Lidvägen 24

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrummet
  • Fasadbild
  • Vy från trädäcksförsedd altan i s/v-läge
  • Trädgårdsbild från uteplatsen
  • Trädäcksförsedd altan/uteplats i s/v-läge

Lidvägen 24 , Jakobsberg , Järfälla

Charmig villa med totalyta om 204 kvm., modernt & smakfullt inrett och ett hem utöver det vanliga. Fullt utrustat arbetskök med matplats och v-rum i öppen planlösning, underbar glasveranda, 4 sovrum, allrum, helkakl. WC-/dusch, relax med bastu/bubbelbad, rymligt hobby-/träningsrum och bergvärme. Gångavstånd c & p-tåg.

107 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
107 kvm
Biarea:
97 kvm
Tomtarea:
1 151 kvm
Byggår:
1945
Driftskostnad:
2 125 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

107 kvm

Biarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Utbytt entrédörr.

Hall: Hall med nymålade väggar (2015) i en nyans av caffelatte, sober svart granitgolv med golvvärme direkt innanför entrén och i övrigt ekparkett med vattenburen golvvärme. I övrigt är hallen utrustad med infällda downlights med dimmer.

Sovrum 1/ Arbetsrum: Ljust sovrum inredd med nymålade väggar (2015) i ljus nyans och med parkettgolv (2013).

WC-/duschrum: Smakfullt inrett och helkaklat WC-/duschrum med vitt kakel med svartkaklad fondvägg, grå klinkers med golvvärme, duschutrymme, tvättställ med infälld spegel och kommod, infällda downlights med dimmer, WC-stol och paxfläkt.

Kök: Funktionellt och smakfullt inrett arbetskök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Köket är utrustat med vitlackerade skåpluckor, varav några med vitrinluckor, exklusiv och vacker sjösten bakom arbetsbänkar i massiv ek ( 40 mm), arbetsbelysning med eluttag samt mycket praktiskt stort fönster vid infälld diskho, modernt designad köksö med mindre barbänk samt infällda downlights med dimmer. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll (2015), frihängande spisfläkt (rostfri 2006), kyl/frys (rostfri 2011), inbyggd mikrovågsugn (rostfri 2006), inbyggd ugn (rostfri 2006 med nytt värmelement) och diskmaskin (rostfri 2006).

Matsal/vardagsrum: Vackert rum med målade väggar i ljus nyans, med en fondtapet i modernt mönstrad stil, ekparkett (2013) med golvvärme, infällda downlights med dimmer samt utgång till stort trädäck på drygt 50 kvm., i härligt sydvästläge. Som rumsavdelare mellan kök och vardagsrum fungerar den teglade murstocken (ledig rökkanal finns för att ansluta braskamin).

Matplats/Bibliotek/Glasveranda: Ett underbart utrymme att användas som matplats, mindre bibliotek eller musikhörna, som påminner om den gamla klassiska glasverandan från grosshandlarvillorna från förra seklets början. Rummet är målat i ljus varm nyans och med ekparkett (2013) med golvvärme. Utgång till trädgården.

ÖVRE PLAN:

TV-/allrum: Ljust målade väggar, slipat furugolv, trapp och trappräcke.

Sovrum 2/Masterbedroom: Väggarna i rummet är målade i ljus och modern nyans och trägolv.

Sovrum 3: Väggarna är målade i svagt ljusgul nyans och slipat furugolv.

WC: Renoverat WC (2008), med vitt kakel med blå bård, grå klinkers, WC-stol samt tvättställ med engreppsblandare.

KÄLLARPLAN:

Hall: Grå klinkers och ljust målade väggar.

Sovrum 4: Nymålade väggar i ljus och moderna nyans och laminatgolv med ventilerad sockel.

WC-/dusch-/bad-relaxrum: Renoverat WC-/badrum och inrett med vitt kakel med grå klinkers, som tas upp även på väggen, med golvvärme. Badrummet är i övrigt utrustat med tvättställ med engreppsblandare, duschhörna, bubbelbadkar, infällda downligths med dimmer, handdukstork, fuktstyrd PAX-fläkt och stor och helt nyinredd bastu.

Pann-/Tvättrum: Målade väggar, klinkers med golvvärme, tvättmaskin (2014) och bergvärmepump 2005.

Ungdoms-/hobbyrum: Rymligt rum, inredd med målade väggar och gråmålat betonggolv, tvättho samt praktiskt arbetsbänk.

Alla målade väggar är försedda med mircolit, för att undvika spricker och dragningar.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2-plansvilla med källare

Byggnadsår

1945 Ombyggd 2008

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 september 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor/mellangjut. be
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas/3-glas
Bjälklag: Betong/trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Trädäcksförsedd altan (ädelträ år 2008), under tak, vid entrén och stor (c:a 50 kvm.) trädäcksförsedd altan i väster, med utgång från vardagsrummet. Nyanlagd bilplats för två bilar. Alla el i huset är utbytt, ny elcentral samt central jordfelsbrytare installerad. Alla vatten- och avloppsledningar är utbytta. Vacker stentrappa med infälld belysning som visar vägen ner och även flera ljussatta träd. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en sk förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail:per.stenmark@husmanhagberg.se. De anmärkningar som finns noterade i besiktningsprotokollet vad gäller taket, takfoten och takplåtar, kommer att åtgärdas av fackman innan tillträde. Kopia av offerten finns i besiktningsprotokollet.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:593

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 544 000 kr

Summa pantbrev

3 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 151 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lummig trädgårdstomt som är designad av trädgårdsarkitekt med stora gräsytor för lek och umgänge, t.ex. studsmatta, stora rosenrabatter och planerad så att några blommor eller buskar blommar från vår till höst. I anslutning till huset finns två iordningställda bilplatser med el och timer för motorvärmare.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Va, 0123-03/13
Förmån, Avtalsservitut: Villa mm, 01-IM5-24/354

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
690 m
Wermason's Livs AB
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
970 m
Stockholm Quality Outlet
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vallvägens Förskola
510 m
Vattmyras Förskola
550 m
Kollektivtrafik
Vinkelbacken
350 m
Sätervägen
500 m
Grundskolor
Olovslundskolan
750 m
Vattmyraskolan
770 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
800 m
Mälargymnasiet
1,1 km
Banker
Handelsbanken
840 m
Nordea Bank AB
920 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
530 m
Simhallen i Jakobsberg
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Bruket Mälaren
2,8 km
Kallhällsbadet Mälaren
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte