Planvägen 29

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från gaveln
  • Fasadbild från baksidan - söder
  • Inglasad altan i söderläge ut mot trädgården
  • Inglasad altan med utgång till trädäckad altan
  • Vy från trädäckade altanen

Planvägen 29 , Jakobsberg , Järfälla

Unikt tillfälle att förvärva en högt belägen och charmig 20-talsvilla i V Jakobsberg, med totalyta om 200 kvm. Kök med matplats, stor matsal i öppen planlösning med v-rummet, utgång till inglasad veranda, 3 sovrum, TV-/allrum, hobbyrum, två WC-/dusch/bad, bergvärme och härlig och lummig trädgård. 7 min. till c. & p-tåg.

128 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
128 kvm
Biarea:
72 kvm
Tomtarea:
983 kvm
Byggår:
1924
Driftskostnad:
2 400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus och luftig entré/hall, inredd med vitmålad och fiskbensmönstrad strukturväv, trägolv och tre väggfasta garderober för klädförvaring, med överskåp.

Kök: Ljust och klassiskt kök med matplats, i direkt anslutning till matsalen och vardagsrummet, inrett med svagt strukturerad och helt nymålad vägg i ljus nyans, vitmålad bröstpanel, plangolv, nylackerade och vita skåpluckor, arbetsbänkar av massiv ek, diskbänk med diskho, städskåp och vitmålat och väggfast köksskåp för förvaring. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Matsal: I direkt anslutning till köket, via skjutdörr, är matsalen placerad och i öppen planlösning med vardagsrummet och den inglasade altanen. Matsalen är inredd med vit och svagt strukturerad tapet och fiskbensmönstrad parkett.

Inglasad altan/veranda: Nyrenoverad och ljust inredd inglasad veranda i söderläge, med plats för både matgrupp och kökssoffa, inredd med vitmålade väggar, nylagt trägolv som är behandlat med vax, eluttag och utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, med plats för såväl grill, större matplats som loungegrupp.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum inrett med vit och svagt strukturerad tapet och fiskbensmönstrat parkettgolv.

Trapphall: Nyrenoverad trapphall, med vitmålad och fiskbensmönstrad strukturväv, nymålat och nyslipade trappräcken och nyslipade trappsteg.

ÖVRE PLAN:

Passage: Vitmålade och fiskbensmönstrad strukturväv och fiskbensmönstrat parkettgolv.

Sovrum 2: Stort sovrum som är inrett vitmålade väggar, trägolv, vitlaserat trätak och 2 väggfasta garderober.

TV-/all-/ungdomsrum: Möblerbart utrymme, lämpligt som TV-/all-/lekrum, inrett med vitmålad och fiskbensmönstrad strukturväv och fiskbensmönstrad ekparkett.

Förråd: Utgång till större och praktisk förrådsvind.

Sovrum 3: Rymligt sovrum, inrett med vitmålade väggar och 2 blommönstrade fondtapeter och trägolv.

WC-/duschrum: Ljus och svagt mönstrad våtrumsmatta på väggarna, ljusblå plastmatta på golvet, tvättställ med engreppsblandare, duschutrymme med duschvägg, WC-stol, ny handdukstork och halogen spot- & spegelförsett badrumsskåp.

KÄLLARPLAN:

Groventré/tvättstuga: Praktisk och mycket rymlig groventré/tvättstuga, inredd med gulmålade betongväggar, terrakottafärgade klinker, arbets-/tvättbänk av ljus laminat med underskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Pannrum: Bergvärmepump (2004).

WC-/badrum: 3/4-kaklat WC-7badrum, med blått kakel, grå klinker, inkaklat badkar, ny WC-stol och tvättställ.

Passage: Vitmålade väggar och ljusgrå och melerade klinker (vattenburen golvvärme)

Förråd: rymligt förråd, inrett med målade väggar, betonggolv med plastgolv ovanpå, lagerhyllor och extra frys.

Hobby-/arbetsrum: Vitmålade betongväggar och heltäckningsmatta.

EVENTUEL UTHYRNINGSDEL:

Walk in closet/passage/pentry: Olivgrön papperstapet, ljust laminatgolv, 2 dubbelgarderob, 1 enkelgarderob och extra kyl.

Sovrum 1: Större rum, idag inrett som sovrum, med tapeter i olivgrön nyans, ljust laminatgolv (vattenburen golvvärme) och utgång till trädgården på gaveln.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1924

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 maj 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Ljus, rymlig och helt nyligen renoverad och inglasad altan i söderläge, med utgång från matsalen och i öppen planlösning med den trädäcksförsedda altanen. Betonggolvsförsedd altan/uteplats, precis utanför köket, med förmiddagssol och utsikt över Jakobsberg. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:458

Övriga byggnader

Separat redskapsförråd. Plats för 3 bilar vid huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 448 000 kr, varav byggnadsvärde 855 000 kr

Summa pantbrev

3 060 000 kr

Tomt

Areal: 983 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Ljus och mycket högt belägen tomt i Västra Jakobsberg i lummiga omgivningar, med syrénhäck, gräsytor för lek och studsmatta, äppelträd och rabatter. Flaggstång.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Va, 0123-90/6

Tillträde

1/9 eller enligt ök

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte