Drottninggatan 50B

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Drottninggatan 50B!
  • Gott om plats för både soffa och matbord
  • ...
  • ...

Drottninggatan 50B , Trossö , Karlskrona

Fin och välplanerad lägenhet om två rum och kök på 57 m². Snyggt och stilrent renoverad med en fin röd tråd genom hela lägenheten. Nytt kök 2016 och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Duschrum med tvättmaskin, balkong i västerläge samt hiss.
Alldeles intill knuten finns gästhamnen med fint restaurangutbud, café samt tågstation. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 280 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
2, hiss finns

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Lindblad och Drottninggatan 50B!

Här finner du en mycket fin och välplanerad lägenhet om två rum och kök på 57 m². Snyggt och stilrent renoverad med en fin röd tråd genom hela lägenheten. Nytt kök 2016 och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Balkong i västerläge samt hiss.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I hallen finns två garderober samt en mysig platsbyggd sittbänk med extra förvaringsmöjligheter.
Direkt till höger finner vi köket. Detta renoverades 2016 med vit skåpinredning och integrerade vitvaror. Snyggt, stilrent och fullt utrustat. Vid fönstret finns det gott om plats för ett matbord och från fönstret skymtas även havet.
Vidare från hallen ligger duschrummet rakt fram och sovrummet in till höger. Duschrummet är ljust och fräscht samt utrustat med tvättmaskin. Sovrummet, som är generöst i storlek, har gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring för den som önskar. Från sovrummet, liksom från köket, har man en fin havsutsikt bort mot Krutviken och Hästö.
Vardagsrummet, som vi finner till vänster från hallen sett, är stort och har gott om plats för både en rejäl soffa med tv-möbel samt matbord. Härifrån nås även den mysiga balkongen med platsbyggda lösningar och västerläge.

Sammantaget en mycket fin lägenhet där ljusa fina färger är genomgående för hela bostaden och det nya köket är pricken över i:et. Här kan man flytta rakt in och bara njuta!
Alldeles intill knuten finns gästhamnen med fint restaurangutbud, café samt tågstation. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

Kök: Nytt kök från 2016. Vit inredning från Ikea med fint integrerade vitvaror. Utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, micro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Vit bänkskiva i laminat och vitt kakel ovanför. Vita väggar och vitbetsad parkett.

Duschrum: Ljust duschrum med vitt kakel och vitmålad våtrumstapet. Ny inredning 2016 och utrustat med duschhörna, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 280 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

2,2422946%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2008
Energiprestanda: 212 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Från vardagsrummet nås en mysig balkong i västerläge. Här finns platsbyggd sittbänk samt vindskydd.

Till lägenheten hör ett vinds- och källarförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Lindblad 1

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lindblad 1 i Karlskrona kommun med adress Drottninggatan 50 A-B, 52 och Ölandsgatan 8. Föreningen består av 67 st lägenheter varav 52 st bostadsrätter, 15 st hyresrätter samt 1 lokal. Gemensam tvättstuga och mangelrum. Mysig innergård med uteplats och lekplats.
Hemsida www.lindblad1.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

67

Antal hyresrätter

15

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV och bredband via Telia (fiber).

Parkering

Till föreningen hör 6 p-platser. Separat kösystem tillämpas.

Renoveringar

Installation av säkerhetsdörrar hösten 2017.
Planerat underhåll 2019:
- Stambyte
- Lägenheter på Drottninggatan kommer förberedas för tvättmaskin
- Fönsterbyte
- Takbyte
- Renovering av ventilationen

Den gemensamma tvättstugan på Drottninggatan kommer att göras om till lgh och en gångkulvert kommer att byggas till Ölandsgatan.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parekeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nya Fiskspecialisten Holst AB
360 m
Hemköp
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kronan
520 m
Wachtmeister Galleria
660 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Trossögårdens förskola
80 m
Adlerstens förskola
260 m
Grundskolor
Gymnasiesärskolan
160 m
Galären Skola
290 m
Gymnasium
af Chapmangymnasiet
120 m
Ehrensvärdska gymnasiet
200 m
Universitet & Högskolor
Bengt Karlsson Konsult AB
1,5 km
Well-Being And Human Performance Sweden AB
5,7 km
Banker
Handelsbanken Karlskrona
260 m
Handelsbanken Karlskrona
260 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Sparre idrottshall
630 m
Idrottshall Mässhall Östersjöhallen
1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte