Kvartalsvägen 20, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Rummet
  • köket väl avskilt från vardagsrummet
  • Sovalkov
  • Carraraskiva som fönsterskiva och parkettgolv
  • Stor balkong i Sydvästläge

Kvartalsvägen 20, 3 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till 1:an som har allt ni kan önska er! Utmärkt planerad lägenhet med ljus interiör och med riktigt kök, fräscht kaklat badrum med tvättmaskin, sovalkov och stor soldränkt balkong i fritt sydvästläge mot lummig grönska. Bekvämt avstånd till pendeltåg, centrumgalleria, fritidsaktiviteter och natur.

39,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 967 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
82
Byggår:
1989
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré

Välkomnade entré med gott om plats för avhängning, genomgående parkettgolv sam ljusa väggar. I anslutning till halen finner man praktisk klädkammare med linneskåp och förvaringshylla med galgstång. Vita väggar och vinylmatta på golvet.

Duschrummet har vitkaklade väggar med en blå dekorrand och våtrumsmatta på golvet. badkar wc, handfat, badrumsskåp med belysning och förvaringsskåp. Tvättmaskin från Whirlpool

Vardagsrummet som har en öppen planlösning mot hall och kök, har en ljusa fina väggar samt fondvägg laminatgolv. Sovalkov på ca 3 kvm och uttag från ComHem finns också.

Köket har vita köksluckor med rostfriahandtag, klinkersimitationsgolv och ljusmålade väggar vid matplatsen. Vitt kakel över arbetsbänkar i laminat. Köket är utrustat med spis och kyl/frys (Electrolux) och fläkt.

Från vardagsrummet når vi den ca 6 kvm stora balkongen i insynsskyddat sydvästläge med eftermiddag och kvällsol. Här finns belysning och eluttag.

Övrigt:

- Persienner och fönsterbänkar i natursten.

- Vita släta innerdörrar.

-Den aktuella bostadsrättsföreningen förvaltas av Riksbyggen men föreningen är passiv medlem hos HSB, vilket innebär att medlemskap för 500 kr måste tecknas för den som inte är medlem i HSB. Föreningens årsredovisning för år 2014, tillsammans med stadgar och energideklaration, finns att ladda ner som PDF-fil från www.husmanhagberg.se, under dokument.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 967 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,5766%

Reparationsfond

56 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Parkeringsplats med elstolpe kostar 200 kr/mån. Det finns även 20 platser under skärmtak och de kostar 400 kronor per månad.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2403

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 3 kvm. I området finns också tvättstuga, cykelförråd, bastu, samlingslokal och säsongsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Ängslyckan

Om föreningen

Välkommen till Brf Ängslyckan som består av 102 lägenheter samt 4 lokaler.
Föreningen har en fina lokaler på Kvartalsvägen 12, längst ner mot den lilla lekplatsen, som medlemmarna får hyra när den står ledig. I lokalerna finns ett litet pentry, pingisbord, stor samlingslokal, hobbylokal, lite spel etc.
Det finns en fin bastu på Kvartalsvägen 24, samma ingång som till tvättstugorna där som också erbjuds till medlemmarna.
Föreningen hyr ut carport 20 st (f n kö) för 400 kr/mån och 72 p-platser med el-stolpe (finns lediga) för 200 kr/mån. I området finns även gästparkering mot avgift (3 kr/tim).
Tvättstugor renoverades 2004.
Översyn av taken gjordes 2009-2010.
ComHem är kabel-TV leverantör och bas-utbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen har tecknat ett ramavtal med Bredbandsbolaget gällande bredband och IP-telefoni som innebär att föreningen står för den fasta avgiften gällade båda dessa tjänster och medlemmen själv står för samtalskostnader enligt gällande prislista.
Mer information finns på föreningens hemsida: hsb.se/norrastorstockholm/angslyckan
Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har ett gott renommé och modern källsortering.
https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/angslyckan/

Kontaktperson

Ordf Ieva Zalitis

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Wermason's Livs AB
320 m
Coop Nära
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
910 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessori Förskola Kuben
290 m
Mjölnarens Förskola
420 m
Kollektivtrafik
Västerby
260 m
Minutgränd
350 m
Grundskolor
Kvarnskolan
320 m
Olovslundskolan
470 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
320 m
Mälargymnasiet
560 m
Banker
Nordea Bank AB
810 m
Swedbank
880 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,1 km
Järfälla Golfklubb
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnvallen Idrottsplats och Ishall
320 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
330 m
Simhallar & Utomhusbad
Bruket Mälaren
3 km
Görvälnsbadet Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte