Kaggeholmsvägen 58

Bilder

  • Välkommen till Kaggeholmsvägen 58
  • Härligt högt läge med utsikt över ängar och vatten
  • Rymlig tomt med plats för lek och grillkvällar
  • Stilfullt kök med stor matplats
  • Kök mot hall/vardagsrum

Pris/Bud

6 190 000 kr

Bevaka slutpriset

Kaggeholmsvägen 58 , Ekerö Helgö , Ekerö

Välkommen till ett toppklassboende i en lantlig idyll. Huset har det senaste året totalrenoverats mycket noggrant och med stor känsla och precision såväl utvändigt som invändigt. Genomgående ljusa, smakfulla färgval och en bra planlösning som skapar möjligheter. Vacker utsikt över åker mot Mälaren och gångavstånd till båtplats.

169 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
169 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
3 274 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
1 671 kr/månad
Pris/Bud:
6 190 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 2 - 4 sovrum

Boarea

169 kvm

Biarea

36 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Induktionshäll (Bosch 2009), spisfläkt (Bosch 2009), kyl/frys (Bosch 2009), ugn (Bosch 2009), inbyggd micro (Bosch 2009), diskmaskin (Siemens 2009).

Tvättrum

Tvättmaskin (Cylinda 2009), torktumlare (Cylinda 2009), varmvattenberedare, bubbelspa (Triad 2 2009).

Badrum

WC, tvättställ, dusch med vikdörrar, handdukstork, badrumsskåp, inbyggda spotlights.

Stig in på tomten genom de de fina smidesgrindarna och känn dig välkommen till ett hus i toppskick som totalrenoverats 2008/2009 såväl utvändigt som invändigt. Genomgående mycket hög standard och smakfullt inrett med inspiration från olika delar av världen. Här ger dig lugnet och den vackra omgivningen en fin möjlighet till avkoppling och god livskvalitet. Rymligt kök med vitvaror från 2009 och stor matplats. Vardagsrum med extra högt i tak vilket skapar en trivsam rymd. Helkaklat badrum på övre planet och gäst-WC samt relax med bastu på entréplanet bland mycket annat.

ÖVRE PLANET

Entré:
Stor entrédel med god plats för avhängning/förvaring. Ljust tapetserade väggar i ett svagt mönster och vitt italienskt klinkergolv som ger ett varmt första intryck. Vitmålat trätak.

Kök:
Trevligt inrett och med en vacker vy över tomten och mot vattnet. Samtliga vitvaror är från 2009 med bl.a. extra stor och påkostad induktionshäll, ibyggd ugn och micro mm. Skåpluckor i vitt som matchar snyggt mot de svarta bänkskivorna samt kaklet i silvermetallic. Matplats för ett större sällskap om ca 8 personer om så önskas. Liksom i hallen inrett med väggar i ljusa tapeter med svagt mönster, vitt italienskt klinkergolv och vitmålat trätak.

Vardagsrum:
Kan på ett trevligt sätt delas in i två delar där den ena förslagsvis kan användas som matsal och den andra som sällskapsdel. Takhöjden på ca fyra meter gör att rummet känns luftigt och skapar en trivsam rymd. Väggarna består av vitmålad vävtapet och golvet av ekparkett vilket tillsammas ger ett trevligt intryck. Härifrån når du ut på den fina balkongen i söder med en vacker vy ut över tomten. Vardagsrummet har också en öppen spis med värmekassett som framförallt under vinterhalvåret kan utgöra ett uppskattat inslag.

Sovrum 1/Sovrum 2:
Dessa ligger idag i öppen planlösning mot varandra, men kan om så önskas delas upp på ett smidigt sätt. Båda rummen är rymliga och har plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang om så önskas. Väggar med beigea tapeter i randigt mönster, ekparkettgolv och vitmålat tak i trä. Ligger med ett avkopplande läge i ena änden av huset.

Badrum:
Stilfullt inrett i trevliga färger med inspiration från Italien. Helkaklat i ljusbrunt och brunnyanserat klinkergolv, vilket även utgör ett inslag längs med den ena väggen. Mycket funktionellt med bra plats och dusch med vikdörrsfunktion. Tak med infällda spotlights. Fönstret ger rummet ett fint ljus och dessutom en möjlighet till ventilering.

ENTRÈPLAN

Hall:
Praktisk hall med bra ytor som ger ett välkomnande intryck när du stiger in. Direkt till höger innanför dörren finns en gäst-WC som är helkaklad i vitt med glasinsättning och med klinkergolv. Hallen i övrigt har vita vävtapeter och ekparkettgolv. Dessutom finns ett extra förråd under trappan.

Sällskapsrum:
Ett stort rum som alternativt kan delas upp och bli till ytterligare ett sovrum. Vita vävtapeter på väggarna samt ekparkettgolv. Stort fönsterparti mot söder som på ett trevligt sätt skänker ljus till rummet. Här finns en braskamin som kan utgöra ett mysigt alternativ att elda i under vintertid.

Sovrum 3:
På entréplanet ligger också ett sovrum som även kan användas som arbetsrum vid önskemål. Upplevs mycket trivsamt tack vare de smakfulla färgerna och ljusinsläppet från det stora fönstret. Väggar med vitmålad vävtapet och parkettgolv av afrikanskt träslag. Dessutom en dubbelgarderob för bra förvaring.

Tvättstuga/Relax:
Första delen av detta rum utgör tvättstuga där tvättmskin och torkrumlare (Cylinda 2009) finns. Bra ytor som går att planera utefter eget behov. Här finns också stor dusch med vikdörrar samt bastu och s.k. bubbelspa som bjuder in till avkoppling året runt.

Garage:
Stort och rymligt garage med dubbeldörrar och gott om plats. Rymmer utan problem både stor bil och exempelvis verkstadsdel.

Sammantaget ett mycket uppskattat och populärt boende av hög klass. Praktiskt taget allt från golvsockel till takpannor är utbytt med stor eftertänksamhet och precision. Här kan du bo lugnt och tryggt och dagligen omges av en otroligt vacker natur och med gångavstånd till bad- och båtplats intill Mälarens strand. Ligger på endast en dryg halvtimmes färd till Stockholm city. Ett eftertraktat boende som många drömmer om.

Välkommen till Kaggeholmsvägen 58!

Byggnad

Byggnadstyp

Suterrängvilla i 2-plan

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Luftvärmeväxlare med aircondition (Sanyo)

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på grusbädd
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong/Lättbetong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Från vardagsrummet når du altanen som ligger i söderläge och har en fantastisk vy över fältet och vidare mot Mälaren.

Intill huset på den västra sidan ligger en nybyggd och pampig terrass som under sommarhalvåret bjuder in till sköna grillkvällar i goda vänners lag. Den är till hälften stenlagd och till hälften byggd i trä. Även här har du en fin utsikt mot söder och mot vattnet.

Fastighetsbeteckning

Kaggeholm 8:9

Övriga byggnader

På tomten står en stor bod som lämpar sig bra som förråd/verkstadsbod. Denna är isolerad och skulle kunna inredas som exempelvis gäststuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

20 054 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 5 454 kr
VA: 2 300 kr
Renhållning: 2 300 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 944 000 kr

Summa pantbrev

5 300 000 kr

Tomt

Areal: 3 274 kvm
Tomttyp: Svagt sluttande trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En mycket naturskön tomt med stora möjligheter. Nedre delen är plan med nysådd gräsmatta. Här finns också bl.a. fruktträd och bärbuskar som ger en god skörd på sensommaren och hösten. Härifrån har du en fantastisk vy över den öppna åkern och vidare mot Mälarens glitter. Här finns också flaggstång.

Övre delen av tomten är sluttande och består idag utav flertalet planteringar. Här finns bl.a. ett par körsbärsträd och en vacker blomsterfröjd på baksidan av huset i den övre sluttningen mm.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Anslutning för kommunalt V/A är betalt och ligger vid tomtgränsen.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Kaggeholm GA:1, GA:5
Last, Officialnyttjanderätt: Tele, 01-IM6-36/2840
Last, Avtalsservitut: Brunn, 01-IM6-53/1728
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM6-54/551
Last, Avtalsservitut: Område, 01-IM6-54/709

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Karl-Erik Iveroth Handels AB
2,6 km
ICA Nära Nyckelby
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Familjedaghemmet Skattgömman
900 m
Bergviks Familjedaghem
2,2 km
Kollektivtrafik
Slottshagen
90 m
Kaggeholm gård
380 m
Grundskolor
Sundby skola
2 km
Simhallar & Utomhusbad
Kärsgatan
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Ekerö

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte