Korphoppsgatan 25

Bilder

  • Såld!

Korphoppsgatan 25 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Exceptionellt bra 5:a av radhuskaraktär, belägen med fritt läge mot Parterren i hjärtat av Sjöstan. Lägenheten har alldeles nyligen genomgått omfattande renovering i ett stilrent utförande. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med den mycket stora uteplatsen skapas en lägenhet av radhuskaraktär. 4 st sovrum, separat arbetsdel samt badrum & gäst wc gör lägenheten såväl praktisk som sällskaplig. Ett enastående tillfälle för den som önskar ett sällskapligt, socialt och praktiskt boende med radhuskänsla.
OBS! Lägenheten går att se i 3D-visning!

100,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 290 kr inkl värme, VA, Bredband samt Kabel - Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100,5 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
2003

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

100,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med stilrent grått klinkerbelagt golv samt Josef Frank tapet. Exceptionellt bra förvaring via ELFA-System med vita skjutdörrar.

INRE HALL
Inre hall via korridor med plats för praktisk byrå. Nyinlagt trägolv av vitlaserad gran.

GÄST WC
Praktisk gäst wc med handfat, blandare och spegelskåp. Grått klinkerbelagt golv samt vitt kakel på väggar.

BADRUM
Mycket rymligt badrum med grått klinkerbelagt golv samt vitt kakel på väggar. Det mesta av badrummet har ny inredning från 2016 såsom stilrent badkar, blandare, handfat, skåpsinredning samt tvättmaskin samtliga. Annan inredning i badrummet är torktumlare, handdukstork samt wc. Golvvärme.

MASTER BEDROOM
Fantastiskt mysigt och rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt generös garderobsvägg. Nyinlagt trägolv av vitlaserad gran. Fönster mot lugn innergård i öster.

VARDAGSRUM
Mycket trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier ger ett ljust och hemtrevlig intryck. Plats för stor soffavdelning, tv-del samt fåtölj. Utgång till den mycket stora uteplatsen. Nyinlagt trägolv av vitlaserad gran och målade vita väggar.

KÖK
Köket är helt nyrenoverat från 2016 med smakfullt vita skåpsluckor och bänkskivor. Öppen planlösning mot vardagsrum samt matplatsen ger ett trevlig intryck. Samtliga vitvaror från 2016 såsom integrerad diskmaskin, integrerad frys (fullhöjd), integrerad kyl (fullhöjd), häll, inbyggnads micro samt inbyggnads ugn. Bänkskivor i kök såväl som köksö i plastbetong som är skarvfri och har ingjuten ho. Smakfullt stänkskydd av glas samt ledbelysning. I tak finns platsbyggd armatur som ingår. Rymlig köksö med förvaring på båda sidor.

MATPLATS
Separat matplats med plats för 6- 8 personer med fönster mot parterren. Nyinlagt trägolv av vitlaserad gran målade vita väggar.

UTEPLATS
Mycket stor uteplats i vinkel belägen mot parterren samt mot innergården. Plats för stor sittgrupp, bord och loungedel. I och med att uteplatsen är i vinkel så har uteplatsen sol från morgonen fram till eftermiddagen.

ARBETSDEL
I anslutning till den inre hallen och de övriga sovrummen finns mycket praktisk arbetsdel med plats för skrivbord, platsbyggda hyllor samt garderob. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2
Mycket rymligt sovrum som i nuläget har våningssäng samt soffa. Plats för att möblera med stor säng, garderob samt arbetsdel. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med plats för säng och garderob. Fönster mot lugn innergård i öster. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 4
Rymligt sovrum med plats för stor säng, arbetsdel samt garderob. Fönster mot lugn innergård i öster. Parkettgolv och målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

5 290 kr inkl värme, VA, Bredband samt Kabel - Tv

Andel i föreningen

1,509%

Andel av årsavgiften

1,51%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Holmen 1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Källarförråd om ca 10 kvm.

Förening

Namn

HSB Brf Olympia i Stockholm

Om föreningen

HSB Brf Olympia är en välskött förening som bildades den 7 februari 1997 och registrerades den 11 april samma år.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Holmen som består av 73 st bostadsrätter samt 1 lokal på adresserna Babordsgatan 12-14, Korphoppsgatan 25 samt Korphippsgatan 27-29. Ekonomin är välskott och stabil så där av är inga avgiftshöjningar planerade.

Gemensamma utrymmen inom föreningen:
-Tvättstuga
-Barnvagnsrum
-Cykelrum
-Stor och lummig innergård med lekplats

Inga större renoveringar eller underhåll planeras och husen är i gott skick!

Styrelsen har tills vidare beslutat bibehålla en oförändrad avgiftsnivå för räkenskapsåret 2016.
Vid samtal med ordförande i september 2016 var inga planerade avgiftshöjningar planerade.

Teknisk förvaltning genom HSB Fastighetsförvaltning.
Ekonomisk förvaltning genom Bovera Konsult AB.

Parkering

Brf Olympia är medlemmar i en samfällighetsförening ang garagen.

Totalt disponeras 31 garageplatser, dels i garaget på Babordsgatan 10, dels i garaget på Babordsgatan 4.

För närvarande är deti kö till garageplatserna som kostar kr 1100:-/månad att hyra.

Kön administreras av Stockholm Parkering

Viktiga dokument

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
220 m
LiDL
230 m
Köpcentrum & Gallerior
Sickla Köpkvarter
1,2 km
Ringen Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sjöstadsskolans Förskola
240 m
Sjöstadsskolans Fritidshem
240 m
Kollektivtrafik
Luma Brygga
210 m
Sickla Kaj
220 m
Grundskolor
Sjöstadsskolans Särskola
240 m
Sjöstadsskolans Förskola
240 m
Gymnasium
Kulturama Gymnasium
320 m
Kunskapsgymnasiet
620 m
Universitet & Högskolor
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
680 m
Theducation AB
860 m
Banker
Nordea Bank AB
180 m
Svenska Handelsbanken AB
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
990 m
Replenty AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vänföreningen Saltsjöbadens Friluftsbad
200 m
Fryshuset K F U M Söder
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Sickla strands
1,4 km
Eriksdalsbadet
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte