Vickervägen 3

Bilder

  • Såld!
  • Entrésidan med infart till garage och altan med kvällssol
  • Renoverat och rymligt kök i öppen planlösning
  • Rymligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård
  • Trädäckad altan på baksidan i sydost
  • Husets södersida med altan och trädgård

Vickervägen 3 , Viksjö , Järfälla

Utbyggt och smakfullt renoverat kedjehus med totalyta om 187 kvm. (boarea 159 kvm. + biarea 28 kvm.).

159 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
159 kvm
Biarea:
28 kvm
Tomtarea:
525 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
2 766 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

159 kvm

Biarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Hall/kapprum:
Husets tillbyggnad gav utrymme till ett separat kapprum som sedan leder in till en välkomnande hall. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och skor. Svart klinker på golv med golvvärme (el) och vitmålade väggar.
Den inre hallen fortsätter in till vardagsrum och via trappa till övre plan. Parkettgolv och ljust målade väggar. Vitmålad trappa med mattbeklädda steg. Läckert fönster på stående ledd i trappan ger ljusinsläpp till hall på båda våningsplan.

Kök:
Ett stort och härligt kök med köksö och ett rymligt matrum har skapats genom att originalköket slagits ihop med intilliggande sovrum. Här finns plats för många matlagare liksom middagsgäster. Köksön är kökets mittpunkt och en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Förutom stora arbetsytor erbjuder den sittplatser på ena sidan, gott om skåpsförvaring och är belyst av spotlights i tak.
Svart klinkergolv i arbetsdel, parkett längs yttervägg och i matrum samt ljust målade väggar. Påkostat kök med köksinredning med vita ramluckor och arbetsbänkar i granit. Utrustning i forma av rostfri kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin i köksön bredvid stor diskho. En liten ho finns bredvid spishällen. Induktionshäll (80 cm) med rostfri köksfläkt. Ljust kakel ovan diskbänk, satt i tegelform. Inbyggd ugn och Micro i bekväm arbetshöjd.
Från köket finns utgång till altan mot framsidan dit kvällssolen når. Altan med trädäck och markis.

Tvättstuga:
En fräsch och praktisk tvättstuga nås från köket men även från utsidan via grovingång.
Schackrutigt klinkergolv med golvvärme (el) och vitmålad väv på väggar. Tvättmaskin och torktumlare i stapel från Miele. Här finns gott om förvaring, vask och varmvattenberedaren. Även här finns arbetsyta på fina granitbänkar.
Vid grovingångens entré finns även timer till motorvärmare.

Vardagsrum:
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster och utgång till altan i sydost. Markis över fönster och altandörr. En både snygg och effektiv täljstenskamin finns placerad i inre delen av rummet.
Parkettgolv och ljust målade väggar. Mellan både vardagsrum/matrum och inre hall/kök finns inbyggda skjutdörrar.

Sovrum:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och ljusgrå tapet samt mönstrad fondtapet. Gott om förvaring i hel garderobsvägg med ekdörrar.

Badrum:
I samband med husets tillbyggnad byggdes badrummet om och blev till ett stort och lyxigt badrum, innehållandes hörnbadkar med bubbelfunktion, duschhörna med glasväggar, vägghängd WC, handfat i kommod och spegelskåp med belysning ovantill. Därtill finns spotlights i tak, inbyggda högtalare i tak med tillhörande musikspelare, samt elektrisk handdukstork.
På golv ligger mörkt klinker med golvvärme och vitt, matt kakel på vägg. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

ÖVRE PLAN

Sovrum:
På övre planet finns 3 rymliga sovrum som nyligen renoverats. Samtliga har vitmålade väggar och parkettgolv.
Det största rummet har fönsterkupa mot framsidan och används idag som allrum. Från detta rum nås en stor klädkammare.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare med vitmålade väggar och mörkt trägolv. Elektrisk golvvärme. Inrett med hyllor och klädstång, plats för ytterligare inredning.

Duschrum:
Fint duschrum med väggar kaklade i vitt med bård i turkos mosaik matchandes golvet, som har golvvärme. Duschhörna med glasväggar, handfat i kommod, badrumsskåp ovan med belysning. Spottar i tak vid fönster. Handdukstork.

I den övre hallen finns parkettgolv, vitmålade väggar och här finner man vindsluckan.

ÖVRIGT:
Nyare fönster i hela huset med isolerglaskasetter.
Utbytta, oljefyllda radiatorer i alla rum.
Nya innerdörrar, vita med speglar genomgående i huset.
Fönsterbänkar i granit i kök och vardagsrum, matchandes kökets arbetsbänkar. I övrigt vitmålade fönsterbänkar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1967 ombyggt 2010

Uppvärmning

Direktverkande el samt braskamin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2017
Energiklass: G
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas fönster (isoler)
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor altan på husets framsida med trädäck, markis och skärmväggar. Läge nordäst med kvällssol. Vitt staket mot gatan.
Baksidans uteplats har också träbeklädda ytor, markis och har sol stor del av dagen i sydost. Plan tomt med gräsytor och fruktträd. Fina, uppväxta häckar längs tomtgräns på baksidan. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:93

Övriga byggnader

Separat, oisolerat 1-bilsgarage som också ger utrymme för förvaring. Hyllor längs långsidan, samt arbetsbänk. Ny isolerad och motordriven garageport med fjärrkontroll och separat kodlås, så att barnen själva kan ställa in cykeln när de kommer hem. Garageporten är breddad och höjd till 2 m så att en normal bil med takbox går in. Asfalterad infart med biluppställningsplats. Eluttag för motorvärmare finns kopplat till timer i tvättstugan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 200 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 000 kr
El: 4 700 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 827 000 kr, varav byggnadsvärde 1 567 000 kr

Summa pantbrev

3 060 000 kr

Tomt

Areal: 525 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
650 m
Cakes Land
810 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,4 km
Stockholm Quality Outlet
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
I Ur och Skur Skogsbacken
270 m
Fastebol Förskola
400 m
Kollektivtrafik
Skördevägen
380 m
Slåttervägen
500 m
Grundskolor
Högbyskolan
480 m
Fastebolskolan
480 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
450 m
Järfälla Gymnasieskolor
450 m
Banker
Swedbank
1 km
Nordea Bank AB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,4 km
Viksjö Golfklubb
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnvallen Idrottsplats och Ishall
490 m
Järfälla Hockey Club
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
690 m
Baset Mälaren
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte