Tunnlandsvägen 89

Bilder

  • Rymlig matplats för ett stort sällskap
  • Vardagsrum mot sovrum
  • Vardagsrum mot kök och hall
  • Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet
  • Kök med gott om förvaringsutrymme

Utgångspris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Tunnlandsvägen 89 , Bromma Brommaplan , Stockholm

Ljus och välplanerad med stor, inglasad balkong i soligt läge. Mycket god ekonomi där föreningen nyligen sänkt månadsavgiften. Genomgående fint skick i lägenheten och välskötta byggnader med hiss samt möjlighet till parkering i garage. Belägen endast en kort promenad från Brommaplan med närservice och tunnelbana.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 999 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
364
Byggår:
1967/1998
Driftskostnad:
219 kr/månad
Utgångspris:
2 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkommen att ta klivet in i denna ljusa och trevliga lägenheten som har vårdats med omsorg. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i stor garderob. Vid entrén till vardagsrummet finns dessutom en stor klädkammare på ca 4 kvm som ger ytterligare plats för förvaring. På golvet finns ekparkett som är genomgående för hela lägenheten och väggarna har randiga tapeter.

KÖK

Lägenhetens kök är mycket välplanerat med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Skåpsluckor i vitt, vitt kakel och bänkskiva i trä. Vitvaror i form av spis, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Intill finns matplats för ett stort sällskap.

VARDAGSRUM

Här ges ett vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti där utgång till balkongen finns. Ekparkett på golv och väggar med vita tapeter. Här ryms gott och väl sällskapsdel med TV-hörna och ytterligare möbler om så önskas.

BALKONG

Inglasad balkong i soligt syd-östläge. Denna är rymlig med plats för bordsgrupp som gör att du med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret. Högt läge med en fin utsikt över området och grönskan omkring.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober för förvaring. Ekparkett på golv och väggar med randig tapet i vitt och gult.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kakel och blå bård. Klinkergolv i blått med golvvärme. Utrustning i form av WC, handfat, dusch med duschväggar, badrumsskåp och handdukstork. Dessutom är det förberett för tvättmaskin om så önskas installeras.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Pris

2 695 000 kr Utgångspris

Avgift

2 999 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & BR-tillägg

Andel i föreningen

0,404%

Andel av årsavgiften

0,40276%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967/1998

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 oktober 2008
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

HUSHÅLLSEL Föreningen har individuell elmätning och varje medlemslägenhet betalar en preliminär elavgift, för hushållsel, varje månad i anslutning till månadsavgiften. Vid varje kvartal görs en avstämning mot den faktiska förbrukningen.

TVÄTTSTUGA Föreningen har tillgång till ett flertal tvättstugor. På Tunnlandsvägen 91 finns två stycken på entréplanet som medlemmarna kan nyttja enligt bokningssystem. Här finns det ofta tider.

FÖRRÅD Tillhörande rymligt förråd beläget i källarplanet. Barnvagns- och cykelförråd finns på entréplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Gästlägenhet "Vitsippan" och "Blåsippan" finns att hyra för ca 300 kr/dygn. Festlokal "Gullvivan" med plats för 50 personer hyrs ut för 500 kr/tillfälle. I anslutning till festlokalen finns en motionshall samt bastu som medlemmarna kan nyttja vardagar efter kl 18 och under helger. Medlemmar har även tillgång till bordtennisrum och snickerirum. Det drivs en rad fritidsaktiviteter såsom gymnastikgrupp, bridgeklubb, boulegrupp, stavgångsgrupp samt trädgårdsgrupp. Här kan man njuta av en mycket trivsam utemiljö med grönområden, utemöbler, boulebana, stor lekplats med mera.

SOPHANTERING: Hushållssopor placeras i sophus i anslutning till port. Grovsoprum finns.

BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett s.k. brf-tillägg för medlemmarna. Det innebär att medlemmen inte behöver brf-tillägg till sin egen hemförsäkring.

Fastighetsbeteckning

Nymilen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 638 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 280 kr
Försäkring: 1 358 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd om ca 4,5 kvm i källarplanet.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Åkeslund nr 1

Om föreningen

Brf Åkeslund bildades 1998 och köpte därefter fastigheten Nymilen 1 med tomträtt. Föreningen består av 175 lägenheter av vilka 107 finns i det ombyggda Åkeshovs sjukhus och 66 i två nya 9-våningshus punkthus samt två radhus. 7 lokaler finns med hyresrätt. Den gamla delen uppfördes ursprungligen 1967 och byggdes om till bostadshus 1998.

Föreningens ekonomi är synnerligen god och man sänkte avgifterna år 2015 med 10 %. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande basbelopp (1.108 kr) samt en pantsättningsavgift om 1 % av basbeloppet (443 kr).

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen har en mycket bra och informativ hemsida, www.akeslundnr1.se, där man hittar all nödvändig information. Läs gärna infon vid fliken Om föreningen --> För nya medlemmar.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

175

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Analoga basutbud via Comhem ingår i månadsavgiften. Fibernät finns indraget. Via Open-Net kan beställas digital-TV/ bredband/Ip-telefoni. I lägenheten finns ett sk. mediaskåp.

Parkering

Sker i garage (ca 80 platser) och på uteparkering (ca 150 platser) som sköts av Stockholm Parkering. Garageplats kostar ca 700 kr/mån och uteplats ca 400 kr/mån. Separat kösystem, men ofta kan lediga platser finnas. På parkeringsplatsen är 37 platser avsedda för gästparkering och 6 för HCP-platser.

Ekonomi

Föreningen ekonomi är mycket god och man sänkte avgifterna 2015 med 10 %, så i dagsläget planeras inga avgiftsändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Brommaplan

Åkeslund som är beläget mellan Brommaplan och Nockeby är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Det har gott om gröna omgivningar och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I anslutning till Åkeslund hittar du många strövområden och vacker natur samt Västerleds gamla villakvarter som är ett trevligt område att strosa omkring i. Judarnskogen ligger på promenadavstånd från Åkeslund och är ett mycket omtyckt naturreservat som ligger i anslutning till Ängbybadet med sandstrand och café dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångsvastånd. Motionsspår med ljusslinga finns dels i Solvik samt även i Åkeshov som ligger i anslutning till Åkeshovs simhall.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och city på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer mot bl.a. Mälaröarna, Spånga och Solna/Sundbyberg samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Från Åkeslund tar du dig fort både till Brommaplan och Abrahamsberg. I Brommaplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, systembolag, Apoteket, banker, vårdcentral och annat som är viktigt. Även i Abrahamsberg finns matbutik, ett flertal restauranger samt små, charmiga butiker. Planer finns på att rusta upp Brommaplan med en nyare terminal, fler bostäder och ytterligare butiker/restauranger, vilket kommer göra området mer populärt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Källan Ekobutik AB
330 m
Detaljhandelsekonomi AB
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
2,2 km
Alviks Torg
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Spira Förskola
40 m
Marklandsbacken 2 Förskola
180 m
Kollektivtrafik
Åkeshovsvägen
240 m
Brommaplan
390 m
Grundskolor
Kristofferskolan
280 m
Olovslundsskolans Särskola Nockebyskolan
410 m
Gymnasium
Waldorfskolefederationen
280 m
Kristofferskolans Gymnasium
280 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
280 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
360 m
Banker
Swedbank
280 m
Handelsbanken
470 m
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
1 km
Bromma Golf
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Center Åkeshov
770 m
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
770 m
Kärsögården
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte