Thore Christoffersgatan 2A

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Thore Christoffersgatan 2A!
  • Vardagsrum med plats för soffgrupp och...
  • ...utgång till balkong med havsglimt
  • ...

Thore Christoffersgatan 2A , Trossö , Karlskrona

Här finner ni en väldisponerad och genomgående renoverad tvåa i absolut toppskick. Stilrena material- och färgval med en sammanhängande röd tråd i hela bostaden.
Nytt kök, öppen planlösning mot vardagsrum och balkong samt helkaklat duschrum med tvättmaskin.
Stabil och bra förening med god ekonomi och där bredband ingår i månadsavgiften.

55,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 495 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1958
Driftskostnad:
352 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stilrent kök renoverat 2013. Vit inredning från Ikea, svart laminatskiva samt vitt falsat kakel ovanför bänk. Utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro (Ikea), kolfilterfläkt (Bosch), kombinerad kyl/frys (Elektrolux) samt integrerad diskmaskin (Ikea). Gott om förvaring och arbetsyta. Plats för ett större matbord längs fönstret.

Duschrum

Helkaklat duschrum renoverat 2006. På golvet ligger en mörkare grå klinker och väggarna har ett ljusare grått kakel med infällda dekorationskakel i mörkgrått. Utrustat med handfat, spegelskåp, wc-stol, duschhörna, handdukstork samt tvättmaskin (Samsung -09).

Välkommen till Brf Stuart och Thore Christoffersgatan 2A!

Här finner ni en väldisponerad och genomgående renoverad tvåa i absolut toppskick. Stilrena material- och färgval med en sammanhängande röd tråd i hela bostaden.
Nytt kök, öppen planlösning mot vardagsrum och balkong samt helkaklat duschrum med tvättmaskin.
Stabil och bra förening med god ekonomi.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I direkt anslutning till ytterdörren finns en garderob för ytterkläder samt en garderobsvägg med skjutpartier för ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en slitstark klinkers och väggarna är målade i grått.
Rakt fram finner vi köket. Detta renoverades 2013 och nu finns här ett fullt utrustat kök med generösa förvaringsutrymmen och arbetsyta. Stilren inredning i vitt samt integrerad diskmaskin. Väggen mellan kök och vardagsrum har öppnats upp och ger gott om utrymme för en större matplats vid fönstret.
Kök och matplats leder oss vidare in i vardagsrummet. Detta är generöst tilltaget i yta och har gott om plats för en större soffgrupp med tv-möbel samt läs- eller arbetshörna. Härifrån nås även balkongen som vetter mot öst. Här finns plats för ett cafébord med stolar och härifrån har man utsikt mot Bryggareberget och Gästhamnen. På golvet ligger en laserad ekparkett och väggarna är vita med en grå fondvägg i vardagsrum.
Mitt över vardagsrummet ligger sovrummet. Här finns utrymme för en dubbelsäng och längs ena väggen finns en garderob med skjutpartier. Sovrummet vetter mot innergården och är därmed helt insynsskyddad.
Mellan vardagsrum och sovrum finner vi duschrummet. Detta stambyttes -99 och renoverades 2006 med stilrent kakel och klinkers i grå toner.

Sammantaget en mycket fin lägenhet som är helt inflyttningsklar. Väldisponerade kvadratmeter med bra genomgående planlösning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 495 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & sophantering

Andel i föreningen

2,95423%

Andel av årsavgiften

2,95423%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 225 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 747 kr
Försäkring: 1 478 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot öst och har därmed härlig morgonsol. Gott om plats för ett cafébord och ett par stolar och härifrån kan man blicka ut mot Gästhamnen och havet samt Bryggareberget.
Till lägenheten hör ett källar-och matkällarförråd att disponera.

Förening

Namn

HSB Brf Stuart

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Stuart 9 i Karlskrona och har adress Thore Christoffersgata 2 och Gamla Skeppsbrogatan 2. Föreningen består av 23 lägenheter fördelade på 3 st. 1 r.o.k, 7 st. 2 r.o.k, 10 st. 3 r.o.k samt 3 st. 5 r.o.k. Även 7 st garage finns.
Fastigheten är försäkrad i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg är tecknat.

Föreningen har utfört flera större underhållsarbeten såsom:
2014 Fasadarbete, byte av entrédörrar med kodlås och tag.
2009 Ombyggnad av innergård
2006 Målning trapphus samt nya armaturer, byte av lägenhetsdörrar
2002 Fönster, ombyggnad av lokal till bostadsrättslägenheter
1999 Stambyte och badrumsrenovering
1997 Fjärrvärme
1992 Takbyte, isolering vind, renovering av balkonger

Årsavgiften höjdes januari 2014 med 2%.
Föreningen är en HSB-föreningen och tar därmed ut en medlemsavgift på 500 kr/pers.
Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift.

Viktiga dokument

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i tre parkeringszoner; röd, blå och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parekeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte