Karlslundsvägen 13, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong nummer ett!
  • Vardagsrum med kök i öppen planlösning
  • Matplats och vardagsrum
  • Duschrum med TM och TT
  • Balkong nummer två!

Karlslundsvägen 13, 4 tr , Barkarbystaden , Järfälla

NYTT pris- FAST PRIS 3.295.000kr! Först till kvarn.

Hörnlägenhet - 3 rok med två balkonger i söder & syd/väst! Gym, relax samt bilpool i föreningen. Tillval för 67.200kr med golvvärme i hall, förråd samt badrum. Vedumkök med rostfria vitvaror, infällda spotlights i v.rum/kök. Helkaklat duschrum med TM & TT samt bra förvaring i bostaden. Gångavstånd till stora torget, Herrestaskolan och pendeltåg!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 233 kr Inkl värme och kallvatten (varmvatten ca 200kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
443
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
548 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare har stormtrivts i bostaden och har endast bott sedan 2015 vilket betyder att bostaden är i utmärkt skick! Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med tidlös elegans och med trendiga detaljer. Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med fri tillgång till gym, relax/spa med bastu, hobbbyrum, grovtvättstuga samt bil-/cykelpool i föreningen. Underbar hörnlägenhet med två balkonger och tillval för 67.200kr!

Hall:
Bra planerad hall med golvvärme och goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla. Garderob och städskåp bredvid samt klädkammare/förråd i anslutning. Praktisk klinker i entrén, exemplariskt för våta skor. Infällda spotlights i taket. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i rostfritt och vitvaror från Elektro Helios/Electrolux i rostfritt. Gott om förvaring och arbetsytor, bänkskiva i laminat med kakel ovan i vitt och diskbänk med rostfri avställningsyta bredvid. Maskinell utrustning: Infälld spishäll, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn i arbetshöjd, inbyggd micro, fullhöjds kyl och frys samt fläkt. Matplats för ca 6-7 personer framför fönster och utgång till en utav bostadens två balkonger. Ekparkett och vitmålade väggar samt infällda spotlights i taket som löper vidare ut i vardagsrummet. Avfallskvarn finns. I vardagsrumsdelen finns plats för soffhörna och tv-bänk. Fondtapet och vitmålade väggar.

Balkong 1:
En utav bostadens två!, balkonger med västerläge och därmed sol på em/kvällen. Ljuvligt läge med direkt utgång från kök/vardagsrum och plats för loungemöbler. Även perfekt för vädring med dess placering vid sidan om matplatsen.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt. Duschutrymme med vikbara duschväggar i glas, wc-stol, handdukstork (el), rektangulärt handfat med underliggande förvaring i vitt och spegelskåp med belysning ovan. Tvätt avdelning med TM och TT från Husqvarna/ Electrolux. Arbetsbänk i laminat ovan med förvaringsskåp i vitt fastmonterade på väggen. Ett rymligt badrum med god förvaring och i mycket fint skick. Eluttag och golv med komfortvärme (el).

Sovrum 1:
Med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. 4 garderober bredvid utgången till bostadens andra balkong med sol hela dagen. Ekparkett och vitmålade väggar.

Balkong 2:
Ca 7 kvm möblerbar balkong i söderläge med sol hela dagen.

Sovrum 2:
Disponeras idag som barnrum med perfekt anslutning till det stora sovrummet. En garderob, ekparkett och svagt blå väggar.

ÖVRIGT:
Barnvagnsförråd i samma port
Cykelförråd från gatan
Förråd i bostaden, sep. kö till förråd i garageplanet.
Olika val av kabeltv- och bredbandsleverantör, triple play Fiber.
Garage, sep. kö ca.750kr/mån.
Grovtvättstuga och även hobbyrum finns (där medlemmarna kan tvätta cyklar m.m)

BARKARBYSTADEN:
När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för både nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Men Barkarbystaden är också en stad som vet att utbildning är vägen framåt och det byggs två centralt placerade grundskolor och flera förskolor. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte, Barkarby College - ett center för teknik och naturvetenskap och en knutpunkt för teknisk utbildning med undervisning för både gymnasieelever och vuxenstuderande.I Barkarbystaden är det inte nödvändigt att köra bil. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig in till Stockholm Central på 15 minuter och mellan bostadsområden, skolor och affärer. Fina cykel- och promenadstråk finns till för dig som hellre använder dig av din egen kraft för att ta dig fram.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan, årsredovising samt stadgar och övriga handingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 233 kr Inkl värme och kallvatten (varmvatten ca 200kr/mån)

Andel i föreningen

1,3801%

Andel av årsavgiften

1,37632%

Tillträde

TT enl. ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2014/2015

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 587 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 787 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Brf Svea ett

Om föreningen

Brf Svea Ett består av 71 lägenheter i 5-6våningsplan beläget i Barkarbystadens absoluta toppläge utvecklat av BRABO. Kvarteret Svea omfattar totalt 156 lägenheter som är uppdelade i två bostadsrättsföreningar, Brf Svea Ett och Brf Svea Två. De två bostadsrättsföreningarna kommer att dela på den grönskadne innergården men ha separata garage, bastu och hobbyrum.

Som boende i Brf Svea Ett har du fri tillgång till föreningens egna gym som är topputrustat för att ge dig den träning och avslappning du behöver. Det finns även ett spa/relax med bastu som kan bokas av föreningens medlemmar. Innergården med lekytor, träningsytor, pergola och perennrabatter.

I gatuplan finns garage, hobbyrum och extra förråd för den som har stort förvaringsbehov.
Det finns även en bil- och cykelpool tillgängligt för alla boende i huset. (2 cyklar och 1 bil)
Fiberanslutning till Triple play-funktion. IT-skåp i lägenheten.
Grovsoprum finns. Sopsug på gården. Barnvagnsförråd i vardera port. Cykelförråd nås från gatan.

Miljötänk i föreningen: Grönt tak som tar hand om regnvattnet. Sopsugsanläggning på gården innebär minskade transporter. Lågenergihus med energiförbrukning på max 55 kWh/kvm och år. Betongstomme och i övrigt oorganiska material, vilket betyder mögelfria och hållbara hus. Individuell mätning av varmvatten. Frånluft med värmeåtervinning som ventialtion och fjärrvärme anslutet med vattenburet radiatorsystem.

Barkarby handelsplats samt outlet ligger precis runt knuten och på gångavstånd även Barkarby pendeltågsstation som på ca 15 minuter tar dig in till Sthlm C.

Föreningens ekonomiska plan och stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Föreningens hemsida: www.sveaett.se

Med reservation för eventuella ändringar.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

71

Antal lokaler i föreningen

4

Parkering

P-plats utan förråd kostar 750 kr/månad,
P-plats med förråd kostar 750+250 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1107 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
280 m
Coop Nära
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
780 m
Veddesta Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
330 m
Dalens Förskola
810 m
Kollektivtrafik
Stora torget
170 m
Herrestavägen
430 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
330 m
Barkarbyskolan
1,2 km
Gymnasium
YTC-Gymnasiet
2,2 km
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,4 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte