Fänriksvägen 11, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Barkarby Hage
  • 4109278_4-121-16_photo_web.jpg
  • Lekplatsen för de med spring i benen
  • Brf Barkarby Hage 2 i sommarskrud 2012
  • Fasadbild

Fänriksvägen 11, 2 tr , Barkarbystaden , Järfälla

60,8kvm - 2 rok vid sidan av pulsen med vy mot Barkarbystadens centrum. Arkitektoniskt spännande och unik lägenhet med generösa ytor och bra planlösning. Stor gård med lekpark och fåtal minuters promenad til Ica Maxi liksom naturen på Järvafältet.

60,8 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 626 kr värme, vatten, kabel-TV, Bredband 100 mbit, Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60,8 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
532
Byggår:
2011
Driftskostnad:
558 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60,8 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall med tre garderober och plats för både byrå samt hatthylla. I anslutning ligger klädkammaren/förrådet med gott om plats för klädförvaring eller att disponera som förråd. (bostaden har inget externt förråd utan det som är i lägenheten som klk idag är förrådet)

Dusch/wc-rum:
Exklusivt helkaklat duschrum med infällda spotlights och kvalitativa materialval. Klinker i matt grå/svart och kakel i vitt. Wc-stol, handfat med kommod i vitt, duschhörna med välvda och vikbara dörrar i glas. Tvättdel med TM och TT samt arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan. Golvvärme finns att tillgå.

Vardagsrum:
Unik planlösning med fönster i vinkel och med en balkong, inbyggd i husets fasadliv, som skådas från fönster i vardagsrummet. Matt tarkett i ek (enligt förra ägaren), vita väggar och med plats för både sällskaps- och arbetshörna.

Kök:
Stilrent kök i vinkel från Myresjökök och i kulören vit. Samtliga vitvaror från Electrolux: Spishäll, diskmaskin, inbyggd micro samt kombinerad kyl/frys. Matplats för ca 6 personer med fin utsikt från matplatsen genom stort fönster vidare ut på balkongen.

Balkong:
I söderläge med en spännande arkitektonisk lösning som ger en mysig och behaglig balkong utan starka vindar. Förberett med glasat räcke och därmed möjlighet till profillös inglasning av balkongen. Vy mot centrumet av Barkarbystaden.

Sovrum:
Plats för dubbelsäng, byrå, garderob eller annat möblemang. Tarkett i ek och vita väggar. (Tarkett är ej slipbar såsom parkett) Nuvarande ägare är osäker på om det är tarkett eller parkett.

Övrigt:
-Genomgående matt tarkett i ek och vita väggar
-TM och TT i lägenheten
-Cykelrum och barnvagnsrum på Fänriksvägen 7
-Hiss finns
-Endast en ägare innan dessa säljare.
-Förråd och garage kan hyras separat i "Hangaren" (Fänriksvägen 1), förmedlas via Barkarby Hage Parkering AB.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 626 kr värme, vatten, kabel-TV, Bredband 100 mbit, Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.

Andel i föreningen

0,02401%

Tillträde

TT enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen termostatstyrda radiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2014
Energiklass: F
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Separat mätning av tappvarmvattnet utöver angivna driftskostnader

Övrigt

Förråd i bostaden, används idag som klädkammare. Externt förråd finns inte till bostaden, får hyras separat.

Förening

Namn

Barkarby Hage 2

Om föreningen

Föreningen har 30 lägenheter fördelade på Fänriksvägen 7, 9 och 11. Lägenheternas storlek är mellan 57m² och 116m².

Huset uppfördes av Åke Sundvall Byggnads AB och stod klart 2011.
Fastigheten ligger vid korsningen Löjtnantsvägen och Fänriksvägen intill Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum,precis runt knuten.

Telia fastighetsanslutning för fibernät ger dig som boende kostnadsfri digitaltv avseende grundutbudet samt bredband 100/100Mbit. (ingår i avgiften)
Tappvarmvattnet debiteras separat.

Cykelrum & barnvagnsrum på Fänriksvägen 7.
I hangaren finns möjlighet att hyra förråd och garageplats. (Barkrbyhage parkerings AB) Garageplats 700 kr (snart 900) / mån.
Förråd om 10 kvm 700 kr. P-plats ute äger grannföreningen Barkarby Hage 1, Parkeringsplats ca 350 kr/mån.
Årsavgifterna har inte höjts 2015 & 2016.
Ekonomisk förvaltare UBC.

Överlåtelseavgift och pantsättninsgavgift betalas av köparen.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden - en naturnära stadsmiljö som erbjuder fantastiska möjligheter till ett aktivt sport- och fritidsliv i en kulturhistorisk miljö.

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.
Det ska bli en variationsrik stadsmiljö. Mixen av boendeformer med hyreslägenheter, bostadsrätter, radhus och villor skapar en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling och spontanidrott. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Genom en kreatursgrind tar du dig enkelt in till denna fantastiska hagmark. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 15 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil.
De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum

Parkering

Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
370 m
The Italian Food Company AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
620 m
Veddesta Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
170 m
Dalens Förskola
430 m
Kollektivtrafik
Herrestavägen
410 m
Stora torget
420 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
170 m
Tallbohovskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Banker
Swedbank
1,8 km
SEB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,6 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte