Styresman Sanders väg 19

Bilder

  • Belägen högst upp med balkong i väster
  • Planskiss
  • Välkommen till Styresman Sanders väg 19
  • Skyddat läge mot husets baksida
  • Styresman Sanders väg

Accepterat Pris

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Styresman Sanders väg 19 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

LÅG AVGIFT - Högst upp på fjärde våningen och med balkong i bästa västerläge ligger denna pärla som snart står nyproducerad och inflyttningsklar. Ta chansen och bli den första som får flytta in i detta toppklassboende med exklusiva materialval och en tilltalande takhöjd på ca 3,2 meter.

Det höga läget ger en härlig vy och gör i kombination med de stora fönsterpartierna att lägenheten blir mycket ljus och trivsam.

Byggnaderna har totalrenoverats och byggts som på ett väl genomtänkt sätt där hiss finns i huset och möjlighet till garageplats i källarplan samt många gemensamma utrymmen, t.ex. bastu, relax, hobbyrum och övernattningslägenhet.

Denna lägenhet står inflyttningsklar från omkring den 15/2-2017 då tillträdet beräknas ske. Lägenheten säljes på ritning då den ej är möjlig att visa.

Sammanfattningsvis ett eftersökt boende mitt i lugna och vackra Beckomberga där mycket nyproduktion på ett smakfullt sätt vävts samman med grönskande natur. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare - Niklas Bergsten 070-4180011 - för mer information.

55,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 673 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
445
Byggår:
2017
Driftskostnad:
416 kr/månad
Accepterat Pris:
2 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,5 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsutrymme i garderob och städskåp. 3-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) på golv och vitmålade väggar.

KÖK

Kyl/frys H=1860 mm, Siemens KG36NVI32 rostfri. Induktionshäll Siemens. Inbyggnadsugn, Siemens, rostfri i bänkskåp. Inbyggnadsmikro, Siemens, rostfri i väggskåp. Helintegrerad diskmaskin Siemens. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk 1503150mm, vit blank, halvstensförbandssättning mörkt grå fog. Kökssnickerier typ Vedum slät lucka Maja, antracitgrå. Handtag med läderdetalj. Yttersta överskåpen på kökets ena sida byts ut mot hyllplan max 500 mm på konsol, antracitgrå. Kakel sätts upp på vägg bakom hyllplan till en höjd motsvarande överskåp. Lådhurtsar med fullutdrag och dämpning. Bänkskiva av ABS-laminat, Akazia. Diskho typ Intra Horizon. LED-spotlights under väggskåp. Disklådeblandare med diskmaskinsavstängning, Mora MMIX. Avfallskvarn i sopsorteringsskåp. Utdragbar fläktkåpa med grepplist. Fönsterbrädor av platsmålat trä. 3-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Tilltalande öppen planlösning med köket, vilket ger en känsla av rymd. Här finns även utgång till den fina balkongen. 3-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) och vitmålade väggar.

BALKONG

Rymlig balkong med plats för bordsgrupp. Fint läge mot väster som ger en fantastisk eftermiddags- och kvällssol. Läget högst ger en vy och utblick över omnejden. Perfekt plats för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret.

SOVRUM

Rymligt med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i två garderober. 3-stavs mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från dubbla fönster.

BADRUM

Helkaklat med vit-blankt kakel och klinkergolv i svart med komfortvärme på el. Golvstående WC-stol Kommod Free Twist, svart med lådor och handfat. Spegel ca 15003900 mm. Belysning i anslutning till spegel, stallampa, svart. Tvättställsblandare, Mora MMIX. Duschset med takdusch, FMM Ebro. Duschvägg, rak, klarglas med stödstång, typ INR Linc. Tvättmaskin (TM), Siemens. Torktumlare (TT), Siemens. Tvättmaskinsavstängning med ballofix. Laminatbänkskiva, svart, ovan TM och TT. Väggskåp med öppet hyllplan, vitt, ovan bänkskiva ovan TM/TT. Ljusramp med eluttag under väggskåp. Eluppvärmd kromad handdukstork. Takarmatur typ IFÖ Contrast Fridhem vit sockel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Pris

2 995 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 673 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering

Andel i föreningen

0,8225%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamma utrymmen så som:
1 st grovtvättstuga samt 1 st torkrum beläget i källarplan
1 st gemensamhetslokal
1 st bastu med tillhörande dusch/omklädning - och relaxrum beläget i källarplan
8 st st cykelrum
4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
1 st hobbyrum/verkstad

I BRF Granngården finns två övernattningslägenheter som även boende i BRF Trädgården får nyttja.

Fastighetsbeteckning

Parkträdet 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 996 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 2 068 kr
Övrigt: 1128
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden under övrigt avser uppvärmningen av varmvattnet som bostadsrättshavaren bekostar själv. Uppgifterna är en uppskattning då lägenheten inte är inflyttningsklar ännu.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i vindsplanet. Möjlighet att hyra garageplats genom föreningen för en kostnad av 1.000 kr per månad.

Förening

Namn

Riksbyggen BRF Trädgården

Om föreningen

Riksbyggen BRF Trädgården består av totalt 106 lägenheter som är under uppförande i Beckomberga som är en lummig och barnvänlig stadsdel där mycket nyproduktion vuxit fram den senaste tiden. Något som ger en väldigt god standard på området. Man äger själv (ej tomträtt) fastigheten Parkträdet 5 i Stockholm med adresserna Follingbogatan 24-30 och 28A samt Styresman Sanders väg 15 och 19. Den totala bostadsytan uppgår till 6.993 kvm.

De tidigare sjukhusbyggnaderna har totalrenoverats och byggts om med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd på ca 3,2 meter och vackert ljusinsläpp präglar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass. De första lägenheterna tillträds i februari 2017 och de senare i augusti samma år.

Föreningen tillämpar individuell debitering för uppvärmning av varmvattnet. Avtal för hushållsel finns tecknat genom föreningen där varje lägenhet har en egen undermätare. Föreningen debiterar sedan bostadsrättsinnehavaren för dennes faktiska förbrukning.

För mer utförlig information om föreningen och nybyggnadsprojektet, besök gärna https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-tradgarden/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

106

TV och Bredband

Tillgång till bredband, TV och telefoni genom fiber via Ownit.

Parkering

Varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Garaget har infart från Styresman Sanders Väg och utfart till Follingbogatan. I garaget finns spolplats samt möjlighet till laddning av tex elbil. Hyra för garageplats är 1000 kr/månad. Går även att hyra MC-plats för 400 kr/månad i mån av plats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg).

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

Området har ett flertal fina daghem samt ett antal skolor från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Grimsta Livs KB
380 m
ICA Nära Söderberga
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,7 km
Spånga centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Beckombergaskolans Fritidshem
90 m
Beckomberga Förskola
130 m
Kollektivtrafik
Bromma sjukhus
160 m
Bromma sjukhusgrindar
280 m
Grundskolor
Beckombergaskolan
90 m
Beckombergaskolans Särskola
90 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,5 km
Spånga gymnasium
2,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3 km
Banker
SEB
1,6 km
FOREX Bank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
250 m
Råcksta Bollplan
840 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
250 m
Nälstabadet
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte