Såningsvägen 161

Bilder

  • Såld!
  • Framsida tomten med flertalet uteplatser
  • Grönskande utplats
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Vy från uteplatsen - insynsskyddat & förråd

Såningsvägen 161 , Viksjö , Järfälla

Endast en ägare och beläget på ett utav områdets bästa lägen med närhet till garageplatsen i länga och med en tomt på en något högre höjd från gatan varpå insynen är nästintill obefintlig. Välplanerat radhus med gångavstånd till livsmedelsbutik, skolor och kommunikatoner. Just nu säljer vi även grannhuset med visning efter denna för att du skall få möjlighet att köpa bostad med din bästa vän eller familjemedlem i radhuset bredvid. Tänk vilken möjlighet att få ha de man tycker allra bäst om precis bredvid och hur enkelt alla vardagsbestyr med skjuts av barn och hjälp med barnvakt blir. Unikt tillfälle som sällan finns!

133 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
216 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 391 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall:
Rymlig hall med plats för hatthylla, skoställ samt 2 garderober. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Här kan du med fördel placera en luft/luft värmepump. I den inre, möblerbara halldelen finns en garderob samt förvaring under trappan.

Kök:
Trivsamt och välskött kök i vinkel som ger gott om förvaring och arbetsytor. Utgång till baksidan och den soliga träbelagda uteplatsen i österläge. Nuvarande ägare har skapat en mer öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger möjlighet för middagsbjudningar och festligheter tillsammans med stora sällskap. I köket finns plats för ett bord för de mer vardagliga måltiderna, ca 4-5 personer. Kökets snickerier är i vitt med kakel ovanför bänkskiva i rostfritt med dubbelho samt delvis bänkyta i massivt trä. Maskinell utrustning: Spis med häll och ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys med överskåp från 2010. Askgolv och en svagt gul tapet.

Vardagsrum:
I delvis öppen planlösning med matplatsen och plats för både sällskapsdel och tv-hörna. Ljuset flödar genom rummet med fönster i två väderstreck. Ekparkett och tapetserade väggar i vit/beige kulör i vardagsrumsdelen samt vitmålad väv vid matplatsen. Önskas ytterligare sovrum så kan matplatsen flyttas ut till vardagsrummet.

Tvättavdelning:
Eftertraktad yta med varmvattenberedare, tvättmaskin, tvättho och torkskåp. Våtrumsmatta och våtrumstapet samt vädringsfönster.

Gäst-wc:
Wc-stol, handfat, spegel med belysning ovan samt förvaringsskåp i vitt. Våtrumsmatta och randig ljus tapet.

ÖVRE PLAN

Dusch/wc:
Våtrumstapet på¨väggarna och våtrumsmatta på golvet. Duschkabin, vädringsfönster, handfat, spegelskåp, wc-stol, bidé, förvaringsskåp. Om du vill renovera badrummet och bygga t.ex. en bastu eller göra ett större utrymme i vinkel så har en del ägare i liknande hus tagit bort klädkammaren till förmån för ett större badrum.

Sovrum 1:
Masterbedroom med klädkammare i anslutning och utgång till stor och härlig balkong i soligt läge med vy över grannskapet. Plats för dubbelsäng, byrå och ytterligare möblemang. Ekparkett och målade väggar i vitt. Garderob med 3 dörrar som ingår i köpet.

Sovrum 2:
Målad vävtapet i vitt, ljust laminatgolv samt utgång till balkong. Plats för enkelsäng, skrivbord och en garderob som ingår i köpet.

Sovrum 3:
Tapetserat i beige/vit randig tapet samt ljust laminatgolv. Plats för enkel eller dubbelsäng, skrivbord, byrå samt en garderob som ingår i köpet. Här har du tillgång till klädkammaren som är belägen mellan sovrum 1 och 3.

Sovrum 4/kontor/klädkammare:
Detta är gamla klädkammaren (finns även en mellan sovrum1 & 3) med fönster som kan användas som mindre barnrum, kontor eller walk in closet.

Klädkammare (mellan sovrum 1 och 3)
Gott om förvaring på stänger och hyllplan samt ett linneskåp. Lucka till vinden finns att tillgå här. På vinden går det utmärkt att förvara t.ex julsaker, jackor etc.

ÖVRIGT
2002/2003: Samtliga brädor byttes ut på förrådet.
2004: Installation av fjärrstyrd, eldriven garageport.
2009: Ommålning av husets fasad.
2010: Samtliga ytskikt, väggar och tak, renoverades i hela bostaden utom tvättstugan.
2014: Ny markis på framsidan.
Tilläggsisolering av vinden har genomfört under 80-talet.

Garageplats i länga med fria parkeringsplatser för gäster finns att tillgå.

Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2005-11-28 gav ett årsmedelvärdet om 105 Bq/m3 och därmed ligger under gränsvärdet om 200 Bq/m3.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med garage i länga

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Uteluftsvent. krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Viksjö 4:50

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 695 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 267 kr
VA: 1 705 kr
Renhållning: 982 kr
Väg, samf: 6 000 kr
Försäkring: 5 741 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I uppvärmingsposten ingår även hushållselen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 939 000 kr

Summa pantbrev

204 900 kr

Tomt

Areal: 216 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt med vacker växtlighet och blomster. På framsidan finns ett förråd (vinterbonat) att disponera fritt, här finns även en uteplats med markis och på baksidan ytterligare en träbelagd uteplats. Du möter morgon/fm. solen på baksidan och eftermiddags/kvällssolen på framsidan i härligt västerläge. Tomten ligger lite högre upp från gatan vilket gör att insynen är begränsad och du upplever ett trivsamt läge med grönska som bildar en egen lite oas om sommaren för dig att sitta och njuta i.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:7 Såningsvägens första samfällighetsförening.
Samfälligheten tar ut en avgift om 6000kr/år som debiteras dig som ägare, inkl Digital-tv Mellan & Bredband 100 via Comhem. (Se infoblad under fliken "viktiga dokument" på objektet) Du blir automatiskt medlem i samfälligheten när du flyttar in. Samfällighetsavgiften avser t.ex: underhåll av grönytor, gemensamma träd och buskar, underhåll av lekplatser, underhåll av gemensamma vägar och parkeringar/garage, underhåll av VA, sandsopning på våren, snöröjning på vintern, kabel-tv, bredband etc.

Parkering i garage i länga där en plats ingår och hör till bostaden. (Ny garageport, fjärrstyrd, installerad 2004) Mot en extra avgift kan motorvärmare användas med timer, för närvarande 400kr/år. Fria parkeringar för gäster på avsedd parkering.

I förrådet, som ligger på östra parkeringen, finns gräsklippare, häcksax, skottkärra, bygg /målarställning mm. Gräsklipparen används endast till de gemensamma ytorna. Den egna gräsmattan klipper du naturligtvis med egen klippare. Nyckel till förrådet är utdelad till respektive hushåll.

Rekommenderar er varmt att ta del utav samfällighetens hemsida: http://saningsvagen.se/om-samf-lligheten/index.html Stadgar samt allmän info om samfälligheten och gemensamhetsanläggningen finns att tillgå under fliken viktiga dokument som pdf-filer tillsammans med lantmäteriutdragen avseende Viksjö GA:7.

Tillträde

oktober/nov 2016 el. ö.k.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
410 m
Norrbacka Livs
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
200 m
Tilly Wahlgren Service
430 m
Kollektivtrafik
Såningsvägen
340 m
Viksjö Viksjöplan
370 m
Grundskolor
Lundskolan
470 m
Viksjöskolan
490 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,6 km
Mälargymnasiet
1,6 km
Banker
Swedbank
410 m
Nordea Bank AB
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,1 km
Viksjö Golfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
410 m
Viksjövallen
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
2,4 km
Lövstabadet Mälaren
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte