Sunnanvindsgränd 133

Bilder

  • Såld!
  • Sunnanvindsgränd 133
  • Sunnanvindsgränd 133
  • Kök med utgång till balkong
  • Balkong
  • Vardagsrum

Sunnanvindsgränd 133 , Jakobsberg , Järfälla

Genomgående lägenhet med radhuskänsla, tre rum och kök med egen ingång och två dusch/wc/bad! Bostaden ligger i Brf Nydal i området Jakobsberg/Berghem, ett lugnt och barnvänligt område där många känner stor trygghet och på lagom avstånd från centrum. Bostaden bjuder på stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende då den är i renoveringsbehov. Närhet till grönområde och lekplats finns med naturen inpå knuten och på ett inte allt för långt avstånd ligger både Jakobsbergs centrum och Barkabystaden.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 272 kr inkl värme, VA och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
64
Byggår:
1986
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerad bostadsrätt med rymlig balkong på ett inte allt för långt avstånd till Jakobsbergs centrum samt Barkabystaden.
Bostaden bjuder på stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende då den har ett renoveringsbehov.

ENTRÉPLAN

Trevlig ingång till bostaden med egen brevlåda och grind samt gräsmatta att disponera. Du når sedan bostaden genom den egna ytterdörren på entréplan.

Hall:
Väl inne i bostaden finner du hallen på entréplanet och övriga bostadens ytor på det övre planet. I hallen bjuds det på bra avhängningsmöjligheter, plastmatta på golvet samt en rymlig klädkammare.
Rakt fram finns trappan som leder dig upp till övervåningen.

ÖVRE PLAN

Hall:
Väl uppe på det övre planet finns ytterligare en centralt belägen hall mellan kök och vardagsrum med gul plastmatta på golvet.

Kök:
Rymligt med plats för matbord och vit köksinredningen i vinkel, kyl/frys (Electrolux), spis, inbyggd ugn (ur funktion) och spisfläkt, samtliga vitvaror förutom kyl/frys är utav äldre modell.
Bänkskivor i laminat och diskbänk i rostfritt. Gul plastmatta på golvet och målade gröna väggar samt utgång till balkong.

Balkong:
På soligt läge utan direkt insyn och tak ovan.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med ekparkett på golvet och målad tapet. Från fönstret i vardagsrummet har man utsikt över grönområde och lekplats.

Sovrum:
Mindre sovrum i anslutning till köket, kan även användas till arbetsrum om man hellre vill det. Rummet är utrustat med två garderober, väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det en gul plastmatta.

Sovrum:
Större sovrum med plats för dubbelsäng, målade tapeter i blått och gul plastmatta på golvet.

Duschrum:
Mindre duschrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet, utrustat med dusch, wc, handfat och badrumsskåp. (Detta badrum får en användas pga brist i tätskikt och ev fuktskada, rekommenderar renovering)

Badrum:
Större badrum med kakel och plastmatta på golvet. Badrummet har plats för tvättmaskin och är utrustat med badkar, handfat, kommod och badrumsskåp samt wc.

ÖVRIGT:
- Källarförråd som tillhör bostaden i början av huskroppen.
- Föreningen tecknar bostadsrättstillägget för samtliga medlemmar.
- Parkeringsplats och garage sep kö.
- Lekplats finns i området.
- Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.
- Gräsytan vid entren är ej upplåten till bostadsrätten, det är en nyttjanderätt till bostaden. (Man har underhållsskyldighet gällande den).
- Denna bostadsrätt är ej ansluten till fiber. Man kan koppla på sig mot en avgift. (Information från föreningen).

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

5 272 kr inkl värme, VA och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserat på schablon då ingen i dagsläget bor i bostaden och dödsboet säljer.

Andel i föreningen

0,61883%

Andel av årsavgiften

0,61883%

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Tvåvåningshus

Byggnadsår

1986

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Berghem 2:15

Förening

Namn

Nydal

Om föreningen

Välkommen till Brf Nydal som består av 163 lägenheter.

Allmänt om föreningen:

I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstugor med tillhörande torkrum. Inom föreningsområdet finns även bastu, motions-, fest- och fritidslokal samt ett rum med fyra bäddar som kan hyras för övernattning 100kr/natten.

HSB tar ut en medlemsavgift av köparen på 500 kr/ägare samt en pantsättningsavgift på ca 448kr/lån där lägenheten ligger som säkerhet. Föreningens senaste årsredovisning, tillsammans med stadgar och energideklaration finns också att ladda ner från vår hemsida. Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, 010-442 50 00.

Fiberbredband via Telia finns indraget men ingår ej i avgiften. Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.

Avgiftsförändringar
Under 2017 höjs avgiften med 2%.

Hemsida:
www.hsb.se/norrastorstockholm/nydal

Parkering:
Föreningen har ca 140 st garageplatser med eluttag 300 kr/månad, 38 st p-platser med eluttag 146 kr/månad, 25 st p-platser utan eluttag 100 kr/månad. Till samtliga är det separat kö. HSB sköter handläggningen av parkeringsplatsen, vänligen kontakta mäklaren för aktuell status.

Med reservation för eventuella ändringar.

Kontaktperson

Ordf Amanda Redstorm

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ferre Tobak O Spel
490 m
Nordic Imex AB
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Stockholm Quality Outlet
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Berghems Förskola
410 m
Kallhäll Stäket Familjedaghem
1 km
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,4 km
Grundskolor
Berghemskolan
250 m
Vattmyraskolan
990 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,9 km
Kvarnskolan
2,3 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
1,6 km
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
1,9 km
SEB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
3,8 km
Viksjö Golfklubb
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
1,1 km
Kallhälls sporthall
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström eller Rickard Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte