Barkarbyvägen 59 vån 3/5

Bilder

  • Såld!
  • Möjlig alkov med vägg till höger om IT-skåpet.
  • Vedum kök
  • Badrum
  • Möblerbar balkong
  • Planritning

Barkarbyvägen 59 vån 3/5 , Barkarbystaden , Järfälla

Optimalt planerad etta med allt du behöver. Otroligt bra med förvaring, möjlig alkov och balkong! Finn lugnet på innergården mitt i stadspulsen eller promenera runt knuten så finner du all tänkbar service och goda kommunikationer som på 17 min tar dig från Barkarby station till Sthlm C!

44 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 604 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
932
Byggår:
2015
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

44 kvm

Rumsbeskrivning

Skynda dig att boka din drömlägenhet i detta oerhört populära och attraktiva område som erbjuder gångavstånd till all tänkbar service samt pendeltåg. Öppningar mellan husen låter sol och dagsljus tränga in och skapar en trivsam atmosfär över innergården där du kan njuta av en god picknick. Garageplan med lägenhetsförråd finns placerat under gården som du når direkt från hissen. Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva vilket gör hemmet enkelt att planera och anpassa för livets olika boendesituationer. Kvalitet genomsyrar alla lägenheters material- och utrustningsval. Ta chansen och bli en del i utvecklingen av denna nya stadsdel och få möjligheten att bo i Järfällas attraktivaste område, men skynda dig, du är inte ensam om att vilja bo här!

Nuvarande ägare fick nyckeln 1 februari men har pga.privata skäl valt att inte flytta in så bostaden är i utmärkt skick. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Bostaden har genomgående lackad ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla (ek/silver) samt 3 garderber, 1 linneskåp samt 1 städskåp. Teknikskåpet är placerat vid köket och erbjuder Telia triple play (se detaljerad information under övrigt) med multimedia uttag i vardera rum. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Trivsamt Vedumkök längs med helvägg och med goda arbetsytor. Vita kökssnickerier med vitt kakel ovan bänkskiva i laminat (Black Brazil) med diskho och diskbänk i rostfritt. Maskinell utrustning: Spishäll, ugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro i väggskåp (tillval) - allt från Electrolux. Matplats för 4-6 personer. Avfallskvarn finns vilket är mycket praktiskt och miljövänligt samt eluttag.

Balkong:
7 kvm möblerbar balkong utan granne bredvid som delas av med skärm. Här "hänger" du fritt med vy mot grannföreningen, gatan och innergården.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i svart och kakel i vitt liggande format. Duschutrymme med vikbara och raka duschväggar i glas (IDO i gråtonat glas och borstad aluminium, tillval), wc-stol, handfat och badrumsskåp med belysning ovan. Tvättavdelning med arbetsbänk ovan TM och TT. Ett rymligt badrum för att vara placerad i en enrummare och som ingen tidigare kommer att ha använt varpå skicket är utmärkt.

Sovalkov:
Möjlighet att dela av vardagsrummet med en alkov.

ÖVRIGT:
Fönsterbänkar: Grå sten
Innerdörrar: Vita släta (Dooria Polar 1000) Handtag från Assa i blankt krom.
Garderober: Vedum (Lucka Maja i vitt med kromat handtag)

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår Telia Triple play. I Triple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånaderna. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö. I dagsläget även fria p-platser på gatorna i avsedda parkeringsfickor.

GÅRDEN:
Gården kommer bestå av lummig grönska med stora träd, grusgångar, gräs och buskar. Öppningar mellan husen låter sol och dagsljus tränga in och skapa en trivsam atmosfär på den väl tilltagna innergården.Träffpunkter och lekplatser placeras i de mest soliga lägena.

BARKARBYSTADEN:
När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för både nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Men Barkarbystaden är också en stad som vet att utbildning är vägen framåt och det byggs två centralt placerade grundskolor och flera förskolor. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte, Barkarby College - ett center för teknik och naturvetenskap och en knutpunkt för teknisk utbildning med undervisning för både gymnasieelever och vuxenstuderande. I Barkarbystaden är det inte nödvändigt att köra bil. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig in till Stockholm Central på 15 minuter och mellan bostadsområden, skolor och affärer. Fina cykel- och promenadstråk finns till för dig som hellre använder dig av din egen kraft för att ta dig fram. Tunnelbana planeras till 2021.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 604 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Andel i föreningen

0,7687%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns - och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Jaktfalken. Preliminärt finns 44 garageplatser åt de boende i brf Viggen. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 900 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad förbrukning av hushållsel med ett hushåll på 1 person.

Övrigt

Det ska noteras att det inte är PEAB eller Brf Viggen som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal och tillträtt lägenheten men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I nya brf Viggen som ligger utmed områdets paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, hittar du 81 nya bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm. Du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.
Föreningen kommer också att ha 6 lokaler för kontor och service.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk och ekonomisk förvaltare är PEAB Bostad AB.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift på ca 1 108 kronor (2016) erlägges av säljaren samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
300 m
The Italian Food Company AB
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
750 m
Veddesta Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
220 m
Dalens Förskola
720 m
Kollektivtrafik
Stora torget
230 m
Herrestavägen
430 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
220 m
Tallbohovskolan
1,2 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte