Vibblabyvägen 9, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Vibblabyvägen 9
  • Entréhall och sovrum
  • Lättarbetat kök
  • med plats för matbord för 4-6 personer vid fönster
  • Generöst vardagsrum mot kök

Vibblabyvägen 9, 2tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en bra disponerad 3:a med utmärkt skyddat läge på lugn återvändsgata. Kvarteren runt omkring är välskötta och trivsamma. Till busscentral, pendeltåg och Centrum är det ca 5 minuters promenad. Lättillgänglig parkering framför entrén. Lägenheten som har stor potential välkomnar med en rymlig central entréhall, två större sovrum samt vardagsrum med utgång till en underbar balkong med fri utsikt mot söder. Badrum med äldre ytskikt är utrustat med badkar samt en toppmatad tvättmaskin. Lättarbetat kök i original med stor potential och vid fönster finns plats för 4-6 personer runt matbord. Extra stort och bra förråd finns vägg i vägg på samma plan som lägenheten. Utmärkt förening med god ekonomi och låg avgift. Gångavstånd till skolor, restauranger, fritidsaktiviteter och Järfällas fina naturområden.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 693 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
258
Byggår:
1972/73
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
Entréhallen leder direkt in till lägenhetens hjärta, den längsgående entréhallen från vilket alla rum nås. För klädförvaring finns en hatthylla, 2 inbyggda garderober samt en mindre garderob. I hallen finns även el-central samt uttag för fibercentral. Golv: ljusgrå mönstrad plastmatta. Väggar: ljusbeige mönstrad tapet. Tak: samtliga tak i lägenheten är vitmålade.

Kök:
Direkt till vänster om entréhallen ligger ett lättarbetat kök med plats för 4-6 personer vid fönster. Från köket nås även vardagsrummet. Golv: ljus grågrön mönstrad plastmatta. Väggar: ljusbeige mönstrad tapet. Köksluckor: ljusgrå. Utrustning: spis (ElectroHelios) och spisfläkt (Futurum), kyl/frys (Electrolux).

Vardagsrum:
En salongsöppning öppnar upp till det ljusa vardagsrummet. Fint ljusinsläpp genom 2 fönster samt balkongdörren som leder ut till den soldränkta balkongen med suveränt fritt och ogenerat läge i söder. En glasdörr avdelar köket från vardagsrummet. Golv: parkett. Väggar: vitmålad vävtapet.

Sovrum:
Till höger om entréhallen ligger ett sovrum med ett fönster och en garderob. Golv: ljusbeige plastmatta. Väggar: vitmålad strukturtapet.

Master Bedroom:
Vägg i vägg ligger ett större Master Bedroom med fint ljusinsläpp genom 2 fönster. För klädförvaring finns en garderobsvägg med 4 garderober och ett linneskåp. Golv: ljusbeige plastmatta. Väggar: ljus strukturtapet.

Badrum:
Från entréhallen nås även badrummet som är utrustad med badkar, WC, tvättställ med spegelskåp ovan, torkhiss samt en toppmatad tvättmaskin (Whirlpool). Golv: ljusbrun våtrumsmatta. Väggar: beige våtrumstapet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 693 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,34319%

Andel av årsavgiften

0,34319%

Reparationsfond

1 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1972/73

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiprestanda: 230 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Fibernät har installerats i portuppgången och föreningen har börjat med sopsortering. Enhetsmätning av el gäller där varje hushåll betalar efter egen förbrukning. Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning. Lättillgänglig parkering finns framför entrén och cykelrum ligger i källarplan med ingång från gaveln. En fin liten lekplats ligger runt hörnet. Fönsterbyten påbörjades 2015 och fortlöper 2016. Stambyte/renovering planeras ske först 2019. Varje lägenhet har en p-lapp för gäster.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 28:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Driftskostnader är uppskattade.

Balkongen i anslutning till vardagsrummet har ogenerat läge mot söder.
Lägenhetens generösa förråd ligger lättillgängligt vägg i vägg på samma våningsplan som lägenheten. Fönster är försedda med persienner.

På samma plan, vägg i vägg med lägenheten finns ett större lättillgängligt förråd om ca 7 kvm.

Förening

Namn

Kvarnen

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus med 287 lägenheter, 20 lokaler, 143 garageplatser, 110 bilplatser samt en förskola. Byggda 1972/73. Här finns även pingisrum, samlingslokal, hobbyrum samt gästlägenhet som kan hyras.

Fibernät installerades 2014. ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen. Stammarna spolas var 5:e år nu senast 2011. Avloppsspolning januari 2017. From 2012 infördes enhetsmätning av el med individuell nedsättning av avgiften beroende på lägenhetens storlek. Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm

Renoveringar
Fiberinstallation och media box skedde 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017

Parkering
För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Wermason's Livs AB
300 m
Coop Nära
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
470 m
Stockholm Quality Outlet
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
90 m
Kvarnens Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Jakobsberg station
250 m
Jakobsberg centrum
290 m
Grundskolor
Kvarnskolan
420 m
Järfälla Kulturskola
660 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
340 m
Mälargymnasiet
420 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
400 m
Swedbank
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,1 km
Järfälla Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
510 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
510 m
Bruket Mälaren
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ann Luiga för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte