Kummelvägen 25

Bilder

  • Välkommen till Kummelvägen 25!
  • Fint kök renoverat 2005
  • Framtagen murstock och öppet mot vardagsrum
  • ...
  • Integrerad diskmaskin

Kummelvägen 25 , Lyckeby , Karlskrona

Vacker villa från 1934 i gott skick redo att flyttas rakt in i.
De senaste åren har bostaden renoverats med en varsam hand där de fina detaljerna har bevarats och mött det nya moderna i en fin symbios.
De fina handblåsta glasen har fått stanna kvar i huset, de vackra trägolven är vitoljade och spegeldörrarna tillför en enorm charm. Stor insynsskyddad altan i sydväst med gott om plats för diverse möblemang. 3-4 sovrum, generösa sällskapsytor samt stort kök med gott om plats för matlagning.
Här bor du med närhet till det mesta samt gång- och cykelavstånd till både köpcenter och mataffär. Nära till allmänna kommunikationer, skola, förskola samt fina naturområden.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

120 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
120 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
1 097 kvm
Byggår:
1934
Driftskostnad:
2 840 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

120 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Lyckeby och Kummelvägen 25!

Här finner ni en mycket vacker villa från 1934 i gott skick redo att flyttas rakt in i. De senaste åren har bostaden renoverats med en varsam hand där de fina detaljerna har bevarats och mött det nya moderna i en fin symbios. De fina handblåsta glasen har fått stanna kvar i huset, de vackra trägolven är vitoljade och de fina spegeldörrarna tillför en enorm charm.
Stor insynsskyddad altan i sydväst med gott om plats för diverse möblemang. 3-4 sovrum, generösa sällskapsytor samt stort kök med gott om plast för matlagning och middagsbjudningar.
Här bor du med närhet till det mesta samt gång- och cykelavstånd till både köpcenter och mataffär. Nära till allmänna kommunikationer, skola, förskola samt fina naturområden.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I hallen finns en praktisk garderob med skjutdörrar för extra förvaring av ytterkläder och dylikt. På golvet ligger en slitstark klinker med golvvärme.
Rakt fram från hallen hittar vi det inbjudande köket. Här är gott om arbetsyta och generösa förvaringsmöjligheter. Vid det vackra burspråket som ger ett otroligt ljusinsläpp finns gott om utrymme för ett rejält matbord. De vackra handblåsta glasrutorna speglar sig fint och här kan man njuta av sitt morgonkaffe i solen som strålar in.
Från hall och kök nås det generösa vardagsrummet. Här finns gott om plats för en rejäl soffgrupp med tv-möbel, diverse fåtöljer samt en extra matplats för den som önskar. Vackra trägolv och fina pardörrar ramar in det härliga rummet och dubbeldörrarna som leder ut till trädäcket är pricken över i:et.
Från vardagsrummet nås även ett sovrum med plats för enkelsäng och arbetsplats, perfekt som barn- eller gästrum, ett stort badrum samt tvättstuga med groventré.
Övre plan består av ett helkaklat duschrum samt två sovrum. Det ena av sovrummen används idag som barnrum och har gott om plats för enkelsäng och lekhörna. Det stora fönsterpartiet ger en härlig rymd och bjuder på en fin utsikt över omgivningarna.
Det andra sovrummet är generöst i storlek och har gott om plats för dubbelsäng. Stor och höga fönster ger även här ett underbart ljusinsläpp och här finns gott om förvaring via väggfasta garderober i gammal vacker stil. Sovrummet går enkelt att dela av till två mindre rum för den som är i behov av ytterligare sovrum eller gott om plats för ytterligare förvaringslösningar efter behov.
I bostadens källarplan, som nås både från husets entréhall samt utifrån, finns gott om diverse förrådsutrymmen såsom matkällare, pannrum och f.d. tvättstuga.

Kök: Stort kök renoverat 2005 med fin inredning i vitlaserad ek från Ballingslöv.
Fullt utrustat med ugn, glashäll, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys (Electrolux -17). Bänkskiva i grå laminat samt ljusgrått kakel ovanför bänk. Mycket gott om förvaring och arbetsyta samt plats för ett rejält matbord. Burspråk med vackra fönster, synlig murstock, vitmålat plankgolv samt golvvärme (vattenburen).

Badrum: Rymligt badrum på entréplan som är utrustat med badkar, handfat med kommod samt wc-stol. Våtrumsmatta i blått och våtrumstapet i aprikosa toner. Två fönster med fint ljusinsläpp.

Duschrum: Fint duschrum på övre plan som är utrustat med duschkabin, handfat med kommod, wc-stol samt handdukstork. Helkaklat i ljusa toner samt golvvärme (el).

Tvätt: Praktisk tvättavdelning med groventré. Utrustat med tvättpelare, ho samt garderob/städskåp. Tvättmaskin från Miele (-02) samt torktumlare från Bosch (-12). Våtrumsmatta i beige samt ljusa väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1934

Uppvärmning

Bergvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas/3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Från vardagsrummet nås ett stort trädäck med gott om plats för olika möblemang. Härligt insynsskyddat läge med sol i stort sett hela dagen.

Fastighetsbeteckning

Sötriskan 7

Övriga byggnader

Under husets ena del finns ett stort förrådsutrymme som nås från trädgården sett.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 090 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 210 kr
VA: 8 830 kr
Renhållning: 2 050 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 192 000 kr, varav byggnadsvärde 732 000 kr

Summa pantbrev

2 545 000 kr

Tomt

Areal: 1 097 kvm
Tomttyp: Naturtomt

Tomtbeskrivning

Fin trädgård med gott om plats för både lek och avkoppling. Diverse planteringar såsom äppleträd, vinbär, blåbär, krusbär, smultron och hallon.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Egen brunn för trädgårdsbevattning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Lyckeby

Lyckeby är ett trevligt och modernt samhälle strax utanför Karlskrona med en intressant och rik historia.

Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967. Sevärdheter i Lyckeby är bland annat den ståtliga stenbron som korsar Lyckebyån samt ruinen efter Lyckå slott som försvarade den medeltida staden. Vid bron ligger den gamla kronokvarnen, som ingår i världsarvet Örlogsstaden Karlskrona. Lyckeby källa med ett karaktäristiskt pumphus från 1700-talet är ytterligare en sevärdhet.

I dag är Lyckeby en trevlig bostadsort med varierande bebyggelse samt ett handelscentrum med stora köpcentrum strax utanför den gamla bykärnan. Köpcentrumen heter Amiralen och Slottsbacken och erbjuder det mesta vad det gäller shopping.

Kommunikation

Mycket goda bussförbindelser med Karlskrona centrum.

Närservice

I Lyckeby finns det mesta man kan behöva i form av närservice. Vårdcentral, Apotek, Restauranger mm. Även flera större matbutiker finns i närheten såsom Ica Maxi, Coop och Willys.
Flera skolor och förskolor finns i och kring samhället.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
1,3 km
ICA Nära Lunden
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Amiralen Köpcentrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kronotorps förskola
290 m
Bullerbyns förskola
320 m
Grundskolor
Östra Torpskolan
410 m
Karlskrona Språkskola
3,1 km
Gymnasium
af Chapmangymnasiet
6,3 km
Mikael Elias Teoretiska Gymnasium
6,4 km
Universitet & Högskolor
Well-Being And Human Performance Sweden AB
980 m
Banker
Almi Företagspartner Blekinge AB
5,1 km
Handelsbanken Karlskrona
6,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vedeby Idrottshall
1,6 km
Telenor Arena
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte