Vickervägen 10

Bilder

  • Såld!

Vickervägen 10 , Ekerö Väsby , Ekerö

Smakfullt renoverad och tillbyggd villa som passar även för den stora familjen. Tilltalande läge på barnvänlig återvändsgata med kort gångavstånd till skolor och förskolor. Mycket välskött och södervänd trädgård med fina uteplatser med sol från morgon till kväll.

Välplanerad och rymlig på totalt 203 kvm med möjlighet till fem sovrum. Dessutom finns förråd/garage på ca 35 kvm som ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Beläget centralt i Ekerö tätort i lugnt område och granne med en vacker natur där mycket fina motionsmöjligheter erbjuds.

För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare - Niklas Bergsten, 070-4180011 - för mer information.

203 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
203 kvm
Biarea:
35 kvm
Tomtarea:
952 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 662 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

203 kvm

Biarea

35 kvm

Rumsbeskrivning
Inledning

Välkommen att ta klivet in i ett mycket trevligt hus som genom åren löpande underhållits och renoverats med omsorg. Huset byggdes till år 2006 med badrum, bastu och rymlig tvättstuga och fungerar idag utmärkt som boende även för en större familj. Hela entréplanet har år 2016 försett med vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig komfort. Huset är beläget på en lugn återvändsgata. Mycket barnvänligt med närhet till vackra intilliggande åkrar och Jungfrusundskogen där löparslingar finns och skidspår dras vintertid när vädret tillåter. På gångavstånd finns också förskolor, skola för årskurs 0-9, idrottsplats och ridskola som gör förutsättningarna för ett bra boende exemplariska. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare, Niklas Bergsten, om du önskar ytterligare information gällande huset eller anmäla intresse inför visning. Varmt välkommen!

Entré

Välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Vitmålad trappa i trä leder till övervåningen. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv i ask, vilket är genomgående för de övriga rummen.

Kök

Köket renoverades år 2015 med nytt kakel i vitt, vit bänkskiva, ny diskho och nytt gips på väggar och tak som även fått spotlights. Ljust och trivsamt med stor matplats där ett fint ljusinsläpp ges. Generösa arbetsytor på bänk och köksö samt gott om förvaringsutrymme. Vitvaror i form av induktionshäll (Electrolux 2007), ugn (Husqvarna 2000), micro (do), kyl (do), frys (do), spisfläkt (Bosch 2015), diskmaskin (Electrolux 2015). Utgång via glasdörr till den soliga uteplatsen. Väggarna är vitmålade och golvet har askparkett.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges ett vackert ljusinsläpp från stora fönster mot söder och väster. Här finns plats för både sällskapsgrupp vid TV och myshörna framför öppen spis som försetts med kassett och kan ge trivsam värme. Vitmålade väggar, golv med askparkett och spotlights i taket som ger en behaglig belysning. Utgång genom dubbla glasdörrar finns till både uteplatsen mot söder och altanen mot väster.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Walk-in-closet erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Askparkett på golv och väggar målade i ljusgrått samt en diskret ljus fondtapet.

Sovrum 2/Arbetsrum

Detta kan användas både som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Vitmålade väggar och golv med askparkett.

Separat entré

Denna hall kan med fördel även användas som huvudentré. Här finns hatthylla och förvaringsmöjligheter. Svart klinkergolv och väggar målade i vitt samt en mönstrad fondtapet. Via dubbla glasdörrar kan du ta klivet ut till baksidan och spabadet.

Badrum/Bastu

Stilfullt inrett med grått klinkergolv och väggar med vitt kakel samt röd mosaiksättning vid duschen. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns WC, dusch, kommod, badrumsskåp, handdukstork och en rymlig bastu.

Tvättstuga

Ljust och trevligt inredd med generösa arbetsytor och gott om förvaring i flera skåp samt garderober. Grått klinkergolv och väggar med vitt kakel. Fint ljusinsläpp från fönster och glasdörr med utgång till trädgården på baksidan.

WC

Vid entrén finns en nyrenoverad WC med kommod, badrumsskåp och infällda spotlights i taket. Svart klinker på golv och väggar målade i vitt.

Allrum

Vid det övre planet möter först ett allrum där stora fönsterpartier mot söder bjuder på ett fint ljusinsläpp. Askparkett på golv och väggar målade i vitt. Här finns en rymlig klädkammare som ger bra förvaringsutrymme.

Sovrum 3

Detta sovrum kan om så önskas enkelt delas av till två. Generöst med utrymme ger plats för dubbelsäng och fint ljusinsläpp från dubbla fönster. Golv med askparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 4

Även detta sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng. Askparkett på golv och väggar målade i vitt samt mönstrad fondvägg. Goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar. Utgång härifrån finns till balkongen i väster med kvällssol.

WC/Dusch

På övervåningen finns en helkaklad WC med dusch som renoverades år 2000 med vitt kakel och ljust terracottafärgat klinker som har golvvärme på el. Utrustning i form av dusch med glasdörrar, handfat, badrumsskåp, handdukstork och infällda spotlights i taket. Fint ljusinsläpp från fönster som dessutom ger en möjlighet till ventilering.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (mindre del direktverkande el)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 april 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel/Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Med utgång från vardagsrum och kök finns en stor, stensatt uteplats med svart granit i perfekt söderläge där både matgrupp och relaxdel ryms. Perfekt för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret och att arrangera grillkvällar. Utgång hit finns även från tillbyggnaden med badrum och bastu vilket är perfekt då ett spabad för 6-8 personer finns här.

Från vardagsrummet finns också utgång till en altan mot gaveln som har kvällssol. Ovanför denna finns en balkong som man når från sovrum 4.

Mot södra sidan av huset finns markiser. Fabrikat: Somfy. Soloris sol- & vindautomatik. Fiber finns framdraget i gatan. Möjlighet att ansluta sig finns.

Säljarens info om renoveringar:
Målning fasad 2017, sprutlackade köksluckor 2017, nya kommoder i badrummen 2017, installation vattenburen golvvärme 2016, nytt yttertak 2016, renovering WC 2016, nytt takfönster WC/Dusch 2016, renovering vardagsrum 2015, renovering kök 2015, infällda spotlights vardagsrum/kök 2015, trädäck 2015, ny ytterdörr 2014, nya 3-glasfönster 2013 (ej tillbyggnaden), kassett öppna spisen 2013, spabad 2007, tilläggsisolering av vind 2007, frånluftsvärmepump (Nibe fighter 360P) 2007, extra varmvattenberedare (95 liter) 2007, tillbyggnad av badrum/bastu/tvättstuga 2006, centraldammsugare 2003. Diverse renoveringar sovrummen har skett mellan 2014-2017. Elen har till stora delar bytts och dragits om mellan 2002-2017.

*Huset är idag efter tillbyggnaden 203 kvm boarea. 35 kvm biarea avser separat byggnad med garage/förråd. Den taxerade ytan för huset är 174+14 kvm, vilket troligen är från ursprunget. Köparen uppmanas att kontrollera boarean om denna är av avgörande betydelse.

Fastighetsbeteckning

Ekebyhov 1:361

Övriga byggnader

Garage och förrådsbyggnad finns på ca 35 kvm som ger goda förvaringsmöjligheter. Här finns en frys från 2006 som är sparsamt använd och lämnas kvar. Utanför garaget finns en rymlig, asfalterad biluppställningsplats för flera bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 950 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 423 kr
VA: 7 368 kr
Renhållning: 3 150 kr
Väg, samf: 2 200 kr
Sotning: 900 kr
Försäkring: 7 909 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 119 000 kr

Summa pantbrev

3 060 000 kr

Tomt

Areal: 952 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fint anlagd trädgårdstomt med välskött gräsmatta som bjuder in till lek och bollspel. Trädgården har ett södervänt läge som gör att solen flödar här under hela dagen. Fina planteringar, buskar och fruktträd. Här finns bland annat nyplanterad syrenhäck, avenbok, päronträd och vinbärsbuskar. Buskar ramar på ett fint sätt in tomten och gör den skyddad.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening som sköter vägar, belysning, plogning mm. lokalt i Ekerö tätort)

Om området

Ekerö Väsby

Väsby ligger på bekvämt avstånd från Ekerö centrum dit du cyklar på ca 5-10 minuter. Här finns allt du behöver i form av livsmedelsbutiker, banker, klädesaffärer, bokhandel, restaurang, apotek mm. För dig som är idrottsintresserad är avståndet inte långt till Träkvista vallen med sitt stora utbud av aktiviteter. Här kan du bl.a. ägna dig åt fotboll på nylagda konstgräsplaner, ishockey, tennis, friidrott mm. Nybyggd bollhall och tennis-/squashhall finns granne med området och på en kort promenad finns stall vid Ekerö ridskola.

Idag är Väsby ett populärt och mycket trevligt område med ett bra läge, lugnt och fritt från stor trafik och buller. Många väljer idag att bosätta sig här tack vare dess barnvänlighet. Trevligt och lugnt område. Närhet till Ekebyhovsskolan och Knalleborgs förskola samt Ekebyhovs slottspark.

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. För den som gillar motion har ön mycket att erbjuda i form av motionsspår, vandringsleder, skidbacke, golfbanor och populära utflyktsmål. Ekerö är också en gammal anrik kulturkommun där bland annat Drottningholms slott, vikingastaden Birka och Svartsjö våtmarksängar kan nämnas.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss mot Brommaplan som tar ca 20 minuter. Denna avgår endast ett par minuters gångväg från huset.

Närservice

I Ekerö Centrum som ligger på kort cykelavstånd hittar du all den service du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, banker, bibliotek etc. Dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning, apotek och annat som är viktigt. Genom en rask promenad på ca 15-20 minuter kan du gå till centrum via bokskogen vid Ekebyhov.

På fem minuters gångväg ligger Ekebyhovsskolan för årskurs 0-6. På 7-8 minuters gångväg finns även Träkvistaskolan för årskurs 0-9. Granne med området ligger även Knalleborgs förskola.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte