Furirgränd 3

Bilder

  • Såld!
  • Entrésida
  • Fasadbild
  • Vardagsrummet
  • Utsikt från franska balkongen
  • Detaljbild vid entré, Klinkers som möts av parkett

Furirgränd 3 , Barkarbystaden , Järfälla

Tillfälle att förvärva ett utav de attraktiva kedjehusen i populärt område med närhet till natur, puls och altan i söderläge med pergola. Fastigheten byggdes 2008 av Skanska. Bostaden erbjuder genomgånde parkettgolv, öppenplanlösning mellan vardagsrum och kök samt härlig uteplats i söderläge med pergola. 2 moderna badrum samt tvättstuga på entréplan. 3-4 sovrum på övre plan samt klädkammare. Huset ligger nära Barkarby handelsplats med matbutiker, gym m.m, granne med förskola samt stenkast till grundskola, närheten till lekplats, naturen kring Säbyområdet och dess naturreservat, samt framtida tunnelbana i Barkarbystaden.

128 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
128 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
380 kvm
Byggår:
2008
Driftskostnad:
2 197 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

128 kvm

Rumsbeskrivning

Unikt 2-planskedjehus beläget på Furigränd 3 i det exklusiva Barkarbystaden

Entré
Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till hall med klinker med golvvärme och häftig tapet, med plats för avhängning och förvaring i garderob med moderna skjutdörrar. Du välkomnas av klinker i mörkare nyans och möts av ekparkett som flyter vidare in i huset. Värmegolv vid entrén för kalla dagar samt spotlight i taket med dimmer.

Kök med matplatsdel
Den moderna planlösningen erbjuder stort och påkostat kök med matplatsdel i öppen planlösningen. Intill stort fönsterparti finner man matbordet där hela familjen kan få plats. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin DM, spis samt kyl och frys i fullhöjd från Siemens

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in generöst med ljus. Rummens disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar, bjudningar och festligheter. Härifrån når man också den härliga trädgården som ligger soligt läge där man kan tillbringa en hel del tid under sommaren, den befintliga pergolan passar perfekt för stora trädgårdsfester med släkt och vänner!

Badrum
Stort och fräscht badrum med moderns utrustning, Badkar finns dock så är badrummet förberett för bubbelpool om önskar det. Här finner badkar, kommod, toalettstol samt skåp med spegel och spotlights. Mörka klinkers samt ljusa kakel på väggar. 4 spotlights infällda i taket samt komfortvärme i golv .

Tvättstuga
Modern tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner man gott om arbetsytor då man har bänkskiva ovanför tvättmaskinen. Klinkers på golv med värmegolv samt ljusa väggar.

En charmig trappa leder oss upp till andra våningen av detta moderna hus.
Övre plan disponeras enligt

Allrum med franskbalkong i söderläge med utsikt över Barkarbyfältet. Med plats för tv-bänk samt soffa kan barnen tillbringa många timmar här. Parkettgolv samt ljusa väggar. För den som vill kan man också med enklare medel bygga ytterligare ett sovrum enligt planritningen.

Sovrum 1
Passar perfekt som barnrum. Med fönster i två väderstreck får man ett härligt ljusinsläpp. Här får man plats med enkelsäng samt garderob om man önskar det. Parkettgolv samt ljusa väggar med fondévägg.

Badrum
Mellan sovrum 1 och 2 finner man ett större badrum med duschhörna. Modernt badrum med handdukstork samt spotlights i taket. Svart klinkers samt ljust kakel på väggarna. Badrummet är förberett för man skall kunna installera bubbelpool man önskar det. Här finner man också byråer för förvaring.

Sovrum 2
Sovrum med fönster i två vädersträck Här får man plats för garderob och dubbelsäng. Parkettgolv samt ljusa väggar med fondévägg

Sovrum 3 ( Master bedroom )
Det största sovrummet med inbyggda garderober med skjutdörrar. Här får man plats med dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang om man önskar det. Parkettgolv samt ljusa väggar med fondévägg.

Klädkammare
I anslutning till sovrum 3 finner klädkammre med hyllplan samt klädstång samt fönster för ljusinläpp.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med frånluftsfläkt och vattenburna radiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 maj 2016
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas fönster (isoler)
Tak: Papp på råspont
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Stor trädgård i soligt läge, Träddäckad altan med belysning konstruktionen. Car-port intill huset med plats för upp till 3 bilar.
Fiber indraget!

Fastighetsbeteckning

Säby 3:53

Övriga byggnader

Ett isolerat förråd på framsidan av huset passar perfekt för förvaring av trädgårdsredskap samt ytterligare ett mindre förråd på baksidan av huset vid altanen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 370 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 800 kr
El: 4 800 kr
Renhållning: 1 920 kr
Väg, samf: 2 850 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 633 000 kr, varav byggnadsvärde 1 848 000 kr

Summa pantbrev

3 324 000 kr

Tomt

Areal: 380 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Säby GA:2-GA:4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
640 m
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
530 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dalens Förskola
110 m
Karlslund för- och grundskola
550 m
Kollektivtrafik
Säby kulle
190 m
Ikea Barkarby
310 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
550 m
Herrestadskolan
900 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,7 km
Didaktus Jakobsberg
1,9 km
Universitet & Högskolor
PRO:s Folkhögskola
3,7 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
5 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,8 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
880 m
Bowling Bull
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,1 km
Ravalen
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte