Poppelvägen 5

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Ljust vardagsrum i vinkel, med öppen spis
  • Vardagsrummet, mot matsalen och köket
  • Vardagsrum med utgång till trädgården
  • Allrum med öppen spis

Poppelvägen 5 , Barkarby , Järfälla

Rymlig och lugnt belägen villa om 8 rok med totalyta om 190 kvm. Huset erbjuder arbetskök med matplats med öppen spis och stort vardagsrum i vinkel med öppen spis, 3-5 sovrum, renoverat och helkaklat WC-/badrum, hobbyverkstad och mat-/vinkällare. Plan & lummig trädgårdstomt. Garage. Nära förskola, skola & pendeltåg.

183 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
183 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
838 kvm
Byggår:
1956
Driftskostnad:
3 208 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

183 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Rymlig hall, inredd med ljusbrun/beige tapet, två träpanelbeklädda väggar, parkettgolv och klädhylla. Huset är utrustat med larm.

WC-/badrum: Renoverat (2009) och helkaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel med grå bård, grå klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, badkar, spegelförsett badrumsskåp och handdukstork.

Masterbedroom/sovrum 1: Rymligt sovrum som är inrett med vävtapet, parkettgolv, 1 dubbelgarderob och 2 garderober med överskåp.

Sovrum 2: Strukturerad tapet, parkettgolv och 2 garderober med överskåp.

Sovrum 3: Ljus vävtapet, parkettgolv och 2 dubbelgarderober med överskåp.

Arbetskök: Arbetsköket är inrett med blommönstrad vinyltapet, teakparkett, lackerade skåpluckor, grå och melerade arbetsbänkar och diskho. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn (äldre), spisfläkt (äldre), kyl/kyl (äldre) och frys/frys (äldre).

Groventré: Praktiskt i direkt anslutning till arbetsköket är groventrén belägen, inredd med vita väggar och målat betonggolv.

Mat-/vinkällare: Klassisk mat-/vinkällare, inredd med ljust blåmålade betongväggar, blåmålat betonggolv och vita väggfasta lagerhyllor.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med ljust målade betongväggar, målat betonggolv, tvätt-/arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin och torktumlare.

WC: Gulmålade betongväggar, målat betonggolv, WC-stol och spegelförsett badrumsskåp.

Pannrum/hobbyrum: Praktiskt hobby-/arbetsrum, inrett med ljust målade betongväggar, målat betonggolv, elpanna, arbets-/hyvelbänk, verktygsvägg och två förvaringsskåp av plåt.

Matplats: Mellan arbetsköket och vardagsrummet är matplatsen belägen och kan med fördel integreras i en mer öppen planlösning med arbetsköket och vardagsrummet. Matplatsen är inredd med mönstrad tapet, parkettgolv och en öppen spis med öppning från såväl matplatsen som vardagsrummet.

Vardagsrummet: Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel, med plats för flera soffgrupper, inredd med ljus vävtapet, parkettgolv, öppen spis och utgång till trädgården på entrésidan.

ÖVRE PLAN:

Passage: Brun/beige vävtapet, takfönster, parkettgolv och inbyggda skjutgarderober med klädstång för klädförvaring.

Sovrum 4 (rum 1 på planlösningen): Större rum, som med fördel kan användas som sovrum och som är inrett med mönstrad tapet, trägolv och flera inbyggda garderober (kattvindar) och 2 vanliga garderober.

WC: Målade väggar i ljus nyans, heltäckningsmatta, takfönster, WC-stol och tvättställ.

Sovrum 5/arbetsrum (rum 2 på planlösningen): Mindre rum, inrett med mönstrad papperstapet, trägolv och kattvindar.

TV-/allrum/sovrum 6 (rum 3 på planlösningen): Träpanelbeklädda väggar med blommönstrad fondtapet på två väggar, parkettgolv, öppen spis och 2 kattvindar för förvaring.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Vattenburen värme - elpanna

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 mars 2016
Energiklass: F
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor och mellangjut
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Fiber instalerat i huset.

Fastighetsbeteckning

Björkeby 1:271

Övriga byggnader

Separat 1-bilsgarage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 22 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 6 500 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 281 000 kr

Summa pantbrev

76 500 kr

Tomt

Areal: 838 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och lummig trädgårdstomt med gräsytor, rabatter, flera äppelträd och plommonträd och prydnadsbuskar, såsom forsythia, rhododendron och gullregn. Trädgården är omgiven av ett lägre staket.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Officialnyttjanderätt: Vattenledning, 01-IM5-30/523
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-47/701

Tillträde

1/6 eller enligt ök

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med lokal service. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Decathlon, ICA Maxi, Plantagen, Systembolag för att nämna några. Vill man shoppa kläder finns här även Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ekogross i Stockholm AB
580 m
Margitas Livs AB
710 m
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
1,1 km
Stockholm Quality Outlet
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Vålberga
240 m
Barkarby öppna förskola
410 m
Kollektivtrafik
Häggvägen
350 m
Barsbrovägen
420 m
Grundskolor
Barkarbyskolan
840 m
Barkarby Familjedaghem
840 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
1,7 km
Yrkeslyftet Vård & Omsorgsutbildningar AB
2,3 km
Banker
FOREX Bank
2,1 km
Handelsbanken
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,7 km
Viksjö Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fältspatet AB
420 m
Björkebyhallen sporthall
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
1,8 km
Blanc Label AB
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte