Stäkshöjden 29

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Rymligt kök med matplats
  • Ljust och rymligt vardagsrum
  • Vy från altan med utgång från vardagsrummet
  • Arbetsytor i köket

Stäkshöjden 29 , Stäket , Järfälla

2-plans hus med souterrängvåning om tot 201 kvm. Rymligt kök med matplats, stort v-rum med utgång till altan i väster. Övre plan erbjuder, 3 sovrum, mölberbar hall, helkaklat WC-/dusch-/badrum. Stort TV-allrum och sep. förråd i souterrängplanet. Huset ligger högt och i soligt västerläge. Dubbla bilplatser vid huset.

158 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
158 kvm
Biarea:
43 kvm
Tomtarea:
670 kvm
Byggår:
2008
Driftskostnad:
2 066 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

158 kvm

Biarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Välkomnande entré/hall med glasförsedd entrédörr och hallen inredd med ljust gråmålade väggar, ljusgrå klinker direkt innanför entrédörren och i övrigt ekparkett. I anslutning till entrén finns också en praktisk skjutgarderob för klädförvaring samt en separat klädkammare med klädstång, klädhylla, teknikskåp, ljusa väggar och ekparkett.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-duschrum inrett med vitt kakel med grå klinker golvelvärme (komfortvärme), halogenspotförsedd spegel, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, handdukstork och duschutrymme vikbara duschäggar.

Kök: Rymligt familjekök med matplats, inrett med gråmålad väggpanel, ekparkett, beige kakel bakom ljusgrå och melerade laminatbänkskivor samt vita skåpluckor. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum: Stort och lust vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord och med utsikt mot Mälaren. Vardagsrummet är inrett med vitmålade väggar, ekparkett och utgång till trädäcksförsedd altan/uteplats i syd-/sydväst med plats för såväl grillen som matbordet.

ÖVRE PLAN:

Möblerbar hall/arbetsrum: Ljust och mycket trevligt utrymme med utsikt mot Mälaren, idag inrett som arbetsutrymme och med vitmålade väggar och ekparkett. Taklucka till vindsutrymme.

Sovrum 1: Ljust och underbart beläget masterbedroom med trädtopparna utanför fönstret och med Mälaren i fonden. Sovrummet är inrett med ljusgrå och svagt strukturerad tapet och ekparkett.

WC-/badrum: Helkaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme (komfortvärme), tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, handdukstork, halogenspotförsett badrumsskåp och badkar med dusch.

Walk in closet: Rymlig walk in closet med ljust målade väggar, ekparkett och flera garderober med klädstång och flera hyllplan för klädförvaring.

Sovrum 2: Rymligt sovrum inrett med vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 3: Vitmålade väggar med en ljust rosa och svagt mönstrad tapet och ekparkett.

SOUTERRÄNGPLAN:

TV-/all-/ungdomsrum: Stort och uppskattat TV-/all-/ungdomsrum, inrett med målade väggar i beige nyans med en grå fondtapet, parkettgolv och utgång till stor, högt belägen och trädäcksförsedd altan/uteplats i syd-/sydväst.

Tvättstuga: Vita väggar, grå klinker, vita och vägghängda skåp, grå arbets-/tvättbänk med tvättho, frånluftsvärmepump, garderob, tvättmaskin och torktumlare.

Lek-/hobby-/tränings-/gästrum: Praktiskt utrymme som kan användas som lekrum, hemmagym eller gästrum, inrett med vita väggar och parkettgolv.

Förråd-/hemmaverkstad: Rymligt utrymme inrett med vita väggar, grått laminatgolv, 2 garderober och flertalet väggfasta hyllor.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med souterrängvåning

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Vattenburen värme genom frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 mars 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas fönster (isoler)
Tak: Betongpannor

Övrigt

Trädäcksförsedd altan/uteplats i syd-/sydväst, med utgång från vardagsrummet. Stor och trädcäksförsedd altan i syd-/sydväst, med utgång till allrummet i souterrängplan. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Stäket 1:204

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 4 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 423 000 kr

Summa pantbrev

3 653 700 kr

Tomt

Areal: 670 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats på baksidan av huset i soligt syd-/sydväst och högt läge. Sluttande trädgårds- & naturtomt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Officialservitut: Vägslänt, 0123-04/15.

Tillträde

1/10 eller enligt ök

Om området

Stäket

Stäket är beläget i norra delen av Järfälla och omges av fantastisk natur vid Järvafältet och Mälaren. Området är mycket populärt bland barnfamiljer och domineras av villor men här finns även rad- och kedjehus. Bebyggelsen består av vacker arkitektur från sekelskiftet fram till nutid och är Järfällas enda område som erbjuder sjönära tomter. På promenad- och cykelavstånd ligger fina badvikar, båthamnar och Ängsjö friluftsområde med ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom skid- och motionsspår samt grillplatser mm. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och motionslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Stäket tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns i Kallhäll inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. På nära avstånd från Stäket ligger även Kungsängens stations där regionaltåg utgår ifrån.

Närservice

I Stäketkanalen finns sjömack med servering och i korsningen Uddnäsvägen och gamla Enköpingsvägen finns restaurang. Närmare Kallhäll invid E18 finns snabbmatsrestaurang, större livsmedelsbutik, bygghandel mm. Med E18 når man även Barkarby Handelsplats på bara några minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Stäket
360 m
Ecoolista AB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Almarevägens Förskola
190 m
Teknikvägens Förskola
750 m
Kollektivtrafik
Almarevägen
240 m
Rotebroleden
300 m
Grundskolor
Iljansbodaskolan
910 m
Kolarängsskolan
990 m
Banker
Swedbank
2 km
Swedbank
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls Ishall
1,5 km
Almare Stäket Polo Country Club AB
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Bonäsbadet Mälaren
640 m
Kallhällsbadet Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte