Tegvägen 60, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Baksida fasaden med lägenheten högst upp i huset
  • Balkong i soligt läge med grönska utanför
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Badrum med gavelfönster

Tegvägen 60, 2 tr , Viksjö , Järfälla

Äntligen! 4-5rok högst upp med balkong i sydväst och möjlig uthyrningsdel vilket ger en extra intäkt till hushållet.Trivsamt gavelläge med grönskande gård på båda sidorna om bostaden. Nuvarande ägare värdesätter trivseln högt med goda grannar och lugnet i området. Gångavstånd till Viksjö C med butiker samt bussinje till Jakobsberg och p-tåget. Perfekt för dig som inte känner dig riktigt redo för villa ännu men ändå vill ha många rum!

93 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 859 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
286
Byggår:
1970/71
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig hall med hatthylla och garderob för klädförvaring. I anslutning finns en klädkammare och städskåp. Bostaden har två entréer, dvs. två ytterdörrar, för att ge möjlighet till uthyrningsdel bestående utav sovrum 4 samt gäst-wc och mindre halldel. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat med kakel i svagt turkosgrönt och klinker i beige kulör. Wc-stol, handfat, badkar, spegel med belysning ovan och vädringsfönster. Handdukstork (vattenburen).

Vardagsrum
Generösa ytor som ger plats för både matbordsdel samt sällskapsdel. En stor dubbeldörr i glas i entrén till rummet, ekparkett och en ljus tapet på väggarna. Utgång till balkong.

Balkong
Ljuvlig balkong med vackert träd som ger ett gott insynsskydd. Västerläget ger sol från lunch till kvällstid. Trätrall som ingår i köpet, plats för caféset och loungegrupp med utsikt mot gården och lekpark.

Kök
Originalstommar med vita luckor, vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt lång diskbänk i rostfritt med avställningsytor. Maskinell utrustning: Spishäll med ugn, diskmaskin, kyl och frys samt fläkt. Trivsam matplats för 6 personer vid fönstret.

Sovrumslösningen
Bostaden har från början tre sovrum inkl. det i uthyrningsdelen men i detta fall har nuvarande ägare valt att dela av sovrum 2 till förmån för ytterligare ett rum, sovrum 3, dock utan fönster. Detta ger en möjlighet att som ensam förälder få plats med sina tre ban och ge de ett varsitt rum.

Sovrum 1
En aning mörkare laminat i jämförelse med hallen. Ljusgrå målade väggar med en mörkare grå som fondvägg. Plats för enkel eller dubbelsäng, byrå och garderob vid önskemål. Fönster mot andra sidan gården i öster.

Sovrum 2
Plastmatta med illustration av trä, vitmålade väggar med blommig fondtapet. Enkelsäng, soffa och skrivbord samt loftsäng. Fönster mot gård i väster.

Sovrum 3/ klk (Sovrum 2 som delats av till två rum)
Plastmatta med illustration av trä, vitmålade väggar och fondtapet. Plats för enkelsäng och byrå. Kan med fördel även användas som klädkammare nummer två då den är belägen i hallen.

Sovrum 4 (uthyrningsdelen)
Ljus laminat och målade väggar. Gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Fönster mot gård i väst.

Gäst-wc (uthyrningsdelen)
Brun/grå våtrumsmatta, röd medaljongmönstrad tapet. Wc-stol, handfat och spegelskåp.

Övrigt:
-Comhem och Bredbandsbolaget finns att tillgå.
-Förråd och tvättstuga i samma port, 60.
-Cykel/barnvagnsrum i samma port, 60.
-Fastebolskolan och Lundskolan ligger nära bostaden, F-5 skolor.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 859 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,28967%

Andel av årsavgiften

0,28967%

Reparationsfond

11090 kr

Tillträde

Omgående/Överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1970/71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Skall bytas ut till 3-gl.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Förening

Namn

Granen

Om föreningen

Välkommen till Brf Granen som består av 433 lägenheter, byggda 1970-1971, fördelade på 12 hus på Tegvägen och 7 hus på Vältvägen. Lägenheterna är på 1 till 4 rum med kök.

Allmänt om föreningen
Kabel-TV via Comhem. Bredband erbjuds både via Bredbandsbolaget och ComHem. Bredbandet kommer under 2015 inkluderas i hyran med ett tillägg på 125 kr/mån för 100/100 lina via Bredbandsbolaget. Går även att öka till 100/200 mot ett högre tillägg.
Förråd finns i källarplan eller på vardera våningsplan beroende på hustyp. Tvätt- och vävstuga, cykelverkstad, cykelhus, hobbylokal, pingisrum och föreningslokal finns att tillgå. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 5% för år 2015.
Dessa avgiftshöjningar har gjorts med anledning av kommande stamrenovering.

Parkering
Det går att hyra p-plats med elstolpe för 150 kr/mån alt garageplats för 420 kr/mån. HSB sköter kösystem för dessa platser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för uppdaterad status.

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Föreningen byggde om balkonger samt uteplatser under 2009.
Om/utbyggnad och asfaltering av p-platserna har utförts under 2013. Energiprojekt pågår på lång sikt.
Ommålning av garagen, liksom takplåtarna och samt översyn av garageportarna har utförts under 2011-2013.
Under 2011 har låssystemet bytts i alla lägenheter samt förråd och portar.
Radonmätningar har utförts under 2012.
Under 2015 planerades enhetsmätning av el att införas.
Ommålning av trapphusen sker löpande.

Kommande renoveringar
Föreningen har även sett över och börjat planera för fönsterbyte och stamrenovering genom intagande av offerter. Föreningen har dock sålt av mark vilket ger ett bra tillskott till fönsterbytet.

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
250 m
Nasim Kött Torg
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tilly Wahlgren Service
40 m
Viksjö Familjedaghem
180 m
Kollektivtrafik
Lantmäterivägen
150 m
Viksjö centrum
200 m
Grundskolor
Viksjöskolan
250 m
Högbyskolan
760 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,6 km
Mälargymnasiet
1,6 km
Banker
Swedbank
140 m
Nordea Bank AB
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,5 km
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
300 m
Viksjövallen
380 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
2,1 km
Görvälnsbadet Mälaren
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte