Fartygsgatan 4

Bilder

  • Såld!

Fartygsgatan 4 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Bo i denna underbara 4:a med enormt stor terrass i bästa solläge med fritt läge och sjöutskt. Enastående välplanerad med 3 st rymliga sovrum samt 2 st fräscha badrum med dusch. Ytterligare balkong finnes till denna pärla med strålande sjöutsikt. Välkommen!

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 593 kr inkl värme, VA, Bredband samt Kabel-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
261
Byggår:
2007
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska 4:a med en enorm terrass i bästa solläge med fritt läge samt sjöutsikt. Lägenheten är med sina genomtänkta kvadratmeter, mycket välplanerad med 3 st sovrum och 2 st badrum i mycket stilrent utförande. Lägenheten är förutom att den är synnerligen välplanerad, även luftig och social med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ytterligare fördelar är det fria och höga läget med minimal insyn i hela lägenheten.
Lägenheten är verkligen en pärla och måste ses och upplevas! Föreningen har mycket god ekonomi och avgiften sänktes nyligen med 10 %.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Mycket trevlig och välkomnande hall med extremt bra förvaringsmöjligheter via bland annat 4 st garderober. Den inre hallen har även plats för arbetsdel.

SOVRUM 1
Masterbedroom som är mycket stort med 4 st fasta garderober och plats för stor dubbelsäng. Ytterligare plats finns för extra förvaring. Utgång från sovrummet till magisk TERRASS i bästa solläge med sol från morgon till kväll. Uteplatsen är hela ca 16 kvm i söderläge med fritt och insynsskyddat läge mot gård med sjöutsikt. Uteplatsen inrymmer plats för soffgrupp och loungemöbler.

SOVRUM 2
Mysigt rum med plats för säng och gott om förvaringsutrymmen. Rummet är ca 10 kvm och är lugnt beläget mot innegård.

SOVRUM 3
Trevligt och rymligt sovrum om ca 10 kvm mot lugn och tyst innegård i söderläge. Rummet har plats för säng samt gott om förvaring.

VARDAGSRUM
Mycket ljust, trevligt och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong med fantastisk sjöutsikt och morgonsol. Vardagsrummet har plats för stora soffgrupper, tv-del samt plats för extra förvaring.

KÖK MED MATPLATS
Yteffektivt Ljust och fräscht kök med svart stenskiva i granit. Mycket goda arbetsytor samt praktisk och smakfull köksö med svart granitskiva. Gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Köket är fullt utrustat i form av spishäll, kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn samt spisfläkt. Invid köket finns en perfekt yta för matsalsbord för 6 personer med sjöutsikt.

BADRUM 1
Stilrent, välplanerat, fräscht och mycket rymligt badrum med plats för god förvaring. Grått klinkerbelagt golv samt i övrigt vitt kakel. Behaglig golvvärme samt stor integrerad spegel ovan kommod. Tvättmaskin samt torktumlare. I övrigt är badrummet utrustat med wc, tvättställ, duschvägg, kommod samt handdukstork.

BADRUM 2
Rymligt och mycket fräscht badrum med vitt klinkerbeklätt golv samt fondvägg av behaglig kristall mosaik i grön nyans. Vitt kakel i övrigt på väggar. Badrummet är i övrigt utrustat med duschvägg, wc, handdukstork, kommod, tvättställ samt på golv behaglig golvvärme.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

5 593 kr inkl värme, VA, Bredband samt Kabel-Tv

Andel i föreningen

1,405%

Andel av årsavgiften

1,4803%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 december 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Böljan 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Säljarens uppgifter.

Övrigt

En terrass om ca 16 kvm samt en balkong om ca 6 kvm.
Till lägenheten hör ett stort källarförråd.
Övernattningslägenhet finns i föreningen och kostar 250 kr/natt.
Garage i huset.

Förening

Namn

Brf Sjöstadsviken

Om föreningen

Trevlig, stabil och välskött förening som består av 83 bostadsrätter och en uthyrningsbar lokal som f.n är uthyrd till Allgranth (fastighetsförvaltning). Föreningen disponerar 40 st garageplatser som förvaltas av Europark. Föreningen har god ekonomi och den 1/1- 2016 sänktes avgiften med 7,5 %.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Gemensamma utrymmen inom föreningen är:
-Tvättstuga
-Övernattningslägenhet finns i föreningen och kostar 250 kr/natt
-Boulebana på innergård
-Lekplats på innergård
- Garage finns i föreningen

Föreningen tar en överlåtelseavgift om 1100 kr som bekostas av köpares, samt en pantsättningsavgift om 440 kr.

Inga större reparationer eller underhåll planeras. Föreningen innehar tomträtt på marken (Böljan 1) och tomträttsavgälden har omförhandlats i början av 2016 och löper nu på i 10 år. Vid omförhandlingen av tomträttsavgälden sänktes den med ca 47 % från 1.755.000 kr till 931.500 kr, d v s en besparing om mer än 800.000 kr per år. Besök gärna föreningens fina hemsida: www.sjostadsviken.se

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

Parkering

Föreningen har garage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Dg Restaurangkonsult AB
70 m
Kung Korv A O AB
90 m
Köpcentrum & Gallerior
Sickla Köpkvarter
790 m
Ringen Centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Emil och Emilia AB
110 m
Svallvågen Förskola
110 m
Kollektivtrafik
Sickla udde
100 m
Sickla Udde
120 m
Grundskolor
Lugnets skola
260 m
Vittraskolorna AB
260 m
Gymnasium
Magelungen Gymnasium
610 m
Didaktus Skolor AB
800 m
Universitet & Högskolor
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
610 m
Ascolta
690 m
Banker
Nordea Bank AB
680 m
Swedbank
870 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
720 m
Replenty AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vänföreningen Saltsjöbadens Friluftsbad
370 m
Sjöstadshallen
460 m
Simhallar & Utomhusbad
Sickla strands
1,1 km
Vattenhuset AB
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte