Spinettgränd 2

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från b
  • Ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen
  • Vardagsrummet
  • Kök med matplats
  • Kök med matplats

Spinettgränd 2 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Välbeläget 1-planshus om 82 kvm. och 3 rok, med gavelläge i lugna Hummelmora. Huset erbjuder kök med matplats, 2 sovrum, WC-/duschrum, tvättstuga/groventré, vardagrum med utgång till altan i väster. Nya parkettgolv (-16) i hall, sovrum och kök. Nya innerdörrar (-16). Garage i länga. Nära buss, förskola/skola & natur

82 kvm, 3 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
82 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
250 kvm
Byggår:
1982
Driftskostnad:
2 391 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Ljus och mycket rymlig hall, inredd med målad strukturväv med bård och nylagt ekparkettgolv (14 mm - år 2016) med grafitgrå klinkers direkt innanför entrédörren. Genomgående nya (2016) vita innerdörrar. Radiatorerna i huset är bytta till rapsoljefyllda med elektronisk termostat.

Sovrum 1: Större sovrum, inrett med ljus tapet med bård och nylagt ekparkettgolv (14 mm- år 2016).

Sovrum 2: Sovrum som är inrett med lindblomsgrön papperstapet med bård, nylagt ekparkettgolv (14 mm - år 2016) och 1 garderob.

Vardagsrum: Ljust och trivsamt vardagsrum, inrett med ljusgul papperstapet med bård, parkettgolv och utgång till trädäcksförsedd altan/uteplats i västerläge och under tak.

Klädkammare/Förråd: Praktisk klädkammare/förråd, inredd med klädhylla, klädstång, målade väggar och plastmatta.

WC-/duschrum: Ljusgul, melerad och mönstrad våtrumsmatta på väggarna, gul plastmatta på golvet, tvättställ med engreppsblandare, spegel- & halogenspotförsett badrumsskåp och linne-/förvaringsskåp.

Kök: Kök med matplats, som är inrett med gulmålad väv, nylagt ekparkettgolv (14 mm - år 2016), träfolierade skåpluckor, arbetsbelysning med halogenspot under köksskåpen, vitt kakel bakom diskbänk och melerade arbetsbänkar av laminat. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramik häll och ugn, spris ventilator, kyl och frys.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i anslutning till köket är den rymliga tvättstugan/groventrén, inredd med grönmålade väggar, plastmatta, tvättho, varmvattenberedare, torkskåp, tvättmaskin, linneskåp och städskåp.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans gavelradhus

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 december 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Lättbetong
Fasad: Trä/putsad lättbetong
Fönster: Isolerglaskassetter
Tak: Betongpannor

Övrigt

Trädäcksförsedd och altan vid entrén, med lugnt och skyddat läge. Större, trädäcksförsedd altan/uteplats i västerläge och under tak.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 8:426

Övriga byggnader

Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 1 800 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 7 400 kr
Försäkring: 3 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 947 000 kr

Summa pantbrev

752 414 kr

Tomt

Areal: 250 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:44, GA:47
Last, Officialservitut: Byggnad, 01-JÄF-2436. Telia triple play: Bredband, tv, ip-telefoni (endast samtalskostnad tillkommer). Avgiften för Telia triple play ingår i samfällighetsavgiften. I samfällighetsavgiften ingår b.la. bredband, tv, ip-telefoni, sandning, snöröjning, underhåll av lekplats och kvartersgård.

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
1,3 km
Nasim Kött Torg
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,9 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fjällen Förskola
280 m
Rosa Tornet Montessoriförskolan
300 m
Kollektivtrafik
Fjällenskolan
140 m
Dragspelsvägen
320 m
Grundskolor
Fjällenskolan
280 m
Sandvikskolan
770 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,6 km
Järfälla Gymnasieskolor
2,6 km
Banker
Swedbank
1,3 km
Nordea Bank AB
3,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
1,2 km
Järfälla Golfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
770 m
Viksjö sporthall
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Lövstabadet Mälaren
1,7 km
Baset Mälaren
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte