Sjöfartsgatan 12

Bilder

  • Såld!

Sjöfartsgatan 12 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Helt unik studiolägehet med 59 kvm + 12 kvm loft av internationell känsla och hög klass. Imponerande takhöjd om 3,9 m skapar enastående ljus och rymd. Varje detalj från entrén, genom hela våningen och ut igen andas arkitektur. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och när vi kliver in är det svårt att inte bli betagen av ljuset genom de stora fönsterpartierna från golv till tak på våningens båda sidor.
Vill man disponera bostaden som en 3:a kan detta mycket enkelt göras. Detta då nuvarande matplatsen kan omlokaliseras till vardagsrum och då skapas 2 sovrum. Underbar och insynsskyddad uteplats om ca 10 kvm med eftermiddags-och kvällsol mot den fantastiska innegården. Bostaden är belägen i packhuset i Oscar Properties omtalade projekt HG7.
I föreningen finns tillgång till eget gym, spa med torr och ångbastu, hundspa, cyklar samt gemensamhetslokal med biograf.

59 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 197 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2014

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

59 kvm

Biarea

12 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Kapphylla med stång i mässing. Städskåp och garderob med mässinghandtag, samtliga snickerier i grafitgrå kulör, allt från Kvänum. Ljusa vitoljade trägolv i ek. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM/KÖK
Vardagsrum med imonerande 3,9 m i takhöjd i anslutning till kök och hall med plats för soffgrupp med tv del. Om lägenheten skall disponeras som en 3:a finns även plats för matplats i vardagsrummet. Ljusa vitoljade trägolv i ek. Vitmålade väggar.

SOVRUM/MATRUM
I nuläget disponeras detta rum som rymligt matrum med utgång till uteplatsen. Kan disponeras som sovrum ifall man vill nyttja lägenheten som en 3:a. Ljusa vitoljade trägolv i ek. Vitmålade väggar och tapet. Takhöjd om 3,90 m.

UTEPLATS
Uteplats om ca 10 kvm mot lugn innergård. Träbeklätt golv samt insynsskydd mot grannar.

LOFT
Loft om ca 12 kvm som i nuläget disponeras som sovrum med arbetsplats. Nås via spiraltrappa från matplatsen. Takhöjd 1,60 m.

KÖK
Arkitektritat kök från Kvänum med släta luckor och täcksidor i en grafitgrå kulör. Rumshöga högskåp, överskåpen går hela vägen upp till tak. Bänkskivor och stänkskydd är av 20 mm marmor, Carrara, finslipad. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade av 12 mm massiv oljad ek. diskho i rostfritt stål underlimmad mot stenskiva. Integrerad lucka till diskmaskin och kyl/frys. Blandare från Dornbracht i krom.
Bänkbelysning under överskåp med infällda LED-spotlights. I kök sitter vita fotlamphållare från Ifö i porslin, utanpåliggande i taket. Vitvaror från Siemens: Helintegrerade kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläkinsatsen från Fjärås kupan byggs in i väggskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp.

BADRUM
Komfortvärme. Matt klinkerplatta på golv samt blanka crème-färgade kakelplattor på vägg med inslag av mörka kakelplattor. Bänkskiva i Carraramarmor ovan tvättmaskin och torktumlare. Specialtillverkade skåp ovan bänkskiva med skåpsluckor och en öppen hylldel i samma utseende som köks- och hallsnickerier, dvs mörkgrå.
Klassiskt tvättställ från Duravit, Happy D med tillhörande benställning och stång för handduk i krom. WC-stolar i badrum är vägghängda med soft-close och dold cistern, Duravit. Elburen handdukstork i krom. Glasskärm för dusch

VÄRME
Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom WC och badrum. Komfortvärme i badrum.

STRÖMBRYTARE OCH ELUTTAG
Stilrena strömbrytare i vitt utförande av märket Impressivo från ABB.

TV OCH TELEFONI
TV, data och IP-telefoni är ansluten till Ownit.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i garageplanet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

3 197 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,0848%

Andel av årsavgiften

1,0848%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Linjefarten 1

Om föreningen

Brf Linjefarten 1 är en nybildad förening inom HG7. Husen består av Allén och Orangeriet och ligger vid Mårtensdal i Hammarby Sjöstad.
Arkitekten för Allén Johannes Norlander har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren och husets urbana uttryck. I Orangeriet har Arkitekterna Henrik Frick och Johan Arrhov i kontrast mot Allén klätt fasaden i ljuspigmenterad betong med enorma fönster som går ända ner till golvet.

I HG7 vill Oscar Properties skapa ett modernt storstadsboende med mycket variation som överraskar och erbjuder mer. En del i den ambitionen återspeglas i det breda serviceutbudet, fritt att nyttja för de boende.
I HG7 finns bland annat ett välutrustat gym med torr- eller ångbastun och i kvarterets spa kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Det finns också lekrum för barnen, samt ett aktivitetsrum för tonåringar. Som boende i HG7 är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf.

Råfakta om Brf Linjefarten 1
- 78 lägenheter.
- 4 lokaler.
- Barnvagnsrum finns på entréplan.
- Förråd och cykelrum.
- Garage
- Bio med tillhörande gemensamhetslokal utrustat med wc och kök.
- Gym öppet mellan 06-22.
- Spa med torrbastu, ångbastu samt behandlingsrum.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

78

Antal lokaler i föreningen

4

Parkering

Föreningen hyr ett antal parkeringsplatser i HG7, kontakta föreningen för information om tillgänglighet/kötid

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Sjöstaden
90 m
Fine Food AB
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Ringen Centrum
910 m
Globen Shopping
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kryssningen Förskola
160 m
Fredriksdals förskola
230 m
Kollektivtrafik
Arlandabanan Infrastructure AB
3,6 km
Arriva Östgötapendeln AB
3,7 km
Grundskolor
Unikum - Unikt Lärande AB
150 m
Vita Huset/Trafikkalendern
150 m
Gymnasium
Kunskapsgymnasiet
260 m
KLARA Södra Gymnasium
280 m
Universitet & Högskolor
Integrative Care Science Center
930 m
Sthlm Unniversitet
1,1 km
Banker
Swedbank
240 m
Handelsbanken Hammarby Sjöstad
270 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
1,3 km
Årsta Golf
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fryshuset K F U M Söder
320 m
Svenska Golfförbundet Golfsystem AB
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Eriksdalsbadet
830 m
Forsgrénska Badet
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte