Aprilvägen 14

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Ljust, renoverat och rymligt kök
  • Stenbelagd entré med gräsytor framför huset
  • Inglasade uterummet ut mot trädgård och allmänning
  • Stor & trädäcksförsedd altan på baksidan

Aprilvägen 14 , Jakobsberg , Järfälla

Renoverad, högt och lugnt belägen 1 1/2-plansvilla med källare i Västra Jakobsberg med totalyta om c:a 320 kvm. Stort kök med matplats i öppen planlösning med v-rum med öppen spis & utgång till inglasat uterum, 3-4 sovrum, helkaklat WC-/duschrum, stort lek-/hobbyrum, bergvärme och garage. Nära skola och centrum.

148 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
148 kvm
Biarea:
171 kvm
Tomtarea:
729 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
2 275 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

148 kvm

Biarea

171 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/kapprum: Tillbyggt och mycket praktiskt utrymme, inredd med vitmålade väggar, grafitgrå klinker med golvvärme, infällda spotlights och två dubbelgarderober för klädförvaring.

Passage: Rymliga passage med vitmålade väggar, trägolv och vitmålat trätak.

WC: Målade väggar dels i beige nyans, dels med kakel/glasmosaik i beige nyans, grå klinker, infällda spotlights, tvättställ med engreppsblandare och WC-stol.

Sovrum 1: Stort och rymligt sovrum inrett med målade väggar i turkos nyans med en grön fondvägg och parkettgolv.

Vardagsrum: Rymligt och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med matplatsen och köket. Vardagsrummet är inrett med vitmålat trätak, målade väggar i vitt och beige, parkettgolv och öppen spis. Utgång till inglasat uterum på baksidan av huset med trädäck och skjutbara glaspartier.

Kök: Stort, renoverat (2007) och härligt familjekök med barbänk och rejäla matberednings- & avställningsytor, inrett med målade väggar i beige nyans, parkettgolv, vita skåpluckor, ljusgrått kakel bakom laminatbänkskivor med infälld diskho och induktionshäll. Maskinellt är köket i övrigt inrett med rostfri och inbyggd ugn, rostfri spisfläkt, rostfri diskmaskin, rostfri kyl och frys.

Matrum: Rymlig matplats i öppen planlösning med köket och vardagsrummet, inrett med målade väggar i beige nyans med en blommönstrad fondvägg och parkettgolv.

ÖVRE PLAN:

Arbetsrum/möblerbar hall: Ljust och trivsamt utrymme som idag är inrett som arbetsrum, alternativt kan inredas som ytterligare ett sovrum, med vitmålade väggar, parkettgolv och taklucka till förrådsvind.

Sovrum 2: Masterbedroom inrett med målade väggar i beige nyans med en rödmålad fondvägg, parkettgolv, kattvind och 2 väggfasta garderober med frostade glasdörrar och lådor.

Sovrum 3: Stort sovrum, som vid behov kan inredas till två separata sovrum, inrett med målade väggar i vit och grön nyans, parkettgolv och kattvind.

WC-/duschrum: Renoverat och helkaklats WC-/duschrum med takfönster, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, tvättställ med engreppsbladnare med kommod, WC-stol och duschutrymme med glasväggar.

KÄLLARPLAN:

Passage: Vitmålad strukturväv och ljust laminatgolv (2016).

Tvättstuga: Stor och mycket praktisk tvättstuga/torkrum, inrett med vitmålade betongväggar, terrakottafärgade klinker, ljus tvättbänk med infälld tvättho och torkställning.

Hobbyrum/förråd: Ljust målad strukturväv, ljus och svagt melerad plastmatta och 2 inbyggda garderober.

Lek-/spel-/pingisrum: Rymligt och uppskattat utrymme som idag nyttjas som pingisrum och för innebandy, med vitmålad strukturväv på väggarna och ljust laminatgolv (2016).

TV-/hemmabiohörna: Inrett med målad strukturväv, heltäckningsmatta och öppen spis.

Pannrum: Vitmålade betongväggar, ljusa klinker, varmvattenberedare och bergvärmepump.

Mat-/vinkällare: Målade betongväggar och väggfasta hyllplan för mat- & vinförvaring.

Förråd: Praktiskt förråd med klädstång och hyllplan.

Förråd: Under garaget ligger detta mycket rymliga förråd med betongväggar, betonggolv, tvättställ och flertalet hyllor. Uppgång till garage med betonggolv, praktisk arbetsbänk, dörr ut till trädgårds på baksidan och fjärrstyrd garageport.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund/betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten/träpanel
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä/betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats på baksidan ut mot gräsytor på baksidan mot allmänning och i direkt anslutning tll inglasat uterum med skjutbara glaspartier.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2132

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 739 000 kr, varav byggnadsvärde 1 248 000 kr

Summa pantbrev

2 578 000 kr

Tomt

Areal: 729 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt med gräsmatta på baksidan av huset, ut mot allmänning och svagt sluttande tomt med gräsmatta på entrésidan, med plats för t.ex. studsmatta eller fotbollsmål.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

1/6 eller enligt ök

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
580 m
Wermason's Livs AB
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,3 km
Stockholm Quality Outlet
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
190 m
Montessori Förskola Kuben
510 m
Kollektivtrafik
Aprilvägen
190 m
Aftonvägen
330 m
Grundskolor
Olovslundskolan
210 m
Kvarnskolan
920 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
920 m
Didaktus Jakobsberg
1,2 km
Banker
Nordea Bank AB
1,2 km
Handelsbanken Jakobsberg
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,6 km
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnvallen Idrottsplats och Ishall
900 m
Simhallen i Jakobsberg
950 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
950 m
Bruket Mälaren
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte