Gräsåkersvägen 39F

Bilder

  • Såld!
  • Tillbyggt gavelrahus i soligt läge
  • Stor altan med goda solchanser
  • Fint gavelläge mot söder
  • Kök med bra förvaringsutrymme
  • Kök med rymlig matplats

Gräsåkersvägen 39F , Ekerö Gräsåker , Ekerö

Tillbyggt gavelradhus i fint skick och soligt söderläge med stora altaner ger solchans från morgon till kväll. Lugnt och barnvänligt område med kort gångavstånd till skolor, förskolor och en vacker natur med motionsmöjligheter. Välplanerat med 4-5 sovrum ger plats även för den stora familjen. Tillgång till garage- och p-plats.

128 kvm, 7 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
71 kvm
Tomtarea:
210 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 575 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 - 6 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett mycket trevligt hus som skapar stora möjligheter genom de tillbyggnader som gjorts. Här finns chans till totalt 4-6 sovrum. Ett tilltalande lugnt och barnvänligt område som i kombination med skogen och fina strövområden som granne samt gångavstånd till Träkvista skola gör det till ett perfekt boende för barnfamiljen.

Välkommen in...

HALL:
Stor hall tack vare den tillbyggnad som gjorts, vilket ger plats för goda avhängningsmöjligheter samt utrymme för förvaring i tre befintliga garderober. Brunt laminatgolv med golvvärme och väggar målade i grå ton. Från hallen når du sedan samtliga rum på entréplanet samt till övervåningen och källarplanet via trappor.

KÖK:
Köket har byggts till på ett väl genomtänkt sätt, vilket gjort att det idag är ljust och luftigt med ordentlig matplats. Här ges bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Skåpsluckor i grå ton, vitt kakel i sjösten och bänkskiva i körsbär. Här finns vitvaror i form av kyl/frys (Samsung 2005), induktionshäll (Ikea 2005), spisfläkt (Ikea 2005), varmluftsugn (Husqvarna 2005), diskmaskin (Bosch 2012) och micro (Whirlpool). På golvet finns ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönsterparti ger ett fint ljusinsläpp. Intill köket ligger den ursprungliga tvättstugan som idag fungerar som förråd och ger mycket praktisk förvaring.

VARDAGSRUM:
Stort och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och sälskapsdel med TV-hörna. Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Ekparkettgolv, ljust målade väggar samt fondvägg i färgglatt mönster. Utgång finns här till det inglasade uterummet och access vidare till altanen.

WC:
På entréplanet finns även en gäst-WC som är helkaklad med vitt klinkergolv och vitt kakel.

ÖVRE PLANET

ÖVRE HALL:
Väl upp på övervåningen möter en hall som har brunt laminatgolv och väggar målade i grått.

SOVRUM 1:
Detta sovrum är stort och rymmer dubbelsäng samt ytterligare möbler om så önskas. Här finns en stor garderob med skjutdörrar som gör förvaringsmöjligheterna mycket goda. Brunt laminatgolv, ljust målade väggar samt mönstrad fondvägg. Fint ljusinsläpp från fönster mot den gröna allmänningen utanför.

SOVRUM 2:
Nås direkt till vänster ovanför trappan. Ljus laminatgolv och väggar målade i grått samt ljus fondvägg. Fönster mot allmänningen på baksidan och en rymlig garderob för förvaring.

SOVRUM 3:
Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt. Fönster mot över balkongen mot gården på framsidan.

SOVRUM 4:
Tillbyggnaden här har skapat möjlighet för ytterligare ett sovrum på det över planet, men detta kan med fördel även användas som arbetsrum. Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt samt brunmönstrad fondvägg. Fint ljusinsläpp från fönster mot gården.

BADRUM:
Smakfullt inrett i ljusa färger med mosaikgolv i svart, vitt och grått samt väggar i kombination med vitt kakel och vitmålade tapet. Här finns WC, handfat, badkar och utgång till balkongen som har kvällssol. Fönster gör rummet ljust och ger dessutom en möjlighet till ventilering.

KÄLLARPLANET

I källarplanet finns en rymlig tvättstuga med dusch, handfat och bastu. Här finns tvättmaskin och torktumlare från 2013 (Ariston). Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt förråd. Här finns också två inredda rum varav det ena är försett med fönster, vilket gör det möjligt att använda som sovrum. Det andra rummet används idag på ett fördelaktigt sätt som extra TV-rum.

Sammantaget ett mycket bra boende med idealiskt läge i barnvänligt område och med närheten till skolor, dagis, strövområden och Mälaren.

Välkommen till Gräsåkersvägen 39F!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1971 ombyggt 1994

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 december 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä/Betong
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: 3-glas (Två 2-glas)
Bjälklag: Trä/Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Huset kantas av trädeckad altan på både fram och baksidan samt en gångväg längs med gaveln. Här ges chans att njuta av solen från morgon till kväll. På förmiddagen strålar den vacker mot baksidan där plats för både matgrupp och relaxdel finns. Trevligt läge med den intilliggande skogen som ger en praktfull grönska. Här kan grillkvällar med fördel arrangeras under sommarhavlåret.

Till framsidan når solen under eftermiddag och kväll, vilket ger en idealisk plats för kvällsfikan.

På det övre planet finns en balkong med tak som har eftermiddags- och kvällssol.

I avgiften till samfälligheten ingår förutom skötsel av områdets gemensamma ytor även ett basutbud på ca 14 TV kanaler. För mer info om detta samt samfällighetens funktion se www.grasaker.se. Bredband kan beställas av ägaren själv genom Comhem.

*Boarea/biarea på 128+71 kvm är en uppskattning av säljaren. Huset är ursprungligen 116+58 kvm. Tillbyggnad har gett ca 12 kvm mer boarea och det inglasade uterummet är ca 13 kvm vilket kan anses som biarea. Taxeringsinfon säger 124+58 kvm. Köparen uppmanas att själv kontrollera arean om denna anses vara av viktig betydelse.

Fastighetsbeteckning

Ekerö-Väsby 43:525

Övriga byggnader

Med utgång från vardagsrummet finns ett inglasat uterum med plats för sällskapsgrupp. Praktiska skjutdörrar gör det möjligt att öppna upp och ger access till träaltanen.

Intill uterummet finns även ett förråd för praktisk förvaring.

Tillgång till garage i länga samt parkering på områdets p-platser.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 902 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 699 kr
Renhållning: 1 508 kr
Väg, samf: 12 800 kr
Försäkring: 4 895 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Vatten och avlopp ingår i samfällighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 105 000 kr, varav byggnadsvärde 1 140 000 kr

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 210 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ekerö-Väsby GA:4 (Samfälligheten lokalt i radhusområdet för skötsel av vägar/belysning, lekparker, p-platser, garage mm lokalt i området), Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening som sköter vägar, belysning, plogning mm. lokalt i Ekerö tätort)

Viktiga dokument

Om området

Ekerö Gräsåker

Gräsåker är ett mycket lugnt och barnvänligt område på Ekerö med flera lekplatser och dessutom närhet till den vackra naturen. Möjlighet finns till fina vandringsstråk och även avkopplande motion vid Jungfrusundsskogen. Där finns bl.a. löpar-/skidspår med sträckor mellan 2,5 km upp till en mil. Dessutom lämpar sig förhållandena här bra för cykling.

Området ligger dessutom granne med Träkvista skola och på endast ca tio minuters promenad till Mälaren med badplats.

Kommunikation

Kommunikationerna hit är mycket goda med flera bussförbindelser. På fem minuters prommenad avgår blåbuss 177 och tar ca 20 minuter till Brommaplan för vidare färd med tunnelbanan.

Närservice

I Ekerö Centrum hittar du all den service du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, apotek, banker, bibliotek etc. Från Gräsåker tar du med fördel cykeln hit på ca 15 minuter. Intill området ligger Träkvista skola för årskurs 0-9 samt med förskola.

Parkering

Fri parkering i området gäller. Dessutom ingår garage i länga.

I närheten

Livsmedelsbutiker
AEJ Försäljning
380 m
LiDL
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Hallunda Centrum
3,4 km
Alby Centrum
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gräsåkers Förskola
260 m
Björken Fritidshem
310 m
Grundskolor
Klöverskolan
390 m
Ekebyhovskolan
860 m
Gymnasium
Praktiska Ekerö
1,8 km
Gymnasiesärskola Norsborg
3,8 km
Universitet & Högskolor
Tekniska Högskolans Flygklubb
5,9 km
Banker
Handelsbanken Ekerö
1,7 km
Swedbank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Troxhammar Golf
4,9 km
Kungl.Drottningholms Golfklubb
5,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Träkvistavallens Idrottsplats
870 m
Tappströmsskolans Bollhall
1,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Vårby Simhall o idrottshall
4,6 km
Fittjabadet Simhall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte