Bredgatan 11

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Bredgatan 11!
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Gott om plats för soffa
  • ...
  • Rymligt kök med gott om arbetsyta

Bredgatan 11 , Trossö , Karlskrona

Nu finns chansen att förvärva en av de nyare bostadsrätterna i Brf skolan, nyproducerad 2014.
Modern och öppen planlösning, egen uteplats, djupa fönsternischer i sten samt generös takhöjd om 2,8 m.
På Bredgatan bor du mitt på centrala Trossö med restaurangutbud alldeles runt hörnet och endast en kort promenad till Stortorget och handel. Nära till Stumholmen och dess vackra promenadstråk, gångavstånd till buss-och tågstation m.m.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 443 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
17

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf skolan och Bredgatan 11!

Nu finns chansen att förvärva en av de nyare bostadsrätterna i Brf skolan, nyproducerad 2014. Modern och öppen planlösning, egen uteplats, djupa fönsternischer i sten samt generös takhöjd om 2,8 m. Här är bara att flytta rakt in och trivas!

Välkomnande entréhall med fin ljusgrå klinker på golv. Här finns en generös garderobsvägg om hela 4 meter som erbjuder mängder med förvaringsmöjligheter.
Till vänster finner vi duschrummet. Detta är rymligt och är utrustat med tvättpelare. Stilrena och vackra materialval såsom en rödbeige klinkerplatta som även sträcker sig upp på vägg vid dusch och wc.
Härnäst hittar vi det ena sovrummet, detta rymmer med lätthet en enkelsäng och arbetsplats och passar utmärkt som barn- eller gästrum eller som kontor.
Rakt fram från hallen når vi vardagsrum och kök som har en öppen social planlösning. Det fina köket är välplanerat och har gott om både förvaring och arbetsyta. Fullt utrustat med både kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och induktionshäll. Matplats och kök delas av fint med hjälp av en bardisk som erbjuder både arbetsyta och extra förvaringsmöjligheter.
Matplatsen har gott om utrymme för ett rejält matsalsbord och här kan man med lätthet duka upp för 8-10 personer utan att trängas.
Vardagsrummet, som ger flera alternativ till möblering, har gott om plats för soffa och tv-möbel.
Från vardagsrummet nås det andra sovrummet. Detta är rymligt och har plats för en dubbelsäng samt extra förvaring för den som önskar. Härifrån tar vi oss via vackra pardörrar vidare ut till den stenlagda uteplatsen. Här finns gott om plats för ett större möblemang eller lounge- och vilostolar.

Sammantaget en mycket fin lägenhet med ett av stans bästa lägen. Vackra och tidlösa materialval såsom mattlackad ekparkett i samtliga rum, köksbänkar i oljad valnöt samt spotlights i kök, hall och duschrum. Generös takhöjd och många stora fönsterpartier ger hela bostaden en enorm rymd och ett härligt ljusinsläpp. På Bredgatan bor du mitt på centrala Trossö med restaurangutbud alldeles runt hörnet och endast en kort promenad till Stortorget och handel. Nära till Stumholmen och dess vackra promenadstråk, gångavstånd till buss-och tågstation m.m.

Kök: Fint kök med vit inredning från Marbodal. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, varmluftsugn samt diskmaskin. Samtliga vitvaror av märket Siemens med undantag av induktionshällen som är från Bosch. Vacker bänkskiva i oljad valnöt samt ljust kakel ovanför bänk.

Duschrum: Helkaklat duschrum utrustat med duschhörna med glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, handdukstork samt tvättpelare (ElektroHelios). På golvet ligger en fin rödbeige klinker med golvvärme. Väggarna är vitkaklade och vid dusch och wc återfinns samma rödbeigea platta som på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Avgift

4 443 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

4,083%

Andel av årsavgiften

4,08%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd.

Fastighetsbeteckning

Sjöblad 14

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd att disponera. Möjlighet till bilplats (carport) finns och kostar 300 kr./mån.

Förening

Namn

Brf Skolan

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Sjöbladh 14 i Karlskrona kommun med adress Bredgatan 11, 13 och 15 samt Guldsmedsgränd 6 A-B. På fastigheten har uppförts 14 lägenheter år 2005 och 6 lägenheter är 2014. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

20

TV och Bredband

Stadsnätet. Grundutbudet via ComHem ingår i månadsavgiften.

Parkering

20 carportplatser finns (separat kösystem).

Renoveringar

2016 - Fönsterbyte
2012 - Takbyte

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Kollektivt bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Föreningen har ett övernattningsrum.

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parekeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nya Fiskspecialisten Holst AB
290 m
Hemköp
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kronan
510 m
Wachtmeister Galleria
610 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Adlerstens förskola
300 m
Ekonomisk förening Stumholmens föräldrakooperativa förskola
330 m
Grundskolor
Galären Skola
80 m
Gymnasiesärskolan
170 m
Gymnasium
Mikael Elias Teoretiska Gymnasium
140 m
af Chapmangymnasiet
230 m
Universitet & Högskolor
Bengt Karlsson Konsult AB
1,6 km
Well-Being And Human Performance Sweden AB
5,8 km
Banker
Nordea Bank AB
320 m
SEB
460 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Sparre idrottshall
410 m
Karlskrona idrottshall
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte