Heliosgatan 56, 6tr

Bilder

Utgångspris

6 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Heliosgatan 56, 6tr , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Här finner ni en exceptionellt bra 3:a med sjöutsikt från såväl vardagsrum och kök som från balkongen. Lägenheten andas exklusivitet, med påkostat badrum, vackra mörka trägolv och fantastisk planlösning. Funktionellt och stilrent kök med matplats. Samtliga sovrum är mycket rymliga och förvaring erbjuds via 2 st walk in closets. 2 st balkonger med både förmiddags- och eftermiddagssol. Högt fritt läge med minimal insyn. Lägenheten är en genomgångslägenhet med maximalt med ljusinsläpp som ger ett luftigt intryck.
En pärla, helt enkelt. Välkommen på visning!

94 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 261 kr inkl värme, VA, bostadsrättstilläget i försäkringen, kabel tv samt bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
583 kr/månad
Utgångspris:
6 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

PLANLÖSNING

HALL
Välkomnande hall med delvis klinkerbeläggning och enstavigt mattlackade trägolv från Kährs. Plats för förvaring. Vitmålade väggar.
I anslutning till hallen finns en mycket rymlig Walk-in Closet med platsbyggt och måttanpassat förvaringssystem.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med stora sällskapliga ytor. Utgång till rymlig balkong med eftermiddagssol och direkt läge mot kanalen. Mörka golv från Kährs och vitmålade väggar med ena väggen tapetserad i fondtapet som harmoniserar med det mörka golvet.

KÖK
Stilrent och praktiskt vitt kök från Vedum, vitvaror från Elektrolux, rostfria detaljer och vitt kakel, Tappwellblandare.

MATPLATS
I direkt anslutning till köket och vardagsrummet finner ni matplatsen. Här har du direkt utsikt över vattnet och utgången till balkongen som vetter mot vattnet. Mörka golv från Kährs och vitmålade väggar.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Mörka golv från Kährs och vitmålade väggar. Från sovrummet har du ingång till ett lyxigt och rymligt dressingroom med heltäckningsmatta. Från sovrummet har du tillgång till lägenhetens andra balkong mot gården. Här har du morgon- och förmiddagssol.

SORUM
Rymligt sovrum mot gården med vitmålade väggar och en vägg med fondtapet. Lyxig heltäckningsmatta.

BADRUM
Rymligt badrum med grått klinkerbelagt golv och vita helkaklade väggar. Golvvärme. Inredning från Vedum. Dusch bakom glasvägg med blandare från Tappwell. Handukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Pris

6 195 000 kr Utgångspris

Avgift

5 261 kr inkl värme, VA, bostadsrättstilläget i försäkringen, kabel tv samt bredband

Andel i föreningen

1,10277%

Andel av årsavgiften

1,09049%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sjöresan 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 4 000 kr

Förening

Namn

HSB Brf Sjöresan i Stockholm

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Sjöresan (org. 769611-7485) är en stabil, äkta, förening. Den ekonomiska planen registrerades av Bolagsverket 2008. Fastigheten byggdes 2008 och innehåller 99 bostadsrättslägenheter, 3 hyreslokaler (alla uthyrda) samt garage.

I fastigheten finns en stor gemensam tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd samt gemensam övernattningslägenhet som även kan hyras för andra aktiviteter.
I garaget finns 58 garageplatser som kostar 1500 kr/mån (förvaltas av Apcoa Parking).

Förvaltning sköts av HSB. Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
Föreningens ekonomi är stabil och planerar inga avgiftsförändringar.
Avgifterna är bland de lägre i sjöstaden då föreningen gjort stora amorteringar samt bundit lån till förmånlig ränta. Därtill äger föreningen sin fastighet, i motsats till tomträttsupplåtelse som annars är vanligt förekommande.

Inga större reparationer eller underhåll planeras. Byggnaden uppfördes 2008 och är i gott skick.

Bredband 100 m/bit,TV grundutbud Comhem ingår i avgiften.

Föreningen har kollektivt upphandlat elavtal med debitering per lägenhet. Inget eget elavtal krävs.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas.

Medlemsavgift i HSB kostar ca 500kr/person som återfås vid utträde och årsavgiften är ca 150kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 75kr/person).
Ansökan görs hos Medlemskapsregistret på tel: 08-785 35 55

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fine Food AB
210 m
ICA Supermarket Sjöstaden
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Ringen Centrum
980 m
Skrapan
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kryssningen Förskola
70 m
Sjöresan
90 m
Kollektivtrafik
Mjärdgränd
180 m
Luma
270 m
Grundskolor
Vintertullskolan
220 m
Vintertullsskolan i Stockholm AB
230 m
Gymnasium
JENSEN Gymnasium Södra
320 m
Theducation AB
330 m
Universitet & Högskolor
Theducation AB
330 m
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
700 m
Banker
Handelsbanken Hammarby Sjöstad
160 m
Swedbank
190 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
1,1 km
Replenty AB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fryshuset K F U M Söder
490 m
Vänföreningen Saltsjöbadens Friluftsbad
680 m
Simhallar & Utomhusbad
Sickla strands
1,9 km
Storkyrkobadet
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte