Kv 10 Barkarbystaden, nära stora torget!

Bilder

  • Nyproduktion
  • Illustration över kök - exempelbild
  • Illustration över sällskapsdelen - exempelbild
  • Illustration över badrum - exempelbild
  • Illustrationsbild över balkongen - exempelbild
  • Illustrationsbild över kvarteret

Fast Pris

2 860 000 kr

Kv 10 Barkarbystaden, nära stora torget! , Barkarbystaden , Järfälla

Brf Sparvhöken - Kvarter10 i Barkarbystaden.

Tidlösa lägenheter med kök och bad från Vedum, generöst och påkostad originalinredning som skänker vardagslyx åt den boende. Kök med infällda och dimmerstyrda spotlights under väggskåp, vitvaror från Siemens med inbyggd ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Badrum med vikbara duschväggar i glas och praktisk kommod. Allt detta i originalinredningen, dvs. att de ingår i köpet. Du kommer självklart att kunna vällja inom ett visst urval av material och färger, utan extra kostnad, sk. fria val. Samtliga 4-5 rok är garanterade garageplats.

Kvarstående lägenheterna försäljs genom sk. först till kvarn principen maila ansvarig mäklare innan någon annan fångar just din lägenhet!

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 375 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2017-2018
Fast Pris:
2 860 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

INREDNING

Vackert och tidlöst.
Kvarter 10 erbjuder ett noga utvalt inredningsprogram som är anpassat efter de olika lägenhetstyperna. Originalinredning ingår i köpet av bostadsrätten och är utvald med fokus på att skapa en vacker och tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna val av inredning, möbler och ljus skapa ett unikt och vackert hem. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

Generellt inom lägenhet gäller originalutförande; väggar målas i vitt, innerdörrar levereras släta vita och på golv (badrum och WC/D undantaget) lägges mattlackad lamellparkett av ek.
Utöver original erbjuds ett begränsat antal fria val och tillval inom ramen för projektets inredningsprogram. Fria val är kostnadsfria och tillval är val du kan göra mot en tilläggskostnad.
I Kvarter 10:s webbportal för val av inredning kommer du enkelt att kunna ta del av Kvarter 10:s inredningsprogram för din lägenhet och göra dina val.

Köket:

Köket kommer från Vedum i modern tidlös design med släta vita luckor i kombination med detaljer i rostfritt som grepplister, den praktiska heltäckande diskbänken och den snyggt designade fläktkåpan från Franke.
Vitvaror i övrigt kommer från Siemens och i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Självklart finns det gott om lådor för bästa förvaring och i diskbänksskåp monteras matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Kakel i vitt med rektangulärt format monteras som stänkskydd på vägg mellan bänkskiva och underkant väggskåp och förstärker känslan av det moderna tidlösa köket.
Infällda spotlights under väggskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning och stunder då en dämpad belysning känns mer rätt.

Badrum:

Badrum går i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet.
Spegelskåp och kommod med låder erbjuder lyxig förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för hårfön eller plattång.
En duschhörna med invikbara dörrar av klarglas och profiler i krom maximerar funktion och rymd i badrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Pris

2 860 000 kr Fast Pris

Avgift

3 375 kr inkl värme, VA

Byggnad

Byggnadsår

2017-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Allmänt om fastigheten

Övrigt

KVARTER 10 - www.kvarter10.se

Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken binder tillsammans Kvarter10, belägna intill Lilla torget i nya Barkarbystaden i Järfälla
Kvarteret som har ritats av Equator Stockholm, omfattar 137 bostäder samlade kring en gemensam innergård med plats för både lek, samvaro och rekreation. För att få in solljus på gården hålls byggnadernas höjd i kvarterets södra del nere samtidigt som kvarteret här öppnar sig mot gatan. Byggnaderna i kvarteret präglas av en vacker, lågmäld färgsättning och enkla men funktionella former, tänkta att behålla stilen under generation efter generation av boende.

Genom noggrann planering får samtliga balkonger gott om sol och för majoriteten av lägenheterna vetter dessa mot den generösa och skyddade innergården. Förutom för de effektivaste enrummarna är lägenheterna antingen genomgående eller belägna över hörn. Planlösningen präglas generellt av ett öppet samband mellan kök och vardagsrum, vilket ger flexibilitet och tillåter dagsljuset att bättre nå bostadens inre. På den översta bostadsvåningen har samtliga lägenheter, utöver den stora balkongen mot gatan, en rymlig takterrass mot gården, med utsikt över Barkarbystadens taklandskap.

Barkarbystaden förvandlar det tidigare otillgängliga området till en levande stadsdel med närhet till natur, enastående kommunikationer och omfattande service av olika typer. Spåren av den tidigare flygplatsen lever kvar i form av flygteman i gatunamn och lekparker, för att inte tala om delar av den tidigare landningsbanan som återanvänds som ett fantasieggande park- och landskapselement.

I denna säljomgång säljs 55 lägenheter inom Brf Sparvhöken. För aktuell bokningsstatus se www.kvarter10.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
330 m
Coop Nära
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
820 m
Veddesta Centrum
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
570 m
Barkarby Förskola
950 m
Kollektivtrafik
Stora torget
200 m
Herrestavägen
470 m
Grundskolor
Herrestadskolan
190 m
Karlslund för- och grundskola
570 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
4,7 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
4,7 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,2 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
990 m
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstabadet
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte