppanslutning, Fiber TV, via Bredbandsbolaget. Grundutbudet T-1 Bas ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillampar s.k. ¨enhetsmätning¨ av elen via företaget Home Solutions. Detta innebar att du som boende, betalar for den el du/ni verkligen förbrukar. Föreningen har en föreningslokal på Stråvagen 4. Hobbyrum, 2 st, finns att låna.

P-platser
Parkeringsplatser finns med eller utan el samt garage. Parkeringsplats utan el-stolpe finns för 131 kr/mån. Garage utan el-stolpe för 244 kr/mån och med el-stolpe för 305 kr/mån. Uppgifterna avser 2015. F.n. kö till garage.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/eken.

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Andelsrätt

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

424 kr

Kontaktperson

Ordf Tomas Alriksson

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, gym, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
440 m
ICA Kvantum Viksjö
450 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,1 km
Veddesta Centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Axet Förskola Föräldrakoperativ
320 m
Gårds Förskola
340 m
Kollektivtrafik
Viksjö gård
60 m
Viksjö centrum
350 m
Grundskolor
Viksjöskolan
360 m
Högbyskolan
430 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,3 km
Mälargymnasiet
1,3 km
Banker
Swedbank
450 m
Nordea Bank AB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,8 km
Järfälla Golfklubb
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
470 m
Viksjövallen
480 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
2,2 km
Görvälnsbadet Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte