Korphoppsgatan 21, 2tr

Bilder

  • Såld!

Korphoppsgatan 21, 2tr , Hammarby Sjöstad , Stockholm

FAST PRIS!!
Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med bra planlösning och låg avgift! Lugnt läge mot innergård i attraktiv del av Hammarby Sjöstad. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök i kombination med balkongen, ger en social och hemtrevlig lägenhet. Goda förvaringsutrymmen via praktisk hall och rymlig klädkammare. Generöst badrum. En pärla som måste ses och upplevas!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 484 kr inkl värme, VA, Bredband samt basutbud Kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
325
Byggår:
2003
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Praktisk hall med plats för klädhängare. Stilrent marmorgolv som nyligen lagts in. Målade väggar i vitt.

KLÄDKAMMARE med mycket bra förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen.

VARDAGSRUM
Mycket ljust och hemtrevligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot den lugna innergården. Utgång från vardagsrummet till rymlig balkong mot innergården. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket, vilket gör rummet lättmöblerat. Ekparkett och målade vita väggar.

KÖK
Fräscht och nyligen renoverat kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i ek. Mestadels rostfria vitvaror samt keramikhäll. Kombinerad kyl/frys, fläkt, inbyggnads ugn samt micro. Matplats i anslutning till vardagsrummet för 4-6 personer.

SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med fönster mot den lugna innergården. Plats för stor dubbelsäng samt förvaring via byrå alternativt garderober. Ekparkett och målade väggar.

BADRUM
Mycket rymligt badrum med vitt kakel på väggar samt grått och vitt klinkerbelagt golv med golvvärme. Stora delar av inredningen i badrummet är ny, från 2014. Badrummet innehåller duschvägg i glas, duschblandare, handdukstork, tvättmaskin från Bosch (2015), tvättställ samt ny vit skåpsinredning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

2 484 kr inkl värme, VA, Bredband samt basutbud Kabel-tv

Andel i föreningen

0,6433%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2009
Energiprestanda: 73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Holmen 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 1 500 kr

Förening

Namn

Brf Holmen, Sickla Kaj

Om föreningen

Brf Holmen är en äkta samt solid bostadsrättsförening med relativt god avgiftsstruktur.

Brf Holmen, Sickla Kaj registrerades den 31 oktober 2000. Föreningen består av 114 st lägenheter samt 4 st lokaler, och finns på adresserna Hammarby Allé 117-137, Babordsgatan 4-8 och Korphoppsgatan 21-23. Fastigheten ligger i kvarteret Holmen som har fått Stockholms Stads miljöpris för bästa och mest innovativa byggnation. Föreningen äger marken och har goda intäkter från de kommersiella lokalerna som ligger i bottenplan och som ger intäkter på ca 2 milj per år.

Gemensamma utrymmen i föreningen:
-Tvättstuga 4 st. i mycket gott skick i markplan, 1 tvättstuga med maskin för grovtvätt finns.
-Barnvagnsförråd
-Cykelrum
-Övernattningslägenhet med fyra bäddar och toalett (200 kr/dygn)

I övernattningslägenheten som ligger på Babordsgatan 8 finns totalt fyra bäddar (en dubbelsäng och två enkelsängar). Lägenheten har toalett och handfat men ingen dusch. Porslin och städutrustning finns.

Föreningen tillåter grillning på balkongerna (el, gasol).

Kabel-Tv via ComHem (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband 10 mbit från ComHem ingår i avgiften.

Föreningen har ett slutet vakuumsystem för sophantering vilket gör att man slipper soprum med obehaglig lukt och nedsmutsning. Systemet är utfört för källsortering och återvinning.
För grovsopor hänvisas till grovsoprummen.

Fastighetens ekonomiska förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning AB och den tekniska förvaltare och fastighetsskötare är Energibevakning.

Fastigheten är i bra skick och inte i behov av några större renoveringar de närmsta åren.

Föreningen har 77 st garageplatser som finns att tillgå för 1500 kr i månaden. Garaget delas med tre ytterligare föreningar, det tillämpas separat kö till garageplatserna

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
160 m
Coop Konsum
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Sickla Köpkvarter
1,2 km
Ringen Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sjöstadsskolans Förskola
210 m
Sjöstadsskolans Fritidshem
210 m
Kollektivtrafik
Sickla Kaj
200 m
Luma
270 m
Grundskolor
Sjöstadsskolans Särskola
210 m
Sjöstadsskolan
210 m
Gymnasium
Kulturama Gymnasium
230 m
Kunskapsgymnasiet
560 m
Universitet & Högskolor
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
770 m
Theducation AB
860 m
Banker
Nordea Bank AB
100 m
Svenska Handelsbanken AB
390 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
1,1 km
Replenty AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vänföreningen Saltsjöbadens Friluftsbad
270 m
Fryshuset K F U M Söder
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Sickla strands
1,4 km
Nytorpsbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte