Spelmansgatan 23

Bilder

Spelmansgatan 23 , Vedeby , Karlskrona

Trevlig familjevilla i gott skick byggt -01 med lugnt läge på återvändsgata. Väl underhållen villa med gott om plats och goda förvaringsytor. Fem sovrum, bra sällskapsytor och stort kök. Lättskött och insynsskyddad tomt med pool, stort trädäck och inglasat uterum. Garage finns. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

171 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
171 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
768 kvm
Byggår:
2001
Driftskostnad:
2 515 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

171 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Ljust och fräscht kök från Ballingslöv. Fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis, fläkt och diskmaskin, samtliga av märket Siemens (-01). Här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Trevlig halvöppen planlösning mot vardagsrumsdel i form av bardisk. I köket finns gott om plats för ett större matbord. På golvet ligger ett laminatgolv i bok och väggarna är ljusa.

Badrum

Entréplan: Helkaklat badrum med blått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns både duschhörna och badkar, wc och handfat med kommod.

Duschrum

Övre plan: Ljust och fräscht duschrum på övre plan. Helkaklat med en ljusgrå klinker och golvvärme samt vitt kakel på vägg och spotlights i tak. Utrustat med duschhörna, handdukstork, wc, handfat med kommod och bastu.

Tvättrum

Groventré med tvättavdelning på entréplan. Utrustat med tvättmaskin (Asko -10) och torkskåp. Ljus klinker på golv och vita väggar.

Välkommen till Vedeby och Spelmansgatan 23!

Här finner ni en väl underhållen familjevilla med gott om plats, fem sovrum, bra sällskapsytor och stort kök. Fin insynsskyddad baksida med lättskött trädgård och pool.

Välkomnande och luftig hall med gott om yta för avhängning. Här finns goda möjligheter till ytterligare förvaring genom att göra garderobsvägg eller liknande vid vägg eller under trappan.
Till höger in finner vi det ljusa Ballingslövköket från -01. Här finns gott om både förvaring och arbetsyta och rymmer med lätthet ett större matbord med plats för för 6-8 personer.
Vardagsrumsdelen, som har en halvöppen planlösning mot kök och hall, är även den stor och rymmer både soffgrupp med tv-möbel samt läshörna med fåtölj. Den mysiga kaminen utgör en naturlig samlingspunkt och inbjuder till både lugna stunder som filmkvällar.
Från vardagsrummet når man även det stora trädäcket som finns på baksidan. Här finns gott om plats för både sol- och vilostolar som loungegrupp, allt fint placerat runt den härliga poolen eller första etaget av trädäcket. I direkt anslutning från trädäcket finns även ett inglasat uterum med öppningsbara skjutpartier runt om. Här finns plats för ett större matbord och stolar och har utsikt över hela baksidan och poolen.

Till vänster från hallen sett finner vi ett mindre sovrum med två garderober som passar perfekt som kontor eller gästrum. Härnäst ligger ett större sovrum som med fördel kan användas som föräldrasovrum då det rymmer en dubbelsäng. Här finns tre stycken garderober och utgång till det inglasade uterummet.
I samband med sovrummen finns ett större badrum, detta är helkaklat och utrustat med både badkar och duschhörna.
Kvar på entréplan har vi nu groventrén där även tvättavdelningen finns.
Hela entréplanet har vattenburen golvvärme, i vardagsrummet ligger en fin småstavig parkett i lönn och laminatgolv i kök, sovrum och hall.

Trappan upp till övervåningen finner vi i entréhallen och leder oss upp till ett mysigt allrum med stor takkupa och tre rejäla fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbel och passar utmärkt som ett andra vardagsrum eller lek- och spelavdelning för barnen. Till höger finner vi två stycken sovrum, båda perfekta som barnrum och rymmer enkelsäng, skrivbord och har två garderober vardera. En större klädkammare finns vid det ena sovrummet och har gott om uytrymme. För den som är i behov av extra rum kan detta göras om till ett mindre sovrum.
Till vänster från trappan sett finner vi ett stort sovrum som idag används som master bedroom. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och bra med förvaring i en mindre klädkammare med skjutpartier som även går att utöka för den som behöver. Fina asktiljor ligger i samtliga rum på övervåningen och ger ett rustikt och ombonat intryck.
Kvar har vi nu duschrummet som är ljust och fräscht. Helkaklat i ljusa grå toner med golvvärme och mysig bastu.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 oktober 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 52 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Fin stenlagd uppfart framför garage och fram till huvudentré.
Trädäck i olika etage på baksida med pool och inglasat uterum.

Fastighetsbeteckning

Pianot 13

Övriga byggnader

I samband med husets groventré och uppfart finns ett stort garage. Gott om plats och möjlighet finns att göra om en del av garaget till förråd.
På baksidan finns en mindre friggebod om ca 12 m².

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 181 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 061 kr
VA: 6 445 kr
Renhållning: 1 175 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 122 000 kr

Summa pantbrev

1 831 000 kr

Tomt

Areal: 768 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Lunden
630 m
Ecofood i Skandinavien AB
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Amiralen Köpcentrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gläntans förskola
220 m
Backens förskola
290 m
Kollektivtrafik
Angöringen
510 m
Tennvägen
520 m
Grundskolor
Spandelstorpskolan
640 m
Lyckåskolan
1,3 km
Universitet & Högskolor
Well-Being And Human Performance Sweden AB
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vedeby Idrottshall
1,2 km
AB Ahlberg & Söner
2,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Skönstavik
3 km
Ringö
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte