Bondegränd 21

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Vy från den trädäcksförsedda altanen i söderläge
  • Arbetskök med matplats i öppen planlösning
  • Matplats i köket med utgåg till altanen
  • Arbetsytor i köket

Bondegränd 21 , Viksjö , Järfälla

Lugnt och välbeläget 1-planshus på 103 kvm. i Viksjö. Kök med stor matplats med utgång till trädäcksförsedd altan i söderläge, 2-3 sovrum, WC-duschrum, WC-/badrum och vardagsrum. Välskött trädgård med gräsmatta, blommor och buskar. Nära buss, Viksjö c., förskola/skola och golfbanan på andra sidan vägen. Garage.

103 kvm, 3 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
103 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
412 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
2 684 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Praktisk farstukvist.

Hall: Hallen är inredd med vit och svagt strukturerad tapet, ljust och melerat laminatgolv, luftvärmepump, klädhylla och dubbelgarderob.

Sovrum 1/2: Större rum som idag är inrett som TV-/allrum, men som vid behov kan inredas till 2 sovrum. Rummet är inrett med vit och svagt strukturerad tapet, ljust laminatgolv och spegelförsedd och rymlig skjutgarderob.

Sovrum 3: Vit och svagt strukturerad tapet, ljust trägolv, 2 garderober och 1 linneskåp.

Klädkammare: Praktisk och rymlig klädkammare inredd med vita väggar, plastmatta, klädhylla och klädstång.

Passage: Vit strukturtapet, ljust och melerat laminatgolv och taklucka upp till vinden, med förvaringsmöjlighet.

WC-/duschrum: Ljus och svagt mönstrad våtrumstapet, ljus och melerad våtrumsmatta, duschutrymme med skjutbar duschvägg, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol.

WC-/badrum: Ljus och mönstrad våtrumstapet, ljus och melerad våtrumsmatta, badkar, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp och WC-stol.

Tvättstuga: Praktiskt i anslutning till köket är tvättstugan/klädvårdsrummet beläget och inrett med olivgrön våtrumstapet, plastmatta på golvet, tvättho, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och varmvattenberedare.

Kök: Ljust arbetskök med stor matplats i öppen planlösning. Köket är inrett med ljusa och träfolierade skåpluckor, ljusa och melerade arbetsbänkar av laminat och ljust kakel bakom arbetsbänkarna. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn och keramikhäll, spisfläkt, kyl och frys.

Matplats: Stor och praktisk matplats, inredd med vit strukturtapet övre del och vitlaserad bröstpanel nedre del och på golvet en ljus plastmatta. Utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i soligt söderläge.

Vardagsrum: Ljust och trivsamt vardagsrum, inrett med vit och strukturerad tapet och parkettgolv.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktverkande el och luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 mars 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se

Fastighetsbeteckning

Viksjö 7:13

Övriga byggnader

Separat och isolerat förråd med värme, i anslutning till huset. Separat oisolerat förråd på sidan av huset. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 208 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 4 000 kr
VA: 1 800 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 7 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Övrigt: 3 108 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Övrigt avser TV/bredband, som debiteras 777 kr/kvartal från samfälligheten. För 2016 är samfällighetsavgiften tillfälligt höjd till 10 000 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 075 000 kr

Summa pantbrev

202 400 kr

Tomt

Areal: 412 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt med gräsmatta på entrésidan, med prydnadsbuskar och omgivet av lägre trästaket.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:20-GA:21
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 01-JÄF-2011
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2078

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
680 m
ICA Kvantum Viksjö
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
2,2 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fäbodens Förskola Fäbodstugan
230 m
Plommonets Förskola Plommonstugan
610 m
Kollektivtrafik
Kassavägen
290 m
Bondevägen
360 m
Grundskolor
Viksjöskolan
1,2 km
Fjällenskolan
1,3 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,5 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,5 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Swedbank
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
280 m
Järfälla Golfklubb
280 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
1 km
Viksjö sporthall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,8 km
Lövstabadet Mälaren
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte