Björkuddsvägen 42A

Bilder

  • Såld!
  • Björkuddsvägen 42A
  • Baksida med stor altan i soligt läge
  • Altan med sol från morgon till kväll
  • Kök med matplats
  • Rymlig matplats i kök

Björkuddsvägen 42A , Ekerö Ekebyhov , Ekerö

Nu finns chans att förvärva en mycket fin 3:a i omtyckta Björkudden. Områdets kanske bästa läge med gavel och lagom stor trädgård. Genomgående fint skick och många fönster gör den trivsam och ljus. Bra läge med närhet till såväl skola, buss och Ekerö centrums stora utbud. Välskött förening med god ekonomi...

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 706 kr inkl VA, kabel-TV & garageplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
37
Byggår:
1978
Driftskostnad:
955 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Spis med häll (Husqvarna), spisfläkt (Futurum), kyl/frys (Gram), diskmaskin (Siemens).

Badrum

WC, handfat, dusch med duschväggar, badrumsskåp, fönster.

Tvättstuga

Tvättmaskin (Electrolux), torkskåp (Futurum), tvättho, hyllor, förvaringsskåp.

Centralt på Ekerö och med områdets kanske bästa läge ligger denna trevliga lägenhet. Här ges gos chans till sol hela dagen vid södervänd altan på baksidan samt det fina gavelläget som vetter mot väster. Välskött trädgård med fina planteringar, syren, rabarber och häck som på ett trevligt sätt ramar in tomten. Fin gräsmatta som ger utrymme för lek.

Invändigt ett fint skick och en bra planering med genomgående stora rum. Fint ljusinsläpp från många fönster gör lägenheten mycket trivsam.

Välkommen in...

ENTRÉ:
När du stiger in möts du först av ett snyggt laminatgolv i brunt, vilket är genomgående för hela lägenheten. Hallens väggar är vitmålade samt har en fondvägg i vitt med olika stadsnamn i grått. Avhängningsmöjligheter samt plats för förvaring i två garderober. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

KÖK:
Välplanerad köksdel med goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats för ca 6-8 personer varifrån du har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och brunt laminatgolv matchar snyggt mot köksinredningen med vita skåpluckor, vitt kakel och bänkskiva i ek.

VARDAGSRUM:
Här finns gott om plats för sällskapsdel med soffhörna och ytterligare möbler om så önskas. Brunt laminatgolv och vitmålade väggar samt stilfull fondvägg i färgglatt mönster. Utgång härifrån finns till den stora altanen på baksidan.

SOVRUM 1:
Här finns ett brunt laminatgolv och väggar med ljusgrå tapet. Fint ljusinsläpp från gavelfönster och två garderober till förvaring.

SOVRUM 2:
Fönster mot entrésidan som släpper in behagligt med ljus. Brunt laminatgolv och väggar med går tapeter samt ljus fondtapet med björkstammars mönster. Två garderober till förvaring.

BADRUM:
Grå plastmatta på golvet och väggar kaklade i vitt med blå-grå bård. Taket har laserad träpanel. Här finns WC, handfat, dusch, badrumsskåp och ett fönster som gör rummet ljust och ger möjlighet till ventilering.

TVÄTTSTUGA:
Intill köket ligger tvättstugan som har röd plastmatta på golvet och väggar med ljus våttapet. Tvättmaskin, torkskåp (av äldre modell), tvättho finns samt plats för förvaring på hyllor och i ett skåp.

Sammantaget ett mycket bra boende i fint skick och med en tilltalande närhet till natur och närservice, vilket ger möjlighet till en god livskvalitet.

Välkommen till Björkuddsvägen 42A!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 706 kr inkl VA, kabel-TV & garageplats

Driftskostnad

11 465 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 901 kr
Försäkring: 1 564 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,105%

Andel av årsavgiften

2,10089%

Byggnad

Byggnadstyp

BR-radhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Luftvärmepump/direktverkande el

Ventilation

Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juni 2008
Energiprestanda: 107 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ekebyhov 1:509

Övrigt

Vid entrésidan finns ett isolerat förråd som är rymligt med gott om plats för förvaring och här finns varmvattenberedaren placerad. Möjlighet kan finnas att ta upp ett fönster här och göra i ordning till ett extra rum.

Möjlighet finns även till förvaring på vinden som nås via taklucka i hallen.

Garageplats ingår i avgiften.

Förening

Namn

BRF Björkudden 1

Om föreningen

BRF Björkudden 1 bildades 1977 och förvärvade fastigheten Ekebyhov 1:509 samma år. Bebyggelsen består av radhus i ett eller två plan och totalt finns 50 lägenheter där alla är upplåtna med bostadsrätt. De är fördelade på 29 st 2:or, 15 st 3:or och 6 st 4:or.

Tillgång finns till en gemensamhetslokal med plats för ca 50 personer som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/dygn. I samma hus finns bastu som är gratis och kan lånas genom bokningssystem. Detta delas med grannföreningen BRF Björkudden 2. Medlemmarna har även tillgång till två garage med trädgårdsredskap, motrgräsklippare, verktyg mm som fritt kan nyttjas mot att de vårdas väl.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

50

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet, inkl 8 favoriter, för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Övriga kanaler samt bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har tillgång till en garageplats i länga. I övrigt finns några gemensamma parkeringsplatser för medlemmarna samt besökande.

Renoveringar

Föreningens byggnader anses vara i gott skick och inga större renoveringar planeras de närmaste åren. Man följer den uppsatta underhållsplanen som sträcker sig till och med år 2020.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är mycket välskött och stabil så i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. De närmaste åren planeras inga större renoveringar, vilket också ger en stabilitet för ekonomin.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Ekerö Ekebyhov

Björkudden är ett radhusområde som tillhör Ekebyhov och ligger centralt på Ekerö med närhet till allt man behöver. Bebyggelsen här är från slutet av 70-talet och området är idag väldigt omtyckt, mycket just för närheten till service och kommunikationer, men också sitt lugn och natursköna läge. Såväl barnfamiljer, som äldre och ungdomar bor här idag.

Granne med området ligger Ekebyhovsskolan samt dagis, vilket är perfekt för barnfamiljen. All närservice du kan tänkas behöva finns vid Ekerö centrum som ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Ekerövägen avgår bussar regelbundet och tar dig till Brommaplan på ca 15 minuter för vidare färd mot stan med tunnelbanans gröna linje. Blåbuss 177 fortsätter dessutom till Solna och Danderyd.

Närservice

På gångavstånd från området ligger Ekerö Centrum där all viktig närservice finns. Butiker, restauranger, banker, biblitek, vårdcentral, apotek, tandläkare och mycket annat som är viktigt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
AEJ Försäljning
790 m
ICA Supermarket Tappström
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Hallunda Centrum
4,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ekebyhovskyrkan Kyrkans förskola
240 m
Klöverskolan
610 m
Grundskolor
Ekebyhovskolan
140 m
Klöverskolan
610 m
Gymnasium
Praktiska Ekerö
1,5 km
Gymnasiesärskola Norsborg
4,7 km
Universitet & Högskolor
Tekniska Högskolans Flygklubb
4,9 km
Banker
Handelsbanken Ekerö
810 m
Swedbank
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Troxhammar Golf
4 km
Kungl.Drottningholms Golfklubb
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Träkvistavallens Idrottsplats
780 m
Tappströmsskolans Bollhall
880 m
Simhallar & Utomhusbad
Vårby Simhall o idrottshall
5 km
Fittjabadet Simhall
5,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte