Gustavslundsvägen 149

Bilder

  • Stor balkong med sol från lunch och vidare hela kvällen
  • Högt över hustak och med milsvid vy över Västerled
  • Strålande utsikt och soligt läge med väl tilltagen balkong
  • Riktigt väl tilltagen balkong, ett extra rum sommartid...
  • Vy från hallen över kök och sällskapsdel

Accepterat Pris/Bud

8 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustavslundsvägen 149 , Bromma Alvik , STOCKHOLM

Drömvåning med vidunderlig vy över Bromma och vidare. Stor balkong i bästa SV-läge. Nyligen producerat boende med mycket hög standard i Alviks Torn, Brommas nya landmärke. Välbeläget invid Alviks strand med bad- och båtliv samt fina promenadslingor. Centralt vid Alviks Torg med butiker, T-bana. Egen P-plats i huset möjlig!

92 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 721 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
92 kvm
Våning:
12, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2101
Byggår:
2014
Accepterat Pris/Bud:
8 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

För den kräsne som söker något extra finns nu möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i eftersökt läge, där våningarna snabbt sålde slut till familjer med många år på Peab:s väntelista. Alviks Torn var synnerligen efterlängtat och läget kunde inte vara bättre. Här bor man granne med Mälaren i skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Garageplats tillhör varje våning och nås enkelt via hiss från respektive våningsplan.

Våningen på plan 12 är genomgående ljus med stora glasade ytor och milsvid vy mot Västerort. Generös balkong ger härlig eftermiddags- och kvällssol, samt tillfälle att njuta av den underbara vyn i fågelperspektiv. Helt fritt och utan insyn med en härlig känsla av rymd, vilket genomsyrar den effektivt planerade våningen. Stor vacker sällskapsdel med panoramavy över Bromma med omnejd, och utgång till balkongen. Rymligt kök med påkostad utrustning i stilfullt Vedumkök, inbyggda vitvaror och gott om plats för matbord invid de stora fönstren mot balkongen med kvällssol. Tillfälle att enkelt duka upp för vardagsmiddag, eller kanske ett långbord till fest, och njuta av solnedgången tillsammans.
Master bedroom, sovrum 2 samt påkostat våtrum.

Sammanfattningsvis ett exceptionellt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Unikt tillfälle att förvärva en av de få lägenheterna som är efterfrågad av så många...

Välkommen till Tornet...

INTERIÖR

Interiört så präglas våningen av ljus och rymd bland annat genom bra takhöjd och stora glasade ytor. Genomgående vita väggar och valnötsgolv. Yteffektiv planlösning och påkostade materialval. Stilrent kök med utgång till generös uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Sällskapsrum med betagande vy över närområdet. Påkostat våtrum med klassisk inredning. Genomgående nyskickskänsla.

HALL - Välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob för ytterkläder. Ekgolv och ljusa väggar, vilket är gemensamt för hela lägenheten.

SOVRUM - Direkt till vänster från hallen nås det mindre sov/arbetsrummet. Rummet är 12,5 kvm stort. Fin vy genom stort fönster mot altan och vidare över Västerort.

SÄLLSKAPSYTA / KÖK - Fortsätter man in i lägenheten möts man av den stora avdelningen med öppet kök mot vardagsrum. Ett härligt rum med rymd och ljus utöver det vanliga. Lättmöblerat med plats för soffgruppen och ytterligare möblemang. Den fina vyn gör sig påmind från hela rummet genom de stora glasade ytorna. Köket sär stilrent och tilltalande. Trevlig köksö avdelar mellan kök och vardagsrum. Dessutom ger köksön mycket extra förvaring. Köket rymmer mycket i skåp och lådor. Sockelådor ger extraförvaring.
Full maskinell utrusning i rostfritt och kombinerad kyl/frys. Bänkskiva i svart och glasbeklätt stänkskydd bakom arbetsbänken.

Sällskapsytan, om 43 kvm, har fönster i två väderstreck, vilket ger extra ljus till rummet. Vid köket har man också utgången till den fantastiska balkongen/altanen som är drygt 11 meter lång och på ca 23 kvm totalt, och löper längs hela lägenheten. Denna har sol från tidig eftermiddag till sen kväll.

Utsikten från våning 12 är strålande och tilltalande både dag och inte minst kvällstid, när Bromma tänds upp.

INRE HALL - Mitt emot sällskapsrummet återfinns den inre hallen, som avdelar lägenheten mot Master bedroom om 16 kvm samt badrum.

VÅTRUM - Badrum med ljust golvklinker och vitt kakel på väggen. Golvvärme, fin kommod under handfat. Duschplats med glasvägg. Badkar ryms, om man så önskar.
Tvätt och torktumlare under bänkskiva med gott om plats för klädvård.

Sammantaget är detta ett drömboende i ett bekymmersfritt och centralt läge.
Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

12 av 17, hiss finns

Pris

8 495 000 kr Accepterat Pris/Bud

Avgift

4 721 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband

Andel i föreningen

0,68081%

Andel av årsavgiften

0,68081%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Racketten

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Man äger fastigheten Racketen 11 som är fri köpt (ej tomträtt) vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för att avslutas hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomis förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i mpnadsavgiften. Yttelrigare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad av 900 kr/månad. Garaget ligger i källarplanet med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Betr. belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadväger nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.

Parkering

Fri parkering i området. Parkeringsförbud råder en dag i veckan under perioden 1/11 - 15/5.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
140 m
Kasras Livs och Tobak
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
100 m
Frölunda Torg
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Hoppetossa Musketören
290 m
S:t Ansgars Förskola
460 m
Kollektivtrafik
Alvik
190 m
Alvik södra
220 m
Grundskolor
Alviksskolan Alviksgården
690 m
Alviksskolan
690 m
Gymnasium
Lycée Francais Saint-Louis Gymnasium
1,2 km
Lycée Francais Saint Louis Fritidshem
1,2 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
280 m
Firma Per Åkefeldt
800 m
Banker
Handelsbanken Alviks Torg
140 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Swing By Golfbaren AB
1,3 km
Golfbaren Sverige AB
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Salktennis AB
200 m
Salkhallen Tennishall
200 m
Simhallar & Utomhusbad
Oxhålsbadet Stora Essingen
1,1 km
Lilla Essingen Mälaren
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Ekerö

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte