Lidvägen 32A

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats
  • Fasad och garage
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Badrum med bastu, bubbelbad och dusch

Lidvägen 32A , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Välkomna till denna fantastiska arkitektritade villa om 250kvm, i Västra Jakobsberg, bara 20 km från Stockholm. En familjevilla i sten med vit puts och med en tilltalande, välkonstruerad design med påkostad inredning och materialval av hög kvalitet både exteriört och interiört. Huset har en genomtänkt energiförsörjning och ventilation som tillsammans med hög funktionalitet utgör det lilla extra. Generös takhöjd i entrén med marmorgolv, genomgående färgtoner i vitt och grått, fantastiskt ljus genom spröjsade fönster, ett stort, funktionellt och välutrustat kök med grå silestone samt generösa sällskapsytor med braskamin. Två badrum, bastu med senaste teknologin och inredning vald med högsta omsorg avseende design och funktion. Separat garage med förrådsdel om 38kvm, balkong med smidesräcke och halvmåneformad uteplats i organowood som med tiden förvandlas till vackert silvergrå kulör. Uppvärmning sker genom bergvärme, FTX-system samt braskamin. Detta är verkligen en unik villa i trivsamma omgivningar, nära pendeltåget som på ca 19 min tar dig in till Sthlm C. Du kommer även snabbt ut på E18 som tar dig både till Arlanda och Bromma flygplats inom 30min. Upplev kombinationen av livskvalité med Mälaren, badplatser, båtklubbar, skidbacke och ett rikt kultur och idrottsliv men ändå med närheten till stan. Välkommen hem!

250 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
250 kvm
Biarea:
38 kvm
Tomtarea:
929 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

250 kvm

Biarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är beläget på ett högt läge i området med nylagd gräsmatta och tujor runtom. Hela huset håller hög standard med fina material och färgval i elegant grått och vitt. Genomgående bredspacklade och vitmålade väggar, targo svensktillverkad 2-stavs mattlackad ekparkett och sten både i hall och kök. Centraldammsugare, bergvärme med vattenburet värmegolv i hela huset samt FTX-system. Perfekt placering av huset, på ett högt läge i grannskapet och med baksidan i soligt söderläge!

Bostadens planlösning:
Entréplan; Hall, förråd under trappa, tvättavdelning, dusch/wc, sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin samt träbelagd uteplats.
Övre plan: Fyra sovrum, allrum, relax med bastu, dusch och bubbelbadkar samt smidesbalkong.

Bostaden presenterar följande interiör på entréplanet:
Pampig hall med vackert marmorgolv i grått, dubbeldörrar med glaspartier från Swedor, extra hög takhöjd med infällda och dimmerbara spotlights samt skjutdörrsgarderob med tre dörrar i spegelglas. Detta är verkligen en välkomnande och rymlig hall som ger huset dess pampiga karaktär. Glasräcket är vackert beskuret längs med väggen som avslutas med en modern ledstång i ek och plansteg i samma gråa marmor som hallen. Plats för sittbänk eller konsolbord och förvaring under trappan där centraldammsugaren är placerad.

Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning med fönster åt tre håll. Oerhört goda sällskapsytor med tre utgångar till den träbelagda uteplatsen i organowood vilket får en gråare nyans med tiden. Påkostat kök från Sentence i vitt med soft close funktion, silestone bänkskiva i grått samt vitvaror från Husqvarna. Maskinparken i rostfritt består utav: Infälld inductionshäll, "side by side" kyl och frys med ismaskin och kolsyrat vatten, inbyggnads micro och inbyggnads ugn med självrengöring, integrerad diskmaskin och inbyggd kaffemaskin samt vinkyl. Utdragbara lådor i skafferiet samt övervägande lådor istället för hyllplan i den mån det går för att optimera överblicken av förvaring i köket. Silestone stänkskydd i grått liksom fönsterbänkarna och arbetsbänken, underlimmad enkelho samt infällda spotlights under överskåp. Trevliga fönster ovan diskhon vilket ger fantastiskt ljusinsläpp då ljuset flödar från tre väderstreck i köket. Barbänkslösning med vinkyl som omsluts av grå silestone med plats för barstolar. Matplats för den stora familjen med braskamin från Scan Spis, snygg dansk design med mål att leverera perfekt flambild. Infällda och dimmerbara spotlights i hela taket.

Duschrummet är helkaklat i sobert grått och vitt med design kommod och skålformat handfat som vilar på stenskiva, inredning från Svedbergs. Vägghängd wc, välvda duschväggar i glas och vädringsfönster. Golvvärme.

Tvätt-avdelning med laminatbänkskiva i vinkel i grå ton och vita luckor med grepplist i aluminium, inredning från Svedbergs. Infälld enkelho, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Klinkergolv i ljusgrått. Groventré med ytterdörr i frostat glas.

Sovrum nummer ett är beläget på detta plan med två fönster, ekparkett och vitmålade väggar.

Övervåningen presenterar följande interiör:

På övervåningen finner vi ytterligare fyra stycken sovrum med gott om plats för garderobsinstallationer, sängar, skrivbord, byråer och övrigt möblemang. Flertalet av sovrummen har två fönster.

Bostadens andra allrum är beläget på övervåningen med vackra dubbeldörrar ut till den halvmåneformade balkongen med svart smidesräcke och golv i grafitgrå granit. Här möter du värmen i det soldränkta söderläget och blickar ut över grannskapet.

Exklusivt och stort badrum med bastu, dusch och jacuzzi som gör ditt hem till ditt alldeles egna hemma spa. Oerhört smakfullt inrett badrum i stilrena material och färgval med stor bastu som avskärmas med glasväggar och styrs digitalt med aggregat och kontroll från Tylö. Inredning från Svedbergs med blandare i modellen "love me", bubbelbad från Westerbergs och vägghängd wc från Villeroy & Boch. Golvvärme. (Frostat glas finns om köpare önskar få det utbytt)

Separat garage med fjärrstyrd garageport och förrådsutrymme, totalt 38kvm. Stor stenbelagd uppfart med plats för flertalet bilar.

I övrigt bjuder huset på:
-Fasadbelysning LED med livstidsgaranti vilket betyder att du kostnadsfritt får byta ut om de mot förmodan går sönder.
-Kök 25 års garanti via Sentence.
-10 års garanti på IVT värmepump.
-Larm med sensorer/kameror från Verisure.
-Fiber indraget för bredband, uttag för tv/bredband i samtliga sovrum och allrum, wifi för router ingår.
-Stenmur mot granne vilket stöttat upp hela tomten och planat ut den och ger huset en trivsam höjd i området med god vy.
-Fönsterbrädor i carrara vit marmor utom i köksdelen som pryds utav en grå silestone.
-Eluttag design med glas från Schneider, all takbelysning går att dimra. Infällda spotlights är samtliga i LED, även utomhus.
-Vattenslangbox, batteridriven, så du slipper dra in och ut vattenslangen själv.
-Brabandt tujor som kan formas enligt önskemål och bli upp emot 7 m höga omhuldar hela tomten.

Detta är ett hus som sällan skådats i vår kommun, oerhört gediget byggt i sten med kvalitativa val och med en känsla för det allra bästa. Vi önskar dig varmt välkommen på visningen och ser gärna att du anmäler dig till: erika.fernstrom@husmanhagberg.se, även om det inte är ett krav.

Besiktigat & energideklarerat.
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en slutbesiktning. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Här finns även övriga bilagor/intyg som hör till bostaden och är av värde för dig om köpare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med garage

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Bergvärme med vattenburen golvvärme & FTX- ventilationssystem m värmeåtervinning

Ventilation

FTX-system med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 maj 2016
Energiprestanda: 31 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Lättbetong (sten)
Fasad: Puts
Fönster: Isoler 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 11:18

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
VA: 5 000 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Baserat på schablon då ingen är bosatt i huset.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

1 411 000 kr

Summa pantbrev

1 055 000 kr

Tomt

Areal: 929 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
800 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,1 km
Stockholm Quality Outlet
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vallvägens Förskola
420 m
Kallhäll Stäket Familjedaghem
590 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,2 km
Grundskolor
Olovslundskolan
800 m
Vattmyraskolan
810 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
950 m
Kvarnskolan
1,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
600 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
980 m
Nordea Bank AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,9 km
Viksjö Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
600 m
Simhallen i Jakobsberg
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte