Kalle Fritzes Väg 22

Bilder

  • Såld!

Kalle Fritzes Väg 22 , Knösö , Karlskrona

Ljus och fräsch villa med 3-4 sovrum, helkaklade och renoverade badrum, trevliga sällskapsytor och fantastiskt orangeri. Insynsskyddad trädgård och barnvänligt område på återvändsgata.
Baksida mot skog med stig ner till brygga med båtplats.

143 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
143 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
1 085 kvm
Byggår:
1989
Driftskostnad:
3 281 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

143 kvm

Biarea

36 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Bra planerat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Utrustat med spis (Elektrolux), fläkt -07 (Faber), diskmaskin (Cylinda), kyl och frys i fullhöjd samt micro (Elektrolux). Vit skåpsinredning, bänkskiva i ek (-07) samt vitt kakel ovanför bänk (-07). Gott om plats för ett större matbord för ca 6-8 personer.

Duschrum

Duschrum på entréplan som renoverades 2007. Stilrena färg- och materialval såsom grå klinkers med golvvärme och vita större plattor på vägg. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc och handfat med kommod.

Badrum

Badrum på övre plan som renoverades 2007. Utrustat med badkar, duschhörna med infällbara glasdörrar, handdukstork, wc och handfat med större kommod. Stilrena färg- och materialval såsom grå klinkers med golvvärme och vita större plattor på vägg.

Tvättstuga

Tvätt- och klädvård som nås via köket på entréplan. Gott om arbetsyta och förvaring. Utrustat med tvättmaskin (Cylinda) och torkskåp (Elektrolux).

Välkommen till Knösö och Kalle Fritzes Väg 22!

Här finner ni en ljus och fräsch villa med trevlig planlösning, underbar trädgård med orangeri samt egen brygga med båtplats.
Gott om utrymme för både vardag och fest lika väl inom- som utomhus. Öppna generösa sällskapsytor och luftigt kök. Helkaklade dusch- och badrum med stilrena och tidslösa färg- och materialval.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I hallen ligger en fin Höganäsklinker och redan här lägger man märke till den stilrena klassiska stilen som genomsyrar hela bostaden. Direkt till vänster från entrén ligger ett duschrum som renoverades 2007. Detta är helkaklat med en mörkare grå klinker på golv och större vita kakelplattor på vägg. Duschrummet är utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, handfat med kommod samt golvvärme.
Till höger in från hallen sett finner vi vardagsrummet, detta är ljust och luftigt och har även utgång till ett större trädäck under tak i västerläge. Den vackra Cronspisen delar fint av rummet i två avdelningar - en för soffa och läsfåtöljer och en del som passar perfekt för matbord vid burspråket. På golvet ligger den fina bokparketten i orginal och väggarna har en ljus tapet med smått mönster.
Rakt fram hittar vi köket som även detta är generöst i storlek. Bra planerat med gott om plats för både förvaring och arbetsyta och gott om utrymme för ett större matbord. Köket är ljust och även här finns utgång till trädäck i västerläge.
Via köket når vi husets tvätt- och klädvårdsavdelning. Detta är bra planerat med gott om förvaring och arbetsbänkar. Härifrån nås även ett utrymme från garaget som på senare tid har gjorts om till arbetsrum/sovrum. Med egen ingång passar detta rum perfekt som tonårsrum eller kontor för den som arbetar mycket från hemmet.

Via trappan i hallen når vi övre plan som även detta är ljust och luftigt. Allrummet som ligger lite längre in passar perfekt som tv-hörna och rymmer en mindre soffa eller fåtöljer och tv-möbel. Till vänster in från trappan finner vi ett sovrum som idag används som kontor. Detta är stort och rymmer en dubbelsäng för den som önskar. Här finns även en mindre klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Intill detta rum ligger ytterligare ett sovrum som även detta rymmer en dubbelsäng. Här finns förvaringsmöjligheter i form av garderober samt utgång till en stor balkong i härligt västerläge. Det sista sovrummet ligger rakt fram från allrummet sett och passar perfekt som barn- eller gästrum med plats för enkelsäng och arbetshörna.
Kvar har vi nu badrummet som även detta renoverades under 2007. Stilrena material- och färgval såsom mellangrå klinkers på golv med golvvärme och större vita kakelplattor på vägg. Utrustat med både duschhörna och badkar, handdukstork, wc och handfat med större kommod.

Sammantaget ett mycket fint och välskött hus som har tagits väl omhand. Genomgående fina och ljusa material- och färgval där renoveringar har gjorts med eftertanke och omsorg. På entréplan ligger en vacker bokparkett; orginal i vardagsrum och ett nyare i mellanhall och kök. Hela övre plan har även den bokparkett i orginal. Ljusa och luftiga rum med generöst ljusinsläpp genom både fönster och burspråk. Helt enkelt ett hus att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Luftburen elvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stort trädäck på baksida och gavel i västerläge som nås från både vardagsrum och kök. Balkong i västerläge nås via sovrum övre plan.

Fastighetsbeteckning

Gubben 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 374 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 21 600 kr
VA: 7 211 kr
Renhållning: 1 400 kr
Sotning: 338 kr
Försäkring: 4 249 kr
Övrigt: 4576

Kommentar

I kostnad för uppvärmning ingår även hushållselen. Kostnad övrigt innefattar larm (348 kr x 12 mån) samt båtplats (400 kr)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 809 000 kr

Summa pantbrev

1 004 000 kr

Tomt

Areal: 1 085 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött tomt med insynsskyddad baksida som vetter mot skogen. Fin stenmur med öppning för att lätt ta sig ner till brygga och båtplats. Arkitektritat orangeri från 2005 med plats för bord och stolar samt övervintring av växter. På tomten finns en fin syrénhäck (nedklippt 2014) samt äppleträd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Ledningsrätt: Tele
Last, Officialservitut: Vattenledning expropriation
Last, Avtalsservitut: Ledning mm

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
1,6 km
Maxi ICA Stormarknad
1,9 km
Köpcentrum & Gallerior
Amiralen Köpcentrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ängslyckans förskola
150 m
Bullerbyns förskola
1,3 km
Kollektivtrafik
Bengtsavägen
410 m
Knösö
440 m
Grundskolor
Östra Torpskolan
1,3 km
Friskolan Svettpärlan
1,6 km
Universitet & Högskolor
Well-Being And Human Performance Sweden AB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
AB Ahlberg & Söner
1,1 km
Vedeby Idrottshall
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Ringö
830 m
Badplats
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte