Östergatan 5 a

Bilder

  • Såld!

Östergatan 5 a , Pantarholmen , Karlskrona

Här finner du en stor och luftig trea om 91 m². Inflyttningsklart med ljusa och fina ytskikt i hela lägenheten. Nytt kök, öppen spis med kasett och härlig balkong i söderläge med sjöglimt. Genomgående renoverat och redo att flyttas in i! Bra läge på Pantarholmen med närhet till såväl centrum som högskola och företagscenter.

91 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 801 kr inkl. värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91 kvm
Våning:
3
Byggår:
1946
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

91 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stilrent och modernt kök från Ikea 2011 i högblank vitt med bänkskiva i svart stenimitation. Gott om både arbetsyta och förvaring. Fullt utrustat med induktionshäll (Ikea), fläkt, ugn (Samsung), intergrerad diskmaskin (Ikea) och kombinerad kyl/frys (Husqvarna). Smart köksö ger både sittmöjligheter och extra förvaring. Vägg över diskbänk är målad i en klargrön härlig färg och är därmed lätt att byta ut efter tycke och smak. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna i övrigt är vita.

Duschrum

Helkaklat duschrum som stambyttes -99. Klinker på golv i en ljust grå ton med golvvärme. Väggarna har ett ljust kakel med blågrå toner och en smal bård. Utrustat med wc, duschhörna med skjutdörr, handfat och handdukstork. Här finns även plats för tvättmaskin eller tvättpelare, förberett och färdigt att koppla in!

Välkommen till Östergatan 5a!

Här finner du en stor och luftig trea om 91 m². Ljusa och fina ytskikt genomgående i hela lägenheten, nytt kök, öppen spis med kassett och härlig balkong i söderläge med sjöglimt!

Välkomnande entré till stor och luftig hall. Här finns gott om plats för avhängning och till höger in från hallen finns flera garderober för ytterkläder och dylikt.
Till vänster in från hallen sett finner vi köket. Detta renoverades under 2011 med nytt golv och ett modernt kök från Ikea installerades. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, den smarta köksön som är placerad vid väggen erbjuder både sittplatser och extra förvaring.
Rakt fram från hallen sett möts vi av en stor och luftig del av vardagsrummet som i dag används som matplats. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt ner mot gästhamnen och båtarna. Vägg i vägg med matsalsdelen ligger det ena av två sovrum. Detta är generöst i storlek och har en stor garderobsvägg med skjutdörrar där det finns mängder med förvaringsmöjligheter. Rummet används i dag som gästrum/arbetsrum och rymmer och gott och väl både enkelsäng som dubbelsäng.
Vidare från matsalsdelen finner vi resten av vardagsrummet. Detta är stort och luftigt med gott om plats för en större soffgrupp med tv-möbel. I ena hörnet finns en mysig öppen spis där man satt in en kassett under 2011. Från rummet når vi även den härliga balkongen i söderläge som har fin utsikt ner mot Pantarholmen och vattnet.

Längst till höger från hallen sett finner vi det andra sovrummet som även detta är stort. Praktisk garderobsvägg ger bra med förvaring och här finns gott om plats för en dubbelsäng. Fint burspråk med platsbyggd förvaring som även går att använda som arbetsplats.
Kvar har vi nu lägenhetens duschrum. Detta stambyttes -99 och har ljust grå klinker med golvvärme och ljust kakel i blå/grå toner.

Lägenheten har genomgående renoverats med nya golv i kök och gästrum. Befintlig ekparkett i vardagsrum, hall och sovrum har slipats om och oljats in med ett fantastiskt resultat. Väggarna är bredspacklade från grunden och renoverade med en ljus fin fondtapet i sovrummet med i övrigt vita väggar i hela lägenheten. Här är bara att flytta in och börja trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 801 kr inkl. värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

3,840742%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1946 Renoverat 2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 december 2009
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Stenbock 24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Stor balkong i söderläge som nås från lägenhetens matsalsdel i vardagsrummet. Här finns gott om plats för ett cafébord med stolar samt större krukor för plantering. Från balkong har man härlig utsikt ner mot Pantarholmen och vattnet.

Till lägenheten hör även ett väl tilltaget vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Holmen

Om föreningen

Adress: Östergatan 5 A-E
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 7
Lägenhetsfördelning: 15 st 1 rok, 15 st 2 rok, 9 st 3 rok
Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare, två torkrum, mangelrum, hobbyrum, cykelförråd.
Kabel-TV och bredband: Com Hem och Stadsnätet
Övrigt: Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna medan bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen. Då föreningen är ansluten till Riksbyggen utgår en överlåtelseavgift, motsvarande 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp, som betalas av säljaren.

Om området

Pantarholmen

Pantarholmen är en stadsö precis som Långö och Ekholmen och utgör tillsammans med Stumholmen, Saltö och huvudön Trossö staden Karlskrona.
Namnet Pantarholmen kommer av att de bönder som skulle sälja sina varor inne i Karlskrona var tvungna att betala pant (tull) här.

Kommunikation

Från Pantarholmen tar du dig med lätthet in till centrum då lolatrafikens samtliga linjer passerar här. Ca fem-10 minuters gångväg till resecentrum där man kan hoppa på bl.a. Stadsbussen till Kalmar och Öresundståget till Malmö/Köpenhamn.

Närservice

På Pantarholmen finns två större matbutiker, Willys och Lidl (tillhör egentligen Pottholmen). Här finns även ett mysigt café, diverse second-hand butiker och spel-och tobaksaffär.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Pantarholmens Frukt & Kött AB
40 m
Essi Livs
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kronan
1,1 km
Wachtmeister Galleria
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tullens förskola
390 m
Kajutans förskola
510 m
Kollektivtrafik
Landsvägsgatan
50 m
Kvarngatan
170 m
Grundskolor
Tullskolan
390 m
Wärmöskolan
840 m
Gymnasium
af Chapmangymnasiet
860 m
Ehrensvärdska gymnasiet
870 m
Universitet & Högskolor
Blekinge Tekniska Högskola BTH
1,1 km
Fröbergs Navigationskonsult AB
1,6 km
Banker
Handelsbanken
490 m
Nordea Bank AB
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Långö Bangolfklubb
860 m
Boningo AB
920 m
Simhallar & Utomhusbad
Långö
1,3 km
Dragsö barnbadvik
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte