Barkarbyvägen 66, entréplan/1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Stor uteplats med avgränsande buskage
  • Öppen planlösning
  • Sovrum med garderober
  • Bastu/relax (lånad bild)
  • Badrum med TM & TT

Barkarbyvägen 66, entréplan/1 tr , Barkarbystaden , Järfälla

FÖRST TILL KVARN! Fast pris 2.695.000kr.

Välkommen till en utav de nyproducerade lägenheterna i BRABO Brf SveaTvå, endast 17 minuter med pendeltåg från Sthlm City! Fri tillgång till gym, spa/relax och bastu samt bil- och cykelpool för alla medlemmar. Kvalitet genomsyrar hela lägenhetens material- och utrustningsval med genomgående ekparkett och ljusa kulörer.

Stor uteplats i soligt söderläge mot innergården. Öppen planlösning mellan kök-matplats & vardagsrum samt helkaklat duschrum med TM och TT.

Nya Barkarbystaden blir en levande stadsdel och du kommer inte att ha långt till affärer, förskolor, vårdcentral eller restauranger. En stad när den är som bäst med en väl avvägd kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur, service, natur och nöjen.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 645 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten tillkommer, uppskattad kostnad ca 120 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
621
Byggår:
2016
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare fick nyckeln nu under 2016 men har, av privata skäl, inte valt att flytta in så bostaden är i utmärkt skick! Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med tidlös elegans och med trendiga detaljer. Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med fri tillgång till gym, relax/spa med bastu samt bil-/cykelpool.

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla/krokar samt garderob och städskåp. Praktisk klinker i entrén, exemplariskt för våta skor. Säkerhetsdörr.

Klädkammare/förråd:
I anslutning till hallen som kan användas som kontor eller klädkammare. Klinkergolv och fönster för ljusinsläpp.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i rostfritt och vitvaror från Elektrolux. Gott om förvaring och arbetsytor, bänkskiva i laminat med kakel ovan och diskho med rostfri avställningsyta bredvid. Maskinell utrustning: Glaskeramikhäll, diskmaskin, varmluftsugn, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys samt fläkt (Franke). Matplats för ca 4-6 personer framför fönster. Ekparkett och vitmålade väggar. Avfallskvarn finns.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt. Duschutrymme med vikbara och välvda duschväggar i glas, wc-stol, handdukstork (el), rektangulärt handfat med underliggande förvaring i vitt och spegelskåp med belysning ovan. Tvättavdelning med TM och TT samt ovanliggande arbetsbänk med överskåp för förvaring. Ett rymligt badrum i fint skick. Komfortvärme golv (el).

Sovrum och uteplats:
Med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Flertalet garderober direkt till höger. Ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till en underbar uteplats belägen i soligt söderläge med vy mot den grönskande innergården. Plats för loungemöbler och middagsbord.

ÖVRIGT:
Tillval för 45.000kr.
Förråd i bostaden, sep. kö till förråd i garageplanet.
Olika val av kabeltv- och bredbandsleverantör, triple play Fiber.
Garage, sep. ca kö 750kr/mån.

BARKARBYSTADEN:
När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för både nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Men Barkarbystaden är också en stad som vet att utbildning är vägen framåt och det byggs två centralt placerade grundskolor och flera förskolor. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte, Barkarby College - ett center för teknik och naturvetenskap och en knutpunkt för teknisk utbildning med undervisning för både gymnasieelever och vuxenstuderande.I Barkarbystaden är det inte nödvändigt att köra bil. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig in till Stockholm Central på 15 minuter och mellan bostadsområden, skolor och affärer. Fina cykel- och promenadstråk finns till för dig som hellre använder dig av din egen kraft för att ta dig fram.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

3 645 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten tillkommer, uppskattad kostnad ca 120 kr/mån

Andel i föreningen

1,08785%

Andel av årsavgiften

1,08785%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-6 våningshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Vattenburen värme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: Isoler och ljuddämpande

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Brf SveaTvå

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Svea Två, är en förening som består av 85 st bostadsrätter och 3 st hyresrättslokaler. Föreningen tillhör Kvarteret Svea som omfattar totalt 156 lägenheter uppdelade i två bostadsrättsföreningar, Brf Svea Ett och Brf Svea Två. De två bostadsrättsföreningarna delar på den grönskande innergården men har separata garage, bastu och hobbyrum.

Konceptet BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget: - Gym - Bastu - Spa - Hobbyrum Dessa utrymmen nyttjas gratis av föreningens medlemmar samt nås och bokas via nyckeltagg. Gym, bastu och Spa har öppet på vardagar 07:00-22:00 samt helgdagar 09:00-22:00. Gymmet nås både från gatan och trapphuset och är välutrustat med bland annat fria vikter, träningsbänkar, motionsmaskiner som cyklar, löpband och crosstrainers, kettlebells, fitnessbollar, TRX-band, ribbstolar mm. I anslutning till gymmet finns även dusch, WC och förvaringsskåp.

I hobbyrummet finns en tvättmaskin för grovtvätt för den som inte önskar den tvätten i lägenhetens egna tvättmaskin.
Gemensam tillgång finns till barnvagnsrum som finns i anslutning till husets entréer.
Cykelrum i vardera port och från innergården.
Innergården har en pergola med ett stort bord som dessutom kan förvandlas till pingisbord som de boende får nyttja.
Föreningen har även en grill som får lånas genom styrelsen.
På innergården finns även boulebana, lekplats och en klättervägg.
Det finns även en bilpool för de boende som behöver låna bil. Utlåningen sker genom styrelsen.
Förråd finns i samtliga lägenheter, extra förråd finns att hyra i föreningen. Kö kan förekomma.

Hela fastigheten är ansluten till öppet stadsnät vilket innebär att ett flertal leverantörer finns att välja mellan. Internetleverantör är Svensk Infrastruktur: Val av tjänst för internetleverantör: http://qmarket.se/

Föreningen disponerar 37 garageplatser placerade under innergården som går att hyra till en kostnad om 790 kr/mån. F.n. kö till dessa platser som styrelsen hanterar.

EON är elleverantör och elnätsavtal tecknas med dem. Elförbrukningsavtal kan tecknas med valfri leverantör. Varje lägenhet är utrustad med en elmätare där förbukning kan avläsas.

Miljötänk i föreningen: Grönt tak som tar hand om regnvattnet. Sopsugsanläggning på gården innebär minskade transporter. Lågenergihus med energiförbrukning på max 55 kWh/kvm och år. Betongstomme och i övrigt oorganiska material, vilket betyder mögelfria och hållbara hus. Individuell mätning av varmvatten. Frånluft med värmeåtervinning som ventialtion och fjärrvärme anslutet med vattenburet radiatorsystem. Varje lägenhet är även utrustad med en matavfallskvarn i köket vilket innebär att matrester kan slängas och malas ner direkt i diskhon

Föreningen tillämpar en enhetsmätning för varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal och innebär att den boende endast betalar för sin egna förbrukning. Föreningen tar ut en överlåteleavgift om 1108 kr som betalas av köparen samt ca 443 kr i en pantsättningsavgift.

Föreningens ekonomiska plan och stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument. Föreningens ekonomi bedöms bli god tack vare det låga ränteläget som råder och att man i ekonomiska planen har räknat på en ränta omkring 2,77%. Belåningsgraden per kvm är även den relativt sett låg.

Med reservation för eventuella ändringar.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
310 m
Coop Nära
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
780 m
Veddesta Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
250 m
Dalens Förskola
750 m
Kollektivtrafik
Stora torget
230 m
Herrestavägen
450 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
250 m
Tallbohovskolan
1,2 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
YTC-Gymnasiet
2,2 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte