Barkarbyvägen 59, vån. 4/5

Bilder

  • Såld!
  • Kök/Vardagsrum med vy mot hallen
  • Generöst med tillval i lägenheten
  • Dusch/wc med golvvärme och tvättavdelning
  • Föreningens bästa 3 rok med gavelläge!
  • Stor hörnbalkong

Barkarbyvägen 59, vån. 4/5 , Barkarbystaden , Järfälla

Brf Viggen - gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och hela 11kvm hörnbalkong i soligt söder/sydvästläge. Exklusivt utrustad och påkostad lägenhet med tillval för ca 100.000kr. Svår att fotografera vilket betyder att du måste uppleva den på plats för att kunna ta in rymden och de generösa ytorna. Du bor ett stenkast från pulsen och all tänkbar service med goda kommunikationer till Sthlm C! Välkommen till Järfällas hetaste område.

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 083 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
941
Byggår:
2015
Driftskostnad:
466 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare fick nyckeln 1 februari men har pga. studier valt att inte flytta in så bostaden är i utmärkt skick med påkostade och exklusiva tillval till en kostnad om ca 100.000kr! Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med järvafältet och dess natur, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker samt gym runt knuten. Kommunikationerna är goda med buss till Barkarby pendeltågsstation och det blir ännu bättre 2021 då T-bana är planerad till området.

Bostaden har genomgående lackad ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla (ek/silver) samt smal garderob för klädförvaring. Teknikskåpet är placerat här och erbjuder Telia triple play (se detaljerad information under övrigt) med multimedia uttag i vardera rum. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder fönster i två väderstreck där ljuset flödar in. Självklart har du utgång till en balkong, men inte vilken som helst, utan hela 11kvm lättmöblerad yta i soligt söder/sydväst läge - bättre blir det inte! För att inte tala om vyn, från balkongen ser du över vissa byggnationer och eftersom du är näst högst upp i huset erbjuds du ett fantastiskt fritt och högt läge. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i rostfritt och uppgradering till exklusiva vitvaror från Electrolux i rostfritt (tillval). Gott om förvaring och arbetsytor där ägaren gjort tillval så att skåp bytts ut mot fullutdragslådor, underlimmad diskho (tillval) i bänkskiva i laminat med kakel i stilrent blankt svart ovan. Spotlights under överskåpen (tillval). Maskinell utrustning från Electrolux: Induktionshäll (tillval), integrerad diskmaskin (tillval), varmluftsugn i rostfritt (tillval), inbyggd micro (tillval) och spiskåpa. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 6-8 personer. Avfallskvarn finns vilket är mycket praktiskt och miljövänligt. Dimmer installerad (tillval). Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt liggande format. Duschutrymme med vikbara och raka duschväggar i glas (IDO i gråtonatglas och borstat aluminium, tillval), duschblandare med takdusch (tillval), wc-stol, handdukstork (el), handfat med kommod i vitt (tillval) och spegelskåp med infällda spotlights ovan. Tvättavdelning med Kombimaskin (TM och TT i ett, Electrolux), arbetsbänk i grått med tillval av förvaringsskåp ovan i vitt. Ett rymligt badrum i exemplariskt skick med eluttag och golv med komfortvärme (el).

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Två garderober direkt till höger samt en rakt fram. Beläget i behagligt läge där du slipper den stekande södersolen.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum om 10kvm med plats för enkelsäng eller bredare säng för två. Två garderober direkt till vänster. Ljust rum med fönster i vinkel.

ÖVRIGT:
Fönsterbänkar: Grå sten
Innerdörrar: Vita släta (Dooria Polar 1000) Handtag från Assa i blankt krom.
Garderober: Vedum (Lucka Maja i vitt med kromat handtag)

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånaderna. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö. I dagsläget även fria p-platser på gatorna i avsedda parkeringsfickor.

GÅRDEN:
Gården kommer bestå av lummig grönska med stora träd, grusgångar, gräs och buskar. Öppningar mellan husen låter sol och dagsljus tränga in och skapa en trivsam atmosfär på den väl tilltagna innergården.Träffpunkter och lekplatser placeras i de mest soliga lägena.

BARKARBYSTADEN:
När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för både nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter. Men Barkarbystaden är också en stad som vet att utbildning är vägen framåt och det byggs två centralt placerade grundskolor och flera förskolor. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte, Barkarby College - ett center för teknik och naturvetenskap och en knutpunkt för teknisk utbildning med undervisning för både gymnasieelever och vuxenstuderande. I Barkarbystaden är det inte nödvändigt att köra bil. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig in till Stockholm Central på 15 minuter och mellan bostadsområden, skolor och affärer. Fina cykel- och promenadstråk finns till för dig som hellre använder dig av din egen kraft för att ta dig fram. Tunnelbana planeras till 2021.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 083 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Andel i föreningen

1,2055%

Tillträde

Omgående eller ö.k

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns - och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Jaktfalken. Preliminärt finns 44 garageplatser åt de boende i brf Viggen. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad förbrukning av hushållsel med ett hushåll på 2 personer.

Övrigt

Det ska noteras att det inte är PEAB eller Brf Viggen som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal och tillträtt lägenheten men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I nya brf Viggen som ligger utmed områdets paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, hittar du 81 nya bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm. Du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.
Föreningen kommer också att ha 6 lokaler för kontor och service.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk och ekonomisk förvaltare är PEAB Bostad AB.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift på ca 1 108 kronor (2016) erlägges av säljaren samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
240 m
The Italian Food Company AB
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
700 m
Veddesta Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
260 m
Dalens Förskola
710 m
Kollektivtrafik
Stora torget
180 m
Herrestavägen
370 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
260 m
Tallbohovskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
YTC-Gymnasiet
2,1 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,4 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte