Textilgatan 25, 5tr

Bilder

  • Såld!
  • Matrum med utgång till terrassen
  • Fantastiskt vardagsrum mot innergård
  • Matrum mot köket
  • Kök
  • Stor terrass med kvällsol

Textilgatan 25, 5tr , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Det här är våningen med 78 kvadratmeters internationell känsla och hög klass. Varje detalj från entrén, genom hela våningen och ut igen andas arkitektur. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och när vi kliver in är det svårt att inte bli betagen av ljuset genom de stora fönsterpartierna från golv till tak på våningens båda sidor. Bostaden är belägen i ett högt läge med stor terrass med eftermiddags- och kvällssol i Orangeriet i Oscar Properties omtalade projekt HG7.
Vill man disponera bostaden som en 3:a kan detta enkelt göras med en avdelande vägg och en skjutdörr. Idag är det en genomgångstvåa med separat arbetsdel.
I föreningen finns gym, spa, biograf, aktivitetsrum.

78 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 211 kr inkl värme, VA, Kabel-tv samt bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2014

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

ALLMÄNT OM LÄGENHETEN
Lägenheten är vitmålad från golv till tak i en sockellös inramning. Två av de fyra fönsterpartierna som vetter mot terrassen är öppningsbara. Fönsterpartier mot innergården är öppningsbara i två lägen. Till samtliga fönster finns måttanpasade rullgardiner från My Window, de flesta i klimatväv. Golven i lägenheten är osmobehandlade plankgolv i vitlaserad ask. Den speciella behandlingen av golven ger en slitstark vacker yta där träets naturliga karaktär bevaras. Golvvärme i hela våningen skapar ett behagligt inomhusklimat och ger samtidig estetisk vinning utan synliga radiatorer.

Möjlig 3:a
Om önskemål finns att förvandla våningen till en 3:a görs detta enkelt med en vägg, vikvägg, rumsavdelare eller skjutdörr där en del av matrummet tas i anspråk, se förslag på bifogad planlösning.

PLANLÖSNING
HALL
Hallmöbel i alm med praktisk avhängning för ytterkläder samt garderob och städskåp, vitlackerade, allt från Kvänum.

BADRUM
Stort badrum med dusch avskärmad med glasvägg. Väggarna är beklädda med vita blanka kakelplattor och stora spegelytor. Golvet är belagt med stora vita matta klinkerplattor. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda under Carrarabänkskiva. Skåp ovan bänkskivan i alm från Kvänum. Tvättställ med kromad benställning från Duravit. Kromad elburen handukstork. Golvvärme.

MATRUM
Matrummet är kärnan i våningen med stora öppningsbara fönsterpartierna mot terrassen och rymmer ett stort matbord.

TERRASSEN
Terrassen ligger i västerläge med fantastisk kvällssol. Klinkerbelagt golv i samma färgskala som golvet inne i våningen, vilket ger intrycket att golvet fortsätter flöda ut hela vägen ut på terrassen.

KONTOR/GÄSTRUM
Mindre kontorsrum i anslutning till matrummet. Det stora fönsterpartiet mot terrassen gör att rummet känns luftigt. Möblerat med ett skrivbord på hjul kan rummet lätt omvandlas till liten sovkabyss.

KÖK
Genomgångskök mellan vardagsrum och matplats, ger ett öppet intryck men ändå en avskildhet från sällskapsytorna. Köksinredning från Kvänum med vita luckor längs hela kökets arbetsdel. På motsatt sida finns två skåp med integrerad kyl/frys och skafferi med luckor i alm. Alla vitvaror från Siemens. Bänkskivor och stänkskydd i Carrara marmor. Läcker utfällbar Fjäråsfläkt som i icke utfällt läge är helt dold, vilket ger köket en snygg linje. Underlimmad diskho i rostfritt stål och kromad blandare.

VARDAGSRUM
Det lättmöblerade rummet med sina stora fönsterpartier vetter mot en påkostad innergård där de boende har tillgång till umgänge med grillplats, planterings- och lekytor.

SOVRUM
Sovrum med stora fönsterpartier mot innergården är inrett med praktisk garderobsförvaring på båda sidor bakom vita skjutdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 211 kr inkl värme, VA, Kabel-tv samt bredband

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Linjefarten 1

Förening

Namn

Brf Linjefarten 1

Om föreningen

Brf Linjefarten 1 är en nybildad förening inom HG7. Husen består av Allén och Orangeriet och ligger vid Mårtensdal i Hammarby Sjöstad.
Arkitekten för Allén Johannes Norlander har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren och husets urbana uttryck. I Orangeriet har Arkitekterna Henrik Frick och Johan Arrhov i kontrast mot Allén klätt fasaden i ljuspigmenterad betong med enorma fönster som går ända ner till golvet.

I HG7 vill Oscar Properties skapa ett modernt storstadsboende med mycket variation som överraskar och erbjuder mer. En del i den ambitionen återspeglas i det breda serviceutbudet, fritt att nyttja för de boende.
I HG7 finns bland annat ett välutrustat gym med torr- eller ångbastun och i kvarterets spa kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Det finns också lekrum för barnen, samt ett aktivitetsrum för tonåringar. Som boende i HG7 är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf.

Råfakta om Brf Linjefarten 1
- 78 lägenheter.
- 4 lokaler.
- Barnvagnsrum finns på entréplan.
- Förråd och cykelrum.
- Garage
- Bio med tillhörande gemensamhetslokal utrustat med wc och kök.
- Gym öppet mellan 06-22.
- Spa med torrbastu, ångbastu samt behandlingsrum.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

78

Antal lokaler i föreningen

4

Parkering

Föreningen hyr ett antal parkeringsplatser i HG7, kontakta föreningen för information om tillgänglighet/kötid

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Sjöstaden
30 m
Fine Food AB
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Ringen Centrum
910 m
Globen Shopping
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fredriksdals förskola
180 m
Kryssningen Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Arlandabanan Infrastructure AB
3,6 km
Arriva Östgötapendeln AB
3,7 km
Grundskolor
Unikum - Unikt Lärande AB
150 m
Vita Huset/Trafikkalendern
150 m
Gymnasium
Kunskapsgymnasiet
240 m
Lindkvist & Partners AB
280 m
Universitet & Högskolor
Integrative Care Science Center
950 m
Sthlm Unniversitet
1,2 km
Banker
Swedbank
280 m
Handelsbanken Hammarby Sjöstad
320 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
1,3 km
Årsta Golf
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fryshuset K F U M Söder
280 m
Idrottens Hus
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Eriksdalsbadet
810 m
Forsgrénska Badet
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte