Andebodavägen 335

Bilder

  • Såld!
  • Ljust och rymligt v-rum i öppen planlösning
  • Renoverat kök med matplats i öppen planlösning
  • Vardagsrum med täljstenskamin
  • Kök, matplats och v-rum i öppen planlösning
  • Renoverat arbetskök

Andebodavägen 335 , Viksjö , Järfälla

Ljust och renoverat radhus med öppen planlösning mellan kök, matplats & vardagsrum med täljstenskamin, 3 sovrum, helkaklat WC-/badrum, gäst-WC, tvätstuga och två rymliga klädkammare. Trädäcksförsedd altan i söderläge. Garage i länga. Nära till Viksjö centrum, Mälaren, golfbana, förskola & skola m.m.

129 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
129 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
247 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
2 541 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

129 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Välkomnande entré/hall, inredd med ljusgrön och mönstrad tapet, vitmålat trätak, svart och melerad linoleumgolv och vit dubbelgarderob.

Tvättstuga: Praktiskt i anslutning till entrén ligger tvättstugan, inredd med vitmålad strukturväv, grön plastmatta, tvättmaskin och varmvattenberedare (2014) och klädhängare för tvätt.

WC: Renoverad WC, inredd med målade och släta väggar i olivfärgad nyans, grafitgrå klinkers med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol och halogenspottförsedd spegel.

Passage/trapphall: Vitmålade väggar, ljus plastmatta och praktiskt trappförråd.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket och matplatsen. Vardagsrummet är inrett med vitmålade väggar, trägolv och täljstenskamin. Mella vardagsrummet och är köket är inrett med plats för ett mindre hemmakontor eller arbetsplats, med arbetsbänk/skrivbord med plats för dator och för mindre bokhylla.

Matplatsen: Rymlig matplats för 6-8 personer binder ihop vardagsrummet och köket. Matplatsen är inredd med vitmålade väggar, trägolv, luftvärmepump och utgång till trädäcksförsedd altan/uteplats.

Köket: Renoverat, ombyggt och modernt inrett kök (2011), inrett med vitmålade väggar, vitt plastgolv, vita skåpluckor och lådor, halogenspottbelysning under köksskåpen, vitt kakel bakom ljusgrå arbetsbänkar i laminat med infälld diskho och stor, praktisk och härlig köksö, för matberedning eller för buffén vid middagsbjudningar. Maskinellt är köket inrett med extra bred spishäll (induktionshäll), rostfri spisfläkt, rostfri ugn, diskmaskin med integrerad front, sobert svart kyl och frys. Alla köksmaskiner är från 2011.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Nymålad och vit trappa och vitmålade väggar.

Hall: Vitmålade väggar och trägolv.

Sovrum 1: Målade väggar i svart nyans, trägolv och utgång till stor balkong i söderläge, längs hela husets bredd.

Sovrum 2: Större sovrum, inrett med två vitmålade väggar och två målade väggar i svagt grön nyans, trägolv, tillgång till rymlig och praktisk walk in closet/förråd, inredd med flera hyllplan och taklucka upp till förrådsvind. Även från detta sovrum finns altandörr ut till balkongen i söder.

Sovrum 3: Rymligt sovrum, inrett med vitmålade väggar med en mörkblå fondvägg och ljust laminatgolv.

Klädkammare/Walk in closet: Praktiskt utrymme, med fönster, som kan användas som klädkammare, förråd eller arbetsrum. Utrymmet är inrett med vitmålade väggar, vit heltäckningsmatta, klädstång och klädhylla.

WC-/badrum: Helkaklat WC-7badrum, med vitt kakel med grön bård, blått klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, badkar och spegelförsett badrumsskåp.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 januari 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Balkong i söderläge längs hela huset längd. Rymlig och trädäcksförsedd altan/uteplats, med utgång från matplatsen i köket, i söderläge. Fiber indraget via Bredband till alla, f.n. 449 kr/mån ( 100/100).

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:360

Övriga byggnader

Separat oisolerat förråd med belysning och eluttag. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 2 000 kr
Väg, samf: 7 000 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår kostnaden för renhållning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 950 000 kr

Summa pantbrev

2 133 560 kr

Tomt

Areal: 247 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:6, GA:5

Tillträde

1/7 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
450 m
ICA Kvantum Viksjö
960 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,1 km
Veddesta Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fäbodens Förskola Fäbodstugan
470 m
Fastebol Förskola
710 m
Kollektivtrafik
Bruttovägen
110 m
Andeboda
270 m
Grundskolor
Fastebolskolan
970 m
Högbyskolan
970 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,1 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,1 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
640 m
Järfälla Golfklubb
640 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
860 m
Viksjö sporthall
910 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,4 km
Lövstabadet Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte