Kalvshällavägen 42, lgh B-1101

Bilder

  • Nyproduktion
  • Illustration över sällskapsdelen - exempelbild
  • Illustration över köket - exempelbild
  • Illustration över badrummet - exempelbild
  • Illustration över en takterass  - exempelbild
  • Illustration

Fast Pris

3 795 000 kr

Kalvshällavägen 42, lgh B-1101 , Barkarbystaden , Järfälla

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Parkvägen 9! Ni som köper 4-5 rok är garanterad garageplats och inflyttning pågår i kvarteret.

Här erbjuds tidlösa lägenheter med kök och bad från Vedum, generöst och påkostad originalinredning som skänker vardagslyx åt den boende. Kök med infällda och dimmerstyrda spotlights under väggskåp, vitvaror från Siemens med inbyggd ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd. Badrum med vikbara duschväggar i glas och praktisk kommod. Allt detta i originalinredningen, dvs. att de ingår i köpet.

Kvarstående lägenheterna försäljs genom sk. först till kvarn principen, maila ansvarig mäklare innan någon annan fångar just din lägenhet! Se lediga bostäder på www.kvarter10.se

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 465 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2016-2017
Driftskostnad:
400 kr/månad
Fast Pris:
3 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

INREDNING - Vackert och tidlöst.

Kvarter 10 erbjuder ett noga utvalt inredningsprogram som är anpassat efter de olika lägenhetstyperna. Originalinredning ingår i köpet av bostadsrätten och är utvald med fokus på att skapa en vacker och tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna val av inredning, möbler och ljus skapa ett unikt och vackert hem. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

Samtliga möjligheter för inredningsval är nu passerade så stäm av med ansvarig mäklare vad som gäller för just den bostaden som du är intresserad utav.
Generellt inom lägenhet gäller originalutförande; väggar målas i vitt, innerdörrar levereras släta vita och på golv (badrum och WC/D undantaget) lägges mattlackad lamellparkett av ek.

Köket:
Köket kommer från Vedum i modern tidlös design med släta vita luckor i kombination med detaljer i rostfritt som grepplister, den praktiska diskbänken och den snyggt designade fläktkåpan från Franke.

Vitvaror i övrigt kommer från Siemens och i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Självklart finns det gott om lådor för bästa förvaring och i diskbänksskåp monteras matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Kakel i vitt med rektangulärt format monteras som stänkskydd på vägg mellan bänkskiva och underkant väggskåp och förstärker känslan av det moderna tidlösa köket.

Infällda spotlights under väggskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning och stunder då en dämpad belysning känns mer rätt.

Badrum:
Badrum går i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet.
Spegelskåp och kommod med låder erbjuder lyxig förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för hårfön eller plattång.
En duschhörna med invikbara dörrar av klarglas och profiler i krom maximerar funktion och rymd i badrummet.

ÖVRIGT
- OBS! Alla möjligheter för inredningsval är nu passerade så hör med ansvarig mäklare vad som gäller för just den bostaden som du är intresserad utav avseende kulör och materialval.
- Samtliga 4-5 rok är garanterade garageplats

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Pris

3 795 000 kr Fast Pris

Avgift

4 465 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 800 kr/år

Kommentar

Driftkostnaden grundar sig på en uppskattad årsförbrukning av hushållsel på ca 400 kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Övrigt

KVARTER 10 - se www.kvarter10.se för aktuell bokningsstatus och prislista! (På bilderna visas en sk. visningslägenhet i kvarteret)

Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken bildar tillsammans Kvarter10, belägna intill Lilla torget i nya Barkarbystaden i Järfälla ritade av Equator Stockholm. Kvarteret omfattar 137 bostäder samlade kring en gemensam innergård med plats för både lek, samvaro och rekreation. För att få in solljus på gården hålls byggnadernas höjd i kvarterets södra del nere samtidigt som kvarteret här öppnar sig mot gatan. Byggnaderna i kvarteret präglas av en vacker, lågmäld färgsättning och enkla men funktionella former, tänkta att behålla stilen under generation efter generation av boende.

Genom noggrann planering får samtliga balkonger gott om sol och för majoriteten av lägenheterna vetter dessa mot den generösa och skyddade innergården. Förutom för de effektivaste enrummarna är lägenheterna antingen genomgående eller belägna över hörn. Planlösningen präglas generellt av ett öppet samband mellan kök och vardagsrum, vilket ger flexibilitet och tillåter dagsljuset att bättre nå bostadens inre. På den översta bostadsvåningen har samtliga lägenheter, utöver den stora balkongen mot gatan, en rymlig takterrass mot gården, med utsikt över Barkarbystadens taklandskap.

Barkarbystaden förvandlar det tidigare otillgängliga området till en levande stadsdel med närhet till natur, enastående kommunikationer och omfattande service av olika typer. Spåren av den tidigare flygplatsen lever kvar i form av flygteman i gatunamn och lekparker, för att inte tala om delar av den tidigare landningsbanan som återanvänds som ett fantasieggande park- och landskapselement.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
400 m
Coop Nära
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
900 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
550 m
Barkarby Familjedaghem
940 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,8 km
Grundskolor
Herrestadskolan
130 m
Karlslund för- och grundskola
550 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,3 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,7 km
Pro:s Folkhögskola
3,2 km
Banker
Swedbank
2,1 km
FOREX Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,3 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
1 km
Veddestavallen
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte